טוב. נמאס לי.

טוב. נמאס לי.

נמאס לי כל סופ"ש שני להיות בלעדיה. לא יכולה יותר. איזה נוראי זה נשמע. בטח אני נשמעת אגואיסטית בטירוף. אבל זה מה שאני מרגישה.והרי צריך לדבר על מה שמרגישים, לא...? 'היא שייכת לו לא פחות ממה שהיא שייכת לך'... כן כן אני יודעת את זה. 'תשחררי.. תורידי מהלחץ...' כמה פעמים שמעתי את זה. אז שחררתי. 'תני לה להנות, זה אבא שלה וטוב לה איתו'... בסדר אני יודעת את זה, ושרק יהיה לה כיף כל הזמן, אמן. אבל הנה שבת... לא צריכות לרוץ לשום מקום, אין סידורים, לא ממהרת... לא מאחרת... יש לי את כל הזמן הפנוי שבעולם להיות איתה עכשיו, אין צעקות אין את הריבים של הבוקר... אין 'נו קומי כבר נאחר לגן ואני אאחר לעבודה...!!!' ובמקום להיות איתה עכשיו אני יושבת ומחפשת מה לעשות כדי שהזמן יעבור ויגיע כבר שמונה וחצי בערב ואקבל את הנסיכה שלי בחזרה... טוב, זה לא ממש שאין לי מה לעשות.. יש ניקיונות, יש ערימות של כביסות... יש ערימות של נייר לתיוק וסידור... חשבונות ששילמתי במשך חצי שנה נערמו על השולחן וחייבת להכניס כבר לקלסר שלהם... לעשות גיבוי לתמונות במחשב ולשלוח לפיתוח... טוב טוב לא חסר. אבל אני רוצה ומעדיפה להיות איתה עכשיו! איזה שמש יש בחוץ! איזה יום מבוזבז... נו בטח תאמרו לכי לשתות קפה עם חברה שלך... לא רוצה. לא בא לי. יצאנו אתמול אחרי כמה זמן שלא יצאנו ומצאנו את עצמנו באיזה דאנס בר רועש ומלא עשן סיגריות מנסות לפלס את דרכנו בין המוני בני 25+- מתחככים ומזיעים.... מבינות שזה כבר ממש אבל ממש לא בשבילנו... אמנם תפסנו ראש יחסית טוב אבל די, לא מתאים... זה היה נחמד לעד לפני 5,6 שנים.... עכשיו אנחנו במקום אחר... וחוץ מזה שאר החברות שלי נמצאות עם הבני זוג / הילדים / המשפחות... אוף. לא מקובל עליי הסידור הזה... חחח איזה מפונקת אני נשמעת... וזה לא משהו חדש זה כבר כמעט שלוש שנים ככה, אבל קשה כל פעם מחדש... מעניין אם יש עוד אמהות ואבות כמוני, שחיים מסופ"ש עם הילדים לזה שאחריו... וואו והנה שיר ב99 אף.אם שמה זה מתאים לעכשיו!!! תודה רבה יהודית! רק את זה הייתי צריכה לשמוע עכשיו "לא טוב היות האדם לבדו..." תודה לך באמת...

NoaModiin

New member
קשה, אבל את מתמודדת לא רע...

יש לך כל שבת שניה לבלות בכיף עם הילדה, את שאר השבתות נצלי למנוחה וטעינת אנרגיות. לא מתאים לך דנס-בר ? צאי לקריוקי
חסרים לך חברים פנוים ? בואי להכיר אותנו. יש לי הרגשה שסתם רצית להוציא קצת מה"נמאס לי" הזה החוצה, אבל סך הכל את ממש בסדר

ye44

New member
אם את 3 שנים באותו מצב אז

יש לך בעיה
זה מראה שאת לא מנסה להמשיך בחייך ונתלית בילדה בתור סיבה !
תנסי למצוא לך זוגיות וחיים חדשים כך שבזמן שהיא לא איתך תקדישי לעצמך לפני שתמצאי את עצמך נושקת ל 40 מול 4 קירות ויושבת עם קופסא של " האגן דאס " מול ה
ובולסת

חחחחח סוף סוף מישהו הצליח להצחיק אותי היום../images/Emo13.gif

תשמע.. תראה... הייתה לי זוגיות כמעט שנה. סיימתי אותה לפני 3 חודשים כי ידעתי שאם נמסד זה ייגמר כמו פרק א'... את האמת, אני לא ממש סגורה על זה שאני רוצה לנסות למצוא שוב זוגיות. איך לומר, מצב הבחורים הפנויים כיום לא ממש מזהיר... (או שאני לא מסתובבת במקומות הנכונים...) או שבעצם, אני לא יודעת.. לא יודעת מה אני רוצה. אני רוצה להיות עם הילדה שלי. כ ל ה ז מ ן. זה מה שאני יודעת בוודאות. בסדר, אני יודעת שזה לא הגיוני אבל זה מה שאני רוצה
ומה שתיארת... עם המחשב והגלידה... אוי ויי, טפו טפו טפו מקווה מאוד לא למצוא את עצמי בגיל הזה בפוזיציה הזו...
אז אני שואלת אתכם, מה יהיה?

ye44

New member
בחשיבה הזו

אם תרצי או לא תרצי את בדרך לממן את חברת "האגן דאס "
ובקשר לילדה זה טבעי כשאת מאבדת זוגיות אז נתלים בילדים הם מפיגים את המוד הגרוע , אם היית מאושרת מבחינה אישית אז כל הטלנובלה שלך לא הייתה עולה כאן

שלום לך

ממליצה לך שני דברים הראשון זה למצוא לך תחביב והשני להגדיל את מעגל החברים שלך. גם אני ברגשות מעורבים בכל פעם שהיא בשבת "אצלו" אבל זו עובדה! למדתי להנות מה"לבד" הזה שבתחילת הדרך היה אסון בשבילי. אז ברוכה הבאה לעולמינו

היי יוני יולי ../images/Emo140.gif תודה...

אני לא חדשה בעולמכם, אני נמצאת בו כבר כמעט שלוש שנים ליתר דיוק... פשוט במקום שזה ילך ויעשה קל, זה נהיה יותר ויותר קשר. על איזה תחביבים את ממליצה...? אני קצת בעייתית מהבחינה הזו... א. לא הרבה דברים מעניינים אותי (דוגמא: לא קוראת ספרים, לא עיתונים, אין לי לא הוט ולא יס בבית, יש מכשיר דיוידי בבית אבל איבדתי עניין ו/או סבלנות בצפייה בסרטים (הדיסקים היחידים שנכנסים אליו בזמן האחרון זה יובל המבולבל, הדרדסים וקוצי' והנסיכה...
)... אני קשה, קשה אני... ב. מה שכן מעניין אותי כרוך באי אילו הוצאות כספיות שכרגע אני ממש לא יכולה להרשות לעצמי... יש רעיונות, משהו...? נ.ב למה תמיד בשבתות שהיא איתי הזמן טס לעזאזל, ולמה בשבתות שהיא איתו הזמן זוחל בצורה מענה לא פחות מעינוי סיני איטי, ארוך וכואב במיוחד...?!

תחביב זה משהו מאוד אינדיבידואלי

הכי זול והכי בריא- צעדות- יש לך אם פי??? חברי בפול ווליום לתוך המוח ויללה לצעוד- לי זה עושה פלאים
.

../images/Emo93.gif בלתי אפשרי...

יש לי דלקת בפרק ירך שמאל (סליחה על הפתיחות...) שגרמה לי להפסיק ללכת לחדר כושר בו הייתי מנוייה... מאוד אהבתי לצעוד על ההליכון אבל הכאבים...
...
פתרון אחת ולתמיד אין ממש לבעיה הזו כי זה בא והולך, זה תקופות... אין מה לעשות.

נעיתה

New member
הכי סבבה בעולם התחביב הזה../images/Emo45.gif

אני גיליתי שהשילוב של מוזיקה, הליכה וים משקיט לי הנפש... ממש חנה סנש

נעיתה

New member
את במקום טוב, ממש בחצי הדרך...

כי לבעיה את מודעת ועתה רק נותר למצוא את הפתרון. אני מעריכה שלכל אחד מאתנו הייה את שלב ההלם והמשבר מי יותר ומי פחות. לי לקח כמעט חצי שנה לצאת מהשוק ולהפסיק לרחם על עצמי. לנתב את הגעגוע למקום חיובי ולהתחיל לנצל את כל הזמן הפנוי למעני. זה עושה אותי אמא הרבה יותר טובה ופנויה בימים בהם המוגלי אצלי. יש פיקים של קושי ונפילות שקשורות בעיקר למזג האוויר האפרורי, אם זה לא הייה כך כנראה שהייה לך קפיץ מכונה בגב. חברי מלמעלה כבר פירגנו לך בעצות ואני מוסיפה עוד בהצלחה בקיפול הכביסה

Rtitan

New member
על פיסיקה ובני אדם: שינוי פאזה בחיים... ../images/Emo13.gif

מכירה את זה שאת לוקחת כוס שתיה עם קוביות קרח בפנים? הקרח הוא הרי מים קפואים, השתייה, היא מים נוזליים ולאט לאט הקרח הולך ומשנה פאזה למצב של מים נוזלים... לוקח לזה זמן עד שזה קורה, הרי זה לא קורה כהרף עיין... זהו תהליך שבו החום חודר אל הקרח, משנה את המבנה שלו, משחרר מולקולה אחרי מולקולה מהקרח אל המים הנוזליים, מוריד שכבה אחרי שכבה... ומשחרר את הקרח אל המים. התהליך שאת עוברת דומה מאד לזה... וזהו תהליך טבעי מאד שעובר על כל אחד שהמצב שלו משתנה עד כדי כך כשהוא עובר תהליך של גירושין, פרידה או כל אירוע אינטסיבי שכזה. תני לעצמך את הזמן
, לכי צעד אחרי צעד עד שכל ה"קרח יותך אל המים", זה תהליך, אל תאיצי אותו ולאט לאט תראי איך את מגיעה למקום חדש. תמצאי שוב את כל ההנאות שיש כשנמצאים לבד, תגלי את הכיף של ההתפרקות במועדונים וסביר שתמצאי חוג חברים שנהנים לעשות את אותו דבר ונמצאים באותו מצב שלך
. כאן זו תחנה ראשונה, והמצאותך כאן רק מעידה עד כמה את עוברת את התהליך בצורה טובה וממש לא תקועה במקום

תשחררי...

לא רק את הילדה לאביה אלא גם את עצמך. זה טוב לרצות להיות כל הזמן עם הילדים, אבל זה גם טוב ואפילו חשוב להיות קצת לבד ולדעת להנות מהלבד הזה - וזה בכלל לא קשור אם יש לך זוגיות או לא. את כל ערמת המטלות שאת רוצה לעשות בשבת פנויה שלך תחלקי במהלך השבוע, כל יום קצת, פשוט כדי שיהיה לך סופ"ש רק לעצמך ולהנאות שלך. המטלות האלה הן בריחה מהמציאות או דרך להגיד שאין לך זמן לצאת, לבלות ולהנות.

למעלה