הסמיילי הזה נראה כמו חזיר, בכוונה?
D DanieLushka New member 20/8/05 #53 הוא נראה כמו חזיר באמת.. אבל לא לזה התכוונתי, נו זה עוד אחד מהסמיילים האלה שפשוט שם.. ואי אפשר להסביר ממש את המשמעות שלהם. \:
הוא נראה כמו חזיר באמת.. אבל לא לזה התכוונתי, נו זה עוד אחד מהסמיילים האלה שפשוט שם.. ואי אפשר להסביר ממש את המשמעות שלהם. \:
S svety New member 19/8/05 #38 ../images/Emo46.gif כל יומחמישי שהיה מפגש לא יכלתי להגיע. צבא וכאלו :-\ תתחשבו קצת באחת הנקבות הכי ותיקות פה :-\ [וואי, שנים לא כתבתי פה :-\]
../images/Emo46.gif כל יומחמישי שהיה מפגש לא יכלתי להגיע. צבא וכאלו :-\ תתחשבו קצת באחת הנקבות הכי ותיקות פה :-\ [וואי, שנים לא כתבתי פה :-\]
T The legendary DuDe New member 19/8/05 #39 כן, כנראה בגלל זה לא היה לי מושג מי את מממ, לדעתי לרובנו נוח אז, אני יודע שאני אישית לא יוכל להגיע חמישי הזה, יש לי סמינר יומיים :X
כן, כנראה בגלל זה לא היה לי מושג מי את מממ, לדעתי לרובנו נוח אז, אני יודע שאני אישית לא יוכל להגיע חמישי הזה, יש לי סמינר יומיים :X
S scudnick New member 19/8/05 #41 סווטי, באמת תהיתי לאן נעלמת. הפעם היחידה שראיתי אותך זה היה אז בחנוכה כשליאת מצאה אותך איכשהו מפגש הבא ננסה יום חמישי לטובת החיילים ההומואים מבינינו, טוב?
סווטי, באמת תהיתי לאן נעלמת. הפעם היחידה שראיתי אותך זה היה אז בחנוכה כשליאת מצאה אותך איכשהו מפגש הבא ננסה יום חמישי לטובת החיילים ההומואים מבינינו, טוב?
S svety New member 20/8/05 #55 אחותך הומו ../images/Emo46.gif[ יא קטין :| תתאמו איתי אבל אני גמרוצה :[[[
S svety New member 20/8/05 #59 :| אבל אני בצבאאאאאאא... אני תמיד קוראת כאן, אבל לרוב מה שאני רוצה להגיב אליו כבר לא קופץ :|
S slallum New member 20/8/05 #61 בעצם, אין לי את האיי שלך בכלל P: אבל את המסנג'ר יש, רק שהניק שלך זה לא Svety כבר..
T t h e snake New member 19/8/05 #44 אני יכולה גם?!.... אני לא ממש מכירה פה אנשים.... אבל כתבתי פה כמה פעמים.. אפשר גם לבוא? או שזה רק לותיקים?
אני יכולה גם?!.... אני לא ממש מכירה פה אנשים.... אבל כתבתי פה כמה פעמים.. אפשר גם לבוא? או שזה רק לותיקים?
S Sivan Pantera New member 19/8/05 #48 אממ... בגלל שאני לא פעילה פה וכאלה בטח אפחד לא יכיר אותי אז אין לי כוכך טעם לבוא :\ אבל....אני בכל מקרה יהיה בעזריאלי ביום שני. אז אבוא להגיד שלום =]
אממ... בגלל שאני לא פעילה פה וכאלה בטח אפחד לא יכיר אותי אז אין לי כוכך טעם לבוא :\ אבל....אני בכל מקרה יהיה בעזריאלי ביום שני. אז אבוא להגיד שלום =]
V vampire girl 1 New member 19/8/05 #50 יששששש אני יכולה לבוא !!! למזלי אין לי משהו מיחד לעשות ביום שני אז אני יוכל לבוא כי הכול יצא לי ביום ראשון חחח וחנצ'וק פליז תבואי מקווה שתוכלי
יששששש אני יכולה לבוא !!! למזלי אין לי משהו מיחד לעשות ביום שני אז אני יוכל לבוא כי הכול יצא לי ביום ראשון חחח וחנצ'וק פליז תבואי מקווה שתוכלי