טוב נתפס לי גם הג'וק....

asafadler

New member
טוב נתפס לי גם הג'וק....

מצטער חבר'ה, אבל אני מודה... עד היום די זיליזתי במלחמת הכוכבים... אבל נכנס לי ג'וק... אני רוצה להכנס לזה... ולא ראיתי אף סרט! אני יודע, בושה! בקיצור, מה הסדר המומלץ לצפיה בסרטים? כי לפי המחקרים הראשוניים שעשיתי זה מחולק לפרקים, אבל אני מתאר לעצמי שלא כדאי לראות אותם לפי הסדר הזה... תודה, חבר'ה... בקרוב אהיה אחד ממכם! אסף.

tactical

New member
תראה קודם....

את הטרילוגיה הישנה (פרקים 4-6) ואח"כ את החדשה (פרקים 1-3) ברוך הבא...

אני ממליץ....

אני ממליץ לך לראות את אימת הפאנטום קודם ואחר כך את 4-6 ואז את מתקפת המשובטים ונקמת הסית' שעתיד לבוא עלינו לטובה בעוד 3 שבועות!!! אל תיקטלו אותי, בעיקרון זה לא הורס כלום זה דווקא יותר מעניין שרואים את אנאקין הקטנצ'יק מאימת הפאנטום פתאום "מפלצת" ואת o...b... { אתם יודעים מי אני פשוט לא רוצה לגלות לו} אז הקיצר זה מעניין לראות מה קורה בעתיד[4-6] אחרי שרואים את אימת הפאנטום ואז לראות מה קרה באמצע... זה הסרט הראשון שראיתי ושבגללו נכנסתי לדבר המדהים הזה זה יותר מעניין את הנוער של היום(אנשים כמוני) האפקטים וכל המודרניות כי האפקטים שיש בסרטים 4-6 הם עלובים לעומת מה שיש ב4-6(מדובר על סרטים מלפני 30 שנה) והנוער של היום (אני, אולי גם אתה ) לא כל כך מתחברים לזה אבל תראו, אימת הפאנטום לא מגלה שום פרטים הוא רק מכיר לנו את הדמויות, אני מתכוון לפרטים חשובים באמת כמו שיש ב ESB (אתם יודעים על איזה פרטים אני מדבר...) כי אני למשל, אם הייתי רואה קודם כל את ANH(פרק 4) בימינו, לא הייתי אוהב בכלל מלחמת הכוכבים, כי זה סרט משעמם (בשבילי בתור אחד שראה מלא סרטי מלחמות וקרבות וטרילוגיות שונות,למשל מטריקס, LOTR) אני אישית חושב שהסרטים 4-6 משעממים[לעומת הסרטים החדשים] והם הסרטים שהכי פחות ראיתי של מלחמת הכוכבים.... טוב גם המלצתי לך על סדר שאני חושב שיותר תתחבר לזה וגם הבעתי דעה...

תיקון...

כי האפקטים שיש בסרטים 4-6 הם עלובים לעומת מה שיש ב4-6(מדובר על סרטים מלפני 30 שנה) השורה המתוקנת: כי האפקטים שיש בסרטים 4-6(מדובר על סרטים מלפני 30 שנה) הם עלובים לעומת מה שיש ב1{גם ב2 וב3 אבל אני לא ממליץ לראות אותם לפני 4-6 רק את 1}

the sith

New member
כן אבל

תתרכז בעלילה כדי שתבין את הסיפור ברוך הבא גם אני הצטרפתי אתמול.. תראה קודם את פרקים 4-6 (טרילוגיה ישנה) ואחר כך פרקים 1-3 (חדשה) זה הסדר המומלץ באמת..

למעלה