טוב נמאס לי כבר..

dana20il

New member
טוב נמאס לי כבר..

ממש נמאס לי כל אחד ועצבים שלו יאללה כבר אין לי כוח אליכם..בייי
כפרה על איה
איה קורן
כי שלמות זה לא מילה גסה
סקעת אתה ה-

למה מה קרה../images/Emo35.gif

דנה... מה קרה
מה עשינו?מה עשיתי
דנה אל תקחי ברצינות כל מה שאומרים לך פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אביחי 33

New member
להפיל עלינו את האשמה הכי קל../images/Emo70.gif

הגעת חדשה לפורום, ואנו חברי הפורום כמו כל אחד שמגיע, אנחנו מקבלים אותו תמיד בשמחה ובקבלת פנים חמה ביותר.. ממש כמו שהיה איתך. אבל לאט לאט התחלנו להכיר גם את האישיות שלך. ממש היית חביבה בהתחלה, אבל ממש התחלת להתחיל ללכלך על הכוכבים שאנו אוהבים. כי ממש הדבר שלפי דעתי הכי פוגע בנו, חברי הפורום, זה שפוגעים בכוכבים האהובים שלנו
. התחלת לקלל את אגם באופן ממש לא יפה. אני- כמעריץ ושרוף על אגם רודברג ממש נפגעתי מכל הקטע הזה של הירידות המגעילות שלך. אני יודע שזה לא אישי, אבל זה שאת פוגעת בכוכב שלי, בזאתי שאני אוהב ומעריך.. זה פוגע בי יותר מאשר בה.. לאחר השטחנו בך, אני, חברי הפורום והמנהלים, לא שעית לאזהרתנו ואת המשכת בשלך לפגוע באנשים ובכוכבים שלנו. השרשור הזה ש לירן פתח עם 'איה קורן המכוערת' היה במטרה אחצ: להראות לך מה זה שפוגעים בכוכבים שלנו.. וראית שזה ממש פוגע ולא יפה.. אז ממקום ולברוח ולא להודות בטעויות שלך, תיקחי את עצמך בידיים ותשפרי את עצמך. סה"כ את ילדה ממש נחמדה וממש נעים לדבר איתך בפורום. פשוט הרגל משונה ומעצבן זה את צריכה לשנות. ההרגל שלקלל ולהגיב בקיצוניות זה ממש לא מתאים לפורום שלנו, ובמיוחד לא לגיבוש החברתי שלנו
חומר למחשבה... אביחי

ליטל אנחנו לא רוצים לפגוע ואביחי צו

דוצק מאמי באמת !! כמו שאת לא אוהבת שמקללים את איה אל תקללי את אגם

וגם סתאם ככה...

אני לא ה "מעריצה" של אגם אבל זה באמת היה מוגזם!!! אני מבינה אותך שאולי את מנסה להיות חלק ממנו ... אולי תנסי שוב ... אבל בלי קללות?. בכאל זאת זה פורום שכל אחד אומר את דעיותיו ... אם את עוזבת אוו לא זה בחירה שלך ... לא יודעת מה להגיד לך ... ... ... ...
-המוןהמוןהמוןהמון -קרן-

KaPLAn8

New member
לא רציתי לפתוח חדש אז כנסו שנייה

פתחתי בלוג חדש ח'ברה אבל לא על שחקנים סתם ככה בשבילי.... בקישור תכנסווו ותגיבוו

dana20il

New member
נמאס לי כבר

נמאס לי מאגםזאת..ואל תתנו לי לתעצבן !אחר כך תתתחרטו אגם היא..סתם. די כבר נמאס אני לא מקללת את אגם זהתי ואף אחד לא קלל את איה אבל כול זמן מעצבנים אולי די כבר?נמאס!
כפרה על איה
איה קורן
כי שלמות זה לא מילה גסה
סקעת אתה ה-

ליטל..

1.אני מבינה אותך 2. חלס 3.אל תקללי 4.אני חושבת שכדי שתיפתחי דף חדש עם הפורום הזה וזהוא והכל ישכח ללא נמאז לך לריב כל הזמן?

אביחי 33

New member
תפסיקי לקלל את אגם../images/Emo70.gif

אני עד עכשיו דיברתי יפה... ובדרכי נועם.. אבל שנבע לך אני יכנס בך אם לא תרסני את עצמך.. תפסיקי לקלללל

ליטל.. לך נמאס../images/Emo35.gif

תקשיבי עכשיו טוב-טוב... כי כבר נמאס לי לראות כל חמש דקות הודעה שלך עם קללות על אגם או כל כוכב אחר
אם את רוצה להשאר פה אז פשוט תפסיקי לקלל את המפורסמים שאנחנו אוהבים
כל הודעה שלך היא עם קללה על כוכב אחר רק לא על איה. את ראית שכשלירן כתב הודעה על איה מה את עשית
זה היה כדי להראות לך את מה שאת עושה ואומרת.. זה לא שהוא לא אוהב אותה, הוא הראה לך תמצב רק הפוך. מה את לא מבינה
אסור לקלל
כשמעליבים את איה אז זה אסור בשום פנים ואופן ואת אגם או רננה אפשר להעליב בכיף
אם כן אז את לא במקום הנכון
פה לכל אחד יש דעה וכל אחד פה לא אוהב מישהו אבל אנחנו לא מקללים.. כבר הסברנו לך אולי 70 פעם.. אם אין לך משהו טוב להגיד אז אל תגידי
תשמרי אותו לעצמך. את לא חייבת לאהוב לא את אגם ולא את רננה או כל אחד אחר
פשוט אל תגיבי וזהו את סתם גורמת לבלאגן ולסכסוך מה הבעיה שלך אני לא מבינה..

אביחי 33

New member
מיכל זה נכנס מפה ויוצא מצד שני..

כנראה שחסימה היא הדבר היחידי שיעצור אותה והיא תבין....

מיכל צודקת אנחנו לא מתנפלים אנחנו

מסברים לך! ניראה לי שצריך ליתכתוב שוב פעם את חוקי הפוורם!!

קרן.... הפורום הזה הוא ממש לא סנוב

מקבלים פה את כל אחדד ממש כמו שצריך עם
ענקי.... אבל מה שהפורום דורש וזה כבר לא המנהלים כמו שאת שמה לבב זה הפורום עצמו.. זה שלא יקללו פה לא את החברים שלנו בפורום ולא את מי שאנחנו מעריצים.... ולפחות על זה... אני חושבת שזה ממש לא קשה... ואני יודעת שלא אמרת כלום אבל הגבתי לך לזה: "אני מבינה אותך שאולי את מנסה להיות חלק ממנו ... אולי תנסי שוב ... אבל בלי קללות
"

ליטל...

אני כנראה המון זמן לא הייתי בפורום כי אני לא מבינה על מה המהומה.. אבל אני בטוחה שזה מיותר
כי כולנו יודעים שכמו שאנחנו אוהבים את ה
שלנו.. אנו לא מקללים את האחרים
כי תמיד מישהו יפגע מיסה.. בכולופן כל השירשור הזה לדעתי הוא מגוחך.. כי אם תשארי תווכחי לראות שכל אחד ואחד פה הוא מיוחד בפני עצמו.. וכיף לדבר לשתף ולהעביר חוויות.. ואם תהיי סבלנית (בלי קללות) ובלי דעה שלילית.. (תבואי עם גישה חדשה לגמרי) אני בטוחה שהכל יסתדר על מקומו..

למעלה