טוב נראה לי שהשרשור

FreakOfNature

New member
טוב נראה לי שהשרשור

של עדי כבר לא יהיה שרשור של שיר השבוע אז הנה לנו שרשור חדש לשיר השבוע
שלי: 1. Let's Get Loud של ג'ניפר לופז 2. I Need A Hero 3. שוכחת אותך של קרן פלס 4. איתי של קרן פלס

adii1201

New member
תגיד יצא לקרן פלס דיסק שלם??

אני כבר לא עוקבת אחרי השירים
אמממ שלי... 1)Pink- Who Knew 2) Pink- U And U'r Hand- זה שיק ענק!!!! 3) Evanescence- Call Me When You're Sober 4) Anastacia-TSP

שלי

"מחר" של אביב גפן "זה רק הלב שכואב לך" של אביב גפן bring me to life של אוונסטס וגם השיר החדש Call Me When You're Sober XO של Fall out boy.

SurfingBoy

New member
שלי!../images/Emo115.gif../images/Emo97.gif

חרשששששששתי על הקליפ של Boom!!! ואז כשיצא השיר של אוונסנס חרשתי גםעל הקליפ שלו!(call me when your sober) (הקליפ)Unwritten- Natasha bedingfield hey oh(show)-RHCP i want love- Alton john LIAC- Anastacia we are- anna johnson מיכאל- אתי אנקרי עונות- אביב גפן Aint no other man- Christina aguilera(הקליפ!) ועל פרקים של "איש משפחה שהורדתי....אבל זה לא ממש שיר. חוץ מהשיר פתיחה

מישהי 111

New member
בנוסף לשני השירים האחרים שלי...

שכחתי גם את השיר של נינט "כשאתה כאן". שיר זוועתי בלי הרבה מילים, אבל לא יודעת למה זה עשה לי את זה.

FreakOfNature

New member
את! יותר מדי זמן לא ראיתי אותך!

חוצמזה שאת מבינה שכבר 3 פעמים הגתעי לראשון וזה לא היה בשבילך? מה נסגר איתי לעזאז? אני נוסע ככה ולא רואה אותך...

FreakOfNature

New member
כן, הדיסק של קרן פלס

יצא כשהיית בחו"ל. אגב, כבר קניתי אותו ולפי דעתי הוא ממש שווה
הבחורה הזו מוכשרת ברמות היסטריות

adii1201

New member
יאו ולמה לא אמרת לי? ../images/Emo12.gif

ככה אפשר לסמוך עליך?!?!?! כזה יסיים אני אשמע אותו

רובע

New member
ללא נושא

eros ramazzotti: C'è una melodia sta passando novembre non ti prometto niente anastacia: heavy on my heart the saddest part trop lourd dans mon couer

למעלה