טוב.... נמאס!

NimaZ

New member
טוב.... נמאס!

יכול להיות שבשבילכם זה לא נושא כזה חשוב אבל בשבילי כן... כל פעם שמעיפים את המתמודד שהכי אהבתם אז זה משחק מכור!!! אוקיי... אז נגיד שהאקדמיה זה באמת משחק מכור... אז למה אתם רואים את זה אם זה כזה 'משחק מכורי' ... לי יש לפעמים רגעים בלופט שאני מפקפקת בהם, אז אני מבינה שזה מבוים, אז אני יודעת שזה משחק מכור.... אבל אני עדין מכורה לזה!!! אז אם זה כזה מפריע לכם אז אל תיראו וזהו!

NimaZ

New member
מקפיצה...

בוינגי
... בוינגי
... בוינגי

Ronush14

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

זה מעצבן שכל הזמן אומרים את זה....

m a z i ohayon

New member
אז ככה! תגובה להכל ולמחבר/ת!

קודם כל בשביל זה יש לנו פורום- בשביל להתלונן להוציא את העצבים ולכתוב את דעתנו. גם אם אנחנו חושבים שזה משחק מכור- מותר לנו, זו זכותנו ועד כמה שידוע לנו אין כלל בפורום נגד כתיבה שהאקדמיה מכורה. דבר שלישי גם אם זה משחק מכור - זה לא אומר שנפסיק לצפות בזה....! נכון אולי זה מכור אבל זה עדיין מעניין - ולא בגלל שזה מזיז <לי> מה ההפקה חושבים אלא לראות את המתמודדדים את היכולות שלהם ולתת להם לצחיק אותי כל יום מחדש. ושימי לב להודעה שלך עצמה את אומרת למה לנו לצפות אם אנחנו חושבים שזה משחק מכור אבל את עושה בדיוק אותו דבר! אולי לא הבנת את משמעות הדברים שלך "אז נגיד שהאקדמיה זה באמת משחק מכור... אז למה אתם רואים את זה אם זה כזה 'משחק מכורי' ... לי יש לפעמים רגעים בלופט שאני מפקפקת בהם, אז אני מבינה שזה מבוים, אז אני יודעת שזה משחק מכור.... אבל אני עדין מכורה לזה!!!" אז שימי לב גם את חושבת שזה מכור וגם את עדיין צופה!

NimaZ

New member
בדיוק!

א. אני בת ב. זאת בדיוק ההודעה שלי!!! באמת שאין לי בעיה שתגידו שהמשחק הוא מכור אבל אתם לא חושבים שאני (מדברת בעד עצמי) הנתי את זה כבר? ונכון... יש דברים שבאמת שאני מאמינה שזה מבוים או נגיד מכור... אבל אני לא מתלוננת על זה... אם זה היה מפריע לי לא הייתי רואה את זה... אבל אני כן רואה את זה, כי זה מעניין אותי, בלי קשר שזה משחק מכור או משו... אני לא ממש הבנתי למה התכוונת אבל אני אנסה לפפרט יותר: "אז נגיד שהאקדמיה זה באמת משחק מכור... אז למה אתם רואים את זה אם זה כזה 'משחק מכורי'"- התכוונתי שאם זה כ"כ מציק לכם שהמשחק הוא 'מכור', אז למה אתם רואים את שזה? כאילו זה נראה שזה מאוד מציק לרובכם אך אתם עדיין ממשיכים לצפות בתוכנית. "לי יש לפעמים רגעים בלופט שאני מפקפקת בהם, אז אני מבינה שזה מבוים, אז אני יודעת שזה משחק מכור.... אבל אני עדין מכורה לזה!!!"- גם אם אני בטוחה שמשו כאן לא בסדר אני ממשיכה לצפות בזה, יכול להיות שאני ידבר למסך או משו ('סתום כבר יא מניאק' או 'כן,כן שמענו' וגם יש את 'לך להאכיל את הדג שלך בבית'), אבל תמיד אני אחזור למחרת. כי זה לא מפריע לי שזה מכור, כשמשו מפריע לי אני פשוט לא אגע בו עם מקל. את כתבת לי שאני ממשיכה לצפות גם כשאני יודעת. נכון. אבל אני לא מתלונת על זה. לסיום: אני משערת שכתבתי את אותה הפואנטה בערך 6 פעמים... אם את חושבת שלא הבנתי בדיוק מה רצית להגיד לי תנסי לכתוב את זה במילים שונות. חיחיחי.

m a z i ohayon

New member
קודם כל-בת-קיבלתי בכיף-ותגובה...

א. קיבלתי שאת בת..חחחח בכיף מזדהה.... ב. שמחה שלקחנו תהודעות לא בעצבים. ג. לגבי מה שרשמת.... אז ככה....את אמרת בהודעה הראשונה שלך שאנחנו כל הזמן מתלוננים שזה משחק מכור? אז למה אנחנו רואים? אז אני פשוט עניתי לך שאנחנו רואים כי אנחנו אוהבים את המתמודדים, העצבים זה על ההפקה - לא על המתמודדים!! נכון זה משחק מכור, ונכון זה מעצבן, אבל זה לא אומר שנפסיד אנשים מצחיקים ואהובים בגלל שיש הפקה מעצבנת שהורסת לנו את התענוג.
ולבסוף...(כן כן הפעם אין לי ספר) את אולי לא מתלוננת - אז מבחינתך לדבר למסך או להגיד לך תאכיל את הדג <חחחחחחח> זה מספיק, ואת נרגעת, אבל לנו לא, אנחנו במקום להוציא את העצבים על הדג מעדיפים לבוא לפורום ולשתף את מה שאנחנו חושבים, אז אולי אנשים אחרים מתעצבנים, אז עצה ידידודית, באמת בלי עצבים, לא בא לך? מתעצבנת? אל תקראי....בשביל זה יש פורום ויש הודעות שמעצבנות אותי אז או שאני מחליטה להגיב או שאני פשוט מדלגת....וחבל שתתעצבני, זה סך הכל מה שאנשים חושבים, ורוצים לשתף ולהביע, בשביל זה יש לנו פורום--->מקווה שהבנו אחת את השניה...חיחיחי

NimaZ

New member
חיחיחי

סבבה... עכשיו שהבנתי שהתכוונת להפקה הכל התבהר...

NimaZ

New member
איזה מתורבתות אנחנו...

נ.ב. ככה כותבים מתורבתות?!

למעלה