טוב נמאס לי

BlindSide

New member
טוב נמאס לי

מה זה הפתיחת אשכולות האלה?! בלי תוכן בלי כלום תגידו משהו לעניין זה למה שונאים יהודים ורחובותיים ורחובותיים יהודים בגלל שאתם מסתגרים בעצמכם

asi man

New member
אהה..זה

פבל (המנהל) שינה לי את הצבע כדי שאני אהיה בעמדת "מומחה",כי אני ותיק כבר בפורום וזה..ותמיד מחייה אותו שלא יהיה משעמם..

Efrat44

New member
ח... גם אני לא מבינה.... ../images/Emo105.gif

מה הוא רוצה.....

asi man

New member
הוא בעצם אומר ש...

הוא לא מבין את הבדיחות הפרטיות שלנו..ואנחנו פותחים שרשורים על בדיחות פרטיות ולא נושאים שכולם יוכלו לדבר עליהם....

F a i r y Girl

New member
אני הייתי קוראת לזה "פרטי"

אם לא היו מבינים אבל כל מי שבפורום מבין! אני אתה טל מיטל ועוד כל מני שלא כותבים פה הרבה הוא נכנס פעם בשנה ומתבכיין... חבל ..

Efrat44

New member
כן... זה מה שרציתי להגיד... ../images/Emo105.gif

הוא נכנס לפה פעם בשנה... ברור שהוא לא יבין!!!!!!!!!!! זה לא משהו פרטי.. מי שצריך להבין בפורום- מבין
ומי שעוקב אחרי ההודעות, יודע בדיוק על מה מדברים?! ולמה מתכוונים?!.. אז.... כמו שאמרתי..... חבללל................

BlindSide

New member
אני נכנס פעם בשנה?

פיריי גירל יא מפגרת עלית לי כבר על כל הסעיף יא גחבה מה נכנס פעם בשנה מה? ומה מתבכיין? זה שאני לא כותב (כי אין מה) זה לא אומר שאני נכנס לפה פעם בשנה אם היו נושאים שכולם יכולים לדבר עלייהם תאמיני לי שהייתי מדבר

BlindSide

New member
אני נכנס ואין מה להגיב

מביאים לי תמנה של פרח ובידיוק איך אני אמור להתייחס לזה?

F a i r y Girl

New member
אבל...

הפרח אני הסברתי אותו לפני כמה שרשורים כשדיברנו על זה... אם אתה לא מבין אז הפרח הזה מזכיר לי תות כשהוא הפוך ונגסו בו אסף אלרגי לתותים.. זה הכל..

ofiris

New member
שפה בבקשה.

אני מבקש ממך לשמור על השפה יש פה ילדים צעירים.

ofiris

New member
יש ויש...

יש צעירים נפשית.. ויש צעירים גופנים... מי ומי ? אני לא רשאי להגיד.

למעלה