טוב! נמאס לי להתחבא!

• פותח הנושא ASHY
  • פורסם בתאריך

ASHY

New member
טוב! נמאס לי להתחבא!

אני מודה באשמה!!!! כתבתי מדריך חדש לתיכנות מתקדם ב++C! אני מצטער אני לא יכול להסתיר יותר את האמת!
אז ככה, במדריך יש כמה מהפקודות היותר שימושיות ב++C, כלומר כמה מתקדמות וכמה דיי בסיסיות. אני חושב, שמישהו שמכיר את שפת ++C בסיסית, יכול בהחלט לראות במדריך הזה כרפרנס דיי טוב. יכול להיות, שבמדריך יש שגיאות פה ושם. אם אתם מוצאים שגיאה, אנא דווחו לי (בהודעה אישית לדוגמא). אז...בלי הודעות נוספות, אני מציג בפניכם את "המדריך לתיכנות מתקדם ב++C מאת אמיר שיירי" ועמוד השער

annefan

New member
כל הכבוד!

רק רפרפתי. אם אתה רוצה הערות, אולי תעלה אותו בפורמט WORD?

ASHY

New member
אין לי אותו בפורמט וורד

זה בגלל שהכנתי אותו באופן-אופיס והקובץ שמור כswx. (שאותו, אני לא מעוניין לעלות מתאמי גירסה אחת (וכי אני רוצה לשמור לעצמי
)) תודה רבה על השבחים, ואני בהחלט מקווה לשמוע הערות

DadleFish

New member
סחתיין על ההשקעה!

כמה הערות מרפרוף: 1. זה מדריך ל-++C/C ולא ל-++C. דברים כמו FILE ופונקציות מתימטיות לא שייכים למדריך כזה לטעמי. 2. ה-++C הענקי שכתוב פעמיים על כל דף מפריע מאוד לקריאה. 3. אם אתה לא יודע משהו, תשאל, תברר, תחקור - תבין - ואז תכתוב. לכתוב משהו כמו "היה אמור להיות פה X אבל במקום באופן מפתיע יצא Y" זה קצת לא מקצועני
4. קצת מבולגן לי התוכן, הייתי משקיע בחלוקה מסודרת למספר קטגוריות וכו', אחרת קשה מאוד לאתר חומר. בסה"כ ניכרת השקעה רבה, הייתי משקיע עוד כדי להפוך את זה למשהו רציני באמת. יפה מאוד.

annefan

New member
הערות

שגיאות כתיב: reference אינטרנט צבעיים קולט world אתה מערב header-ים סטנדרטים (iostream) ולא סטנדרטים (stdlib.h). בכלל המדריך מערבב בין C ל-++C ויתכן שזו הסיבה לערבוב headers. בכל מקרה, צריך להעיר על כך כבר בהתחלה. instances מתורגם לרוב כ"מופעים" לא הופעות. בכל מקרה כדאי להכניס לפחות פעם אחת את המונח הלועזי. מעצם העובדה ש-std::setprecision משורשרת באופרטור >>, אפשר להבין שהיא מחזירה ostream & (או משהו מעניין שדומה לו). למה Void? (מה זה Void???) כנ"ל לגבי getline. תחפש ב-MSDN, ב-cppreference. זה מה שראיתי ברפרוף עד עמוד 8. כל הכבוד על ההשקעה!!!

erezsh

New member
שאלה

אם אתה לא בטוח מה ההצהרה של הפונקציה, למה שלא תבדוק אותה ב-Headers?

ASHY

New member
הבנתי

אנסה לתקן את הכל. אני מסכים שהמדריך קצת חובבני, משום שאני חובבן ולא איש מקצוע אמיתי (אני רק בן 16!!! עיזבו אותי! אני צריך רישיון נהיגה קודם!
) בכל מקרה, שגיאות כתיב זה הצד החזק שלי (כלומר עשייתן). חלק מהפונקציות אכן חיפשתי בheaders, אבל לא הצלחתי למצוא את כולן. בקשר לרקע של ה++C, אני חושב להשאירו, הוא לא עד כדי כך מפריע (נכון?). יכול להיות שהתוכן עיניינים מבולגן מאט, יש לכם איזה פיתרון איך לסדר אותו? בקשר לעירבוב סטנדרטים: זה לפי דעתי הכרחי. כי לפי דעתי הכרחי להכיר גם את הפונקציות האלו וגם את האלו. ובקשר (הקשר האחרון שלי להיום) לC/C++, זה נכון. אבל מאחר שלא הייתי רוצה לשנות את כל העיצוב, אשנה (אם אזכור
) את השער ואוסיף מילה על זה בהקדמה. בכל מקרה, תודה רבה על הערות של כולכם ועל הפירגון
.

למעלה