טוב, נמאס לי.

Rioter

New member
טוב, נמאס לי.

אני לא יכולה יותר לראות את השרשור של הבגרות במתמטיקה.
עושה לי רע. אז יום שלישי! מה העניינים?

A Whisper

New member
מחר בגרות בפסיכולוגיה :)

חוץ מזה, וממתכונות מפה עד מחרתיים, הכל טוב :) -אני חדשה כאן ד"א- P: מה שלומך?

ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif

וואו,כמה אנשים. היית סמויה פה,במקרה
הממ,אניוואי,אני שיר,בת 16.7 מהמרכז.
השתלבות נעימה בפורמינו המגניב
.

LOLI152

New member
אני מקנאה על הפסיכולוגיה!

אני עושה מחר בגרות בתקשורת וחברה ("פרסום").. אם הייתי צריכה להרחיב משהו (אני במגמה של 10 יח"ל) הייתי מרחיבה פסיכו-סוציו.. :D את מרחיבה עוד משהו?

חח חמודה../images/Emo24.gif

הממ,שלישי... היה בצפר
מפתיע
המורה להיסטוריה[=מחנכת] נזכרה להחזיר לנו מבחן בהיסטוריה,ושברה שיא -72 ימים חלפו מאז שעשינו אותו.
המבחן היה כ"כ מזמן שלא זכרתי על מה הוא היה...נו שיהיה
. פיזיקה אכזב,ובגדול.השאלה שלא הייתה לי ברורה בנוסח-מסתבר שמה שהמורה אמר לי בבחינה רק בלבל אותי,וחבל...בכלל,הייתי צריכה לקחת בחשבון דברים שהם כאילו "מובנים מאליהם" אבל לא בלחץ של מבחן,וכשבתכלס לא למדנו את זה [נניח היה שם עורב,אז המורה אמר לי בבחינה שהוא "נופל חופשית" וזה בכלל לא היה נכון לפי הנתונים...והייתי צריכה לקחת בחשבון שהוא מפעיל כוחות לא משמרים בשרירים וזה].אז זהו,אני פשוט אקח את הציון הגשה הלאמשהובכלל שלי כטריגר להצלחה [סוג של "חשבת שזה כל מה שאני אצליח להוציא?!אני אראה לך מה זה
"
]
. עוד 6 ימים בגרות בספרות,עוד 8 בגרות בפיזיקה,ועוד 11 מתכונת בהיסטוריה. מה עושים
לומדים
.

LOLI152

New member
רווחים נחמדים..../images/Emo6.gif נו, כמה קיבלת בהיסטוריה?!

אע,לא בשמיים,אבל זה נחשב לטוב

אצלנו בהיסטוריה[כפי שאמרתי פה כבר קודם,המורה שלנו לא ממש מתפקדת,והמבחנים תמיד נדחפו בין אחרים כך שלמדנו מהחומר שלה...שזה,אפ'פעם לא טוב
]. 82,שוב,שיהיה
.

חם חם חם

הייתי עם החבר בשופינג קל, עבודה, רצתי אחרי הרבה מאוד זמן, ושיחקתי עם אחי ועם עוד 3 ילדות ערביות כדורגל, כולי מים
היה מיוחד לשחק כדורגל בלי לדבר...

בי"ס כל כך מיותר ../images/Emo7.gif

1 - מתמטיקה, היינו 3 ילדים אז לא היה שיעור. נרשמתי למועדי ב'. 2 - ספרות, היינו בערך 10 ולא היה יזה משהו. אה, וה"מורה" כל כך כל כך פוסטמה. 3 - מתמטיקה, היינו איזה 5 הפעם ועדיין לא היה שיעור. 4 - אנגלית, היינו איזה 10 וכמה מפתיע... לא היה שיעור! ראינו סרט. בית. ועוד מעט אלך ללמוד קצת למדעי הטכנולוגיה, יש לי מבחן מחר. מחר אני גם אתחיל ללמוד לבגרות בספרות. אם כבר מדברים על ספרות, אני צריך עזרה קטנה ממי שניגש השנה
במתכונות שלכם, איזו שאלה הייתה על "חיזו בטטה"? פשוט אני צריך איזה מושג כללי על מה יכולים לשאול על זה... תודה :)

נמנמ,יובל../images/Emo26.gif

הייתה לי מתכונת,אבל אני פשוט לא זוכרת מה הייתה השאלה בנושא
אבלאבל,אנחנו צפויים לקבל אותה חזרה
ממש בקרוב [ייתכן מחר],ואם כן,אני אכתוב לך
[מקס'-תזכיר לי
] למה בעצם אתה עדיין הולך לבצפר,אם זה כ"כ מיותר אצלכם

אוקיי תודה ../images/Emo13.gif

הממ... למה אני הולך... שאלה טוב
בעיקרון רושמים עדיין חיסורים ואני לא רוצה שזה יפגע בתעודה שלי.

למעלה