טוב, נמאס לי.

LOLI152

New member
אתה עושה מדעי הטכנולוגיה?

איזה מקצוע כיפי, נכון?! יחידה אחת?

LOLI152

New member
איזה יופי! :) האנסינים ממש כייפים.

אני סיימתי את הבגרות ב12 דקות הוצאתי 87.. D: (הייתי ניגשת שוב.. אבל סתם זה ציון סבבה..)

Y a i r 1 9 9 2

New member
בית ספר מאוד מיותר בתקופה הזאת

מחר אני אבזבז 2 ניקובים של שעה פיסיקה...בע

LOLI152

New member
יום מקסים, באמת!

אךךךךך אני מתה על המורה שלי לתקשורת!! עשתה לנו שיעור חזרה על כ-ל החומר.. (חח, עלק שיעור, מ8 עד 11 וחצי..) אח"כ עשיתי פינישים על העריכה.. סגור סיימנו ודי! ובקשר למורה להפקה.. (זוכרים? אותו אדיוט..) קיצר.. באנו לראש מגמה היום.. היא אמרה שלא נספר לה בכלל, כי היא בצד שלנו (הוא סיפר לה..!) ושנלך ישר למנהלת.. ושאנחנו מוכשרות ומקסימות ושאין שום סיבה בעולם שאנחנו נעבור כאלה בעיות עד שנגיש פרוייקט ושהיחס אלינו מאוד לא הולם.. ושזה כנראה כי הוא סימן אותי כאחות של (אח שלי עשה לו בעיות שהוא למד.. כמעט אותן בעיות... אגב..) והיא אמרה שאנחנו מלאות מוטיבציה, ושאנחנו בסדר לגמרי (דיווחנו לה על כל פרט ופרט שהתקדמנו בעבודה, שהשקרן המנוול הזה לא יעיז להגיד שאנחנו לא בסדר!!) , ושאני הייתי צריכה ללכת למנהלת עוד לפני חצי שנה, לא עכשיו.. כשהוא הזמין את אמא שלי לשיחה.. ולא קרה שום דבר ועדיין קיבלתי יחס כזה.. ושהיא לא אמורה לעמוד לצד התלמידים בד"כ.. כי הוא קולגה והיא בחרה אותו וזה.. אבל אנחנו לגמרי צריכות להתלונן עליו.. ושצריך שמישהו סוף סוף יעמיד אותו במקומו.. ושהיא לא מספיק סמכות מעליו... אז שנלך למנהלת ישר.. מחר ב8 בבוקר שיחה עם המנהלת..
אני פשוט אוהבת את המורה שלי לפרסום!!

למעלה