טוב , נכנעתי ....

טוב , נכנעתי ....

ואחרי כמה ימים שאני עוקבת אחרי הפורום החלטתי להציג את עצמי.. קוראים לי שיר , אני בת 20 מתל אביב , חיילת [ומשתחררת עוד 5 חודשים] , יש לי חבר חייל ביחידה קרבית כבר חודש וחצי . ועכשיו חופש פסח [לפחות לחלקנו] וכל השבוע השתגעתי בלעדיו [למרות שהיינו יחד בליל שלישי ורביעי בבוקר הוא חזר לבסיס שלו =\ ] אבל מאז אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו כי אני פשוט מתה עליו ומתגעגעת אליו , ואני חושבת שזה לא ממש טוב כי אני מפחדת שאני נהיית תלותית בו וזה ממש אסור שיקרה, אבל אני כל כך אוהבת אותו ולא יכולה להפסיק לחשוב עליו לשניה .. הוא צריך לחזור היום בערב ואני מקווה שיהיה לו כוח בכלל להיפגש :( אני לא מאמינה שעברו רק יומיים וחצי מאז שהתראנו , זה נראה פשוט יובלות
אוף

../images/Emo201.gif חיבוקי...

כי כולנו מבינות אותך... הייתי איתו משני עד רביעי בבוקר, ורביעי באוטובוס, בערך 5 דקות אחרי שנפרדנו אני כבר התגעגעתי... אז ברוכה הבאה והבא נבכה יחדיו...:(

תודה מותקק :)

בהתחלה הפורום הזה היה נראה לי מוזר אבל אהבתי את הרעיון , כיף שיש פה רק בנות [אחוות בנות חח] ושכולן מבינות אותי ... תודה רבה על התגובה...

MirkuSH

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

אוי כמה שאני מבינה אותך!!! אני כבר אחרי שנייה מתחילה להתגעגע... כרגע אני אצלו והוא בעבודה וזה משגע אותי!!! ואת לא תלותית! זאת פשוט אהבה, ולהתגעגע זה חלק מאהבה! תתנחמי בעובדה שעוד מעט תראי אותו שוב, תעברי על תמונות שלכם ביחד, את בחורה חזקה! יומיים זה כלום, תחשבי מה זה שבוע וחצי בלי לראות אותו (ובלי להשתגע) ויהיה בסדר!! חיבוקיםםםם!!!!

../images/Emo24.gif תודה חמודהה...

זה מה שמטריף,שאני בבסיס אני עוד איךשהוא מתגעגעת אליו פחות ממה שאני בבית, שאני יודעת שאני בבית והוא בבסיס זה מעביר את הזמן הרבה יותר לאט ולא משנה מה אעשה הוא תמיד יהיה במחשבות שלי ... אני מפחדת שהדבר היחידי שיהיה לי בראש זה הוא ואני לא אוכל בלעדיו [וזה כבר להיות תלותית] הוא החבר הראשון הבאמת רציני שלי ... מלחיץ אותי כל דבר :|

osnnat

New member
איזה מוכר.

שתדעי לך, שזה קשה במיוחד כששניכם בצבא. וצריך ממש להעריך את זה שאתם מחזיקים כשאתם במסגרות שונות במקומות שונים. אז קודם כל, ברוכה הבאה. זה בהחלט רעיון מעולה לפורום כזה, וזה ממש עוזר! אני חושבת שעם הזמן את תביני שאין ברירה למרחק הזה ביניכם, ובאיזשהו מקום תשלימי עם זה. מעבר לזה, כשאת מוצאת את עצמך פנויה וחושבת עליו המון- תעסיקי את עצמך. אני יודעת כמה זה יכול לתסכל ולהעציב. אני מוצאת שכשאני עסוקה אני כאילו איכשהו מצליחה להתמודד "עם החיים" משהו כזה... אל תתייאשי. לא ראיתי את חבר שלי כבר שבועיים. באמת, פשוט תעסיקי את עצמך ואת מחשבותייך. וחוצמזה, זה בסדר גמור להיות לפעמים קצת תלותית. הרי זו אהבה? אם לא תתמסרי עד הסוף עם הרגשות שלך לא תוכלי להסחף ולהתאהב!!! תרגישי טוב. ואני ממש מבינה אותך.

תודה רבה מותק....

תודה רבה על קבלת הפנים מותק ... באמת אהבתי את הרעיון,לכולן פה יש נושא משותף ואם הן צריכות עזרה כולן פה יוכלו להבין אותן וזה נפלא .. קשה להעסיק את עצמי בבית כי כמה אפשר מחשב וטלוויזיה,שאני בבסיס זה גם קשה אבל לפחות חצי מהיום אני עסוקה אז בצורה כלשהיא זה קל יותר...

lia2sh

New member
כל כך כל כך מוכר!!!

זה לא עניין של תלותיות אם את מתגעגעת.. ככה זה כשאוהבים...ויומיים וחצי זה גם הרבה זמן חח.. אמרתי לחבר שלי שאני אשכרה מרגישה כל שנייה בלעדיו... כשהוא עולה על האוטובוס ואני נשארת בתחנה עוד כמה דקות ככה בתקווה שהוא יחזור אני כבר מתגעגעת... זה אומר שאני תלותית? לא ממש.. ואני לא רואה אותו 11 יום כל פעם..
בכל אופן אם את צריכה אוזן קשבת... אני כאן!

תודה :):):)

11 יום זה נראה נצח ... כל הכבוד לך על כל יום ויום שאת מחזיקה מעמד .... תלותית אני מתכוונת שאני צריכה אותו כל שניה איתי... ואני מפחדת למצוא את עצמי לבד ורק עם מחשבות עליו, שאני אצטרך אותו כדי להמשיך הלאה

lia2sh

New member
בואי נגיד ככה...

שאם לא היית רואה את עצמך איתו בהמשך אז זה לא שווה... אם את צריכה אותו סימן שהוא עושה לך טוב וזה הכי חשוב... סך הכל בשביל מה כולנו מחפשים אהבה - כדי להיות מאושרים, כדי לא להיות לבד... והכל זה סימנים שאת אוהבת אותו.. אני מבינה את הפחד שלך... אבל אל תפחדי כי אם לא תתני לעצמך באמת להסחף את לא תהני באמת מהחוויה הזאת של האהבה ואולי גם תפסידי אהבה- לכי על זה עם כל הלב ועם כל הנשמה... אופטימיות!

וואו...

כמה שאני מפחדת את בעצם צודקת... מה שאני צריכה לדאוג זה למצוא את עצמי בלעדיו , שהחיים שלי לא יהיו לפיו , גם שאני אהיה קצת לבד,חברות.. אני מפחדת שהחיים שלי יסתובבו סביבו .

heart1soul

New member
כלכך מבינה אותך..

פשוט את כלכך התרגלת להיות איתו.. שזה קצת קשה להיות בלעדיו דווקא בחג כשאת הרבה בבית... אני מרגישה בדיוק ככה.. ולפעמים אני מרגישה שאני מעיקה עליו כי לי אין בעיה להיות איתו כלללללל הזמן כשהוא חוזר ואני מפחדת שאולי זה יותר מידי בשבילו למרות שאני רואה אותו פעם בשבועיים והוא הכי חמודי כשאנחנו נפגשים.. יומיים וחצי זה יובלות? תחשבי על שבועים.. או 3 או אפילו חודש שלם.. אני בטוחה שזה יעודד אותך קצת:) אני דווקא רואה שהוא חוזר די הרבה למרות שהוא קרבי אז תתנחמי בזה :)

תודה ...

ואמרת בדיוק את מה שאני חושבת , על החג ושאני יכולה להיות איתו כל הזמן ... ואני יודעת שאני מדברת שטויות כי עכשיו הוא יוצא הרבה [הפז"מ עושה את שלו] אבל קשה לי , אולי אני עוברת תקופה קשה [ובעצם לא רק אולי,אני עוברת תקופה קשה ולא רק לגביו] הוא הבן אדם היחידי שאני רוצה להיות איתו, אני לא רוצה אף אחד אחר ... והוא אמר לי שהוא בערב יוצא למסיבת שחרור של 2 חברים שלו ככה שגם היום אני לא אראה אותו.. ואני לא מסוגלת לעבור את התקופה הזאת לבד

heart1soul

New member
אוי:( למה שלא תצאי איתו?

אני בטוחה שלחברים שלו לא יהיה אכפת אם זה לא נעים אז היום תקבעי עם חברות ותעשי משהו כיפי..ופחות תחשבי עליו וחוץ מזה אתם יכולים להיפגש אחרי היציאה שלו ואולי לישון אחד אצל השני..:)

מסתבר שלא ...

הרגשתי שהוא מרוחק בימים האחרונים אז שלחתי לו הודעה אחרי שהוא כתב לי שבת שלום אם הכל בסדר איתנו והוא אמר לי "בסדר פשוט אני צריך לעשות חושבים על החיים שלי" משהו כזה ... והוא לא הציע לי בכלל לבוא אז הבנתי שהוא צריך זמן לבד ... החלטתי לא להתעלק ולא להתקשר אליו היום [כמה שזה הכי קשה שיש] אני אתן לו את הספייס שלו... שלא ירגיש שאני יותר מדי מציקה ונדבקת .. אוף

nothingness

New member
../images/Emo201.gif

כל הכבוד על הגישה הבוגרת. מי כמוני יודעת כמה זה קשה, אבל בסוף זה ישתלם.. תחזיקי מעמד

McBlack

New member
../images/Emo201.gif זה קשה יותר בחופשים...

אל תאשימי ותגבילי את עצמך, התלותיות באה כחלק מההתאהבות... גם את מהאלה שחשבו שלהן זה לא יקרה? הפתרון האולטימטיבי הוא באמת לנסות להעסיק את עצמך כמה שיותר ואת מת"א, ככה שזה לא פתרון קשה לביצוע. בכל מקרה, את יכולה להתחיל לחייך. את בהחלט במקום הנכון

תודה רבה מותק :)

את צודקת , והתחלתי לעשות את זה בזמן האחרון [ודווקא מהסיבה שהוא התרחק ממני בימים האחרונים] אני אנסה להעביר את זה ולא לחשוב עליו .. למרות שזה קשה כי כבר התרגלתי שהוא חלק עצום מחיי ...

misseverything

New member
ברוכה הבאה..

חחח, אני חשה כבר במשפחה :] בכולופן , זה בסדר וזה לגיטימי, כמה זמן אתם ביחד? אם אתם בהתחלת הקשר, כדאי לרסן. ואם לא- תהני מזה, ותלמדי לשלוט על ה"התמכרות" האיכותית הזו. D=

חח תודה ..

אנחנו ביחד חודשיים ככה .. ולא נראה לי שזה משנה כמה זמן אנחנו יחד, אסור לי לחיות לפי החיים שלו ולהיות תלויה בו בכל צורה כלשהיא... תודה על התגובה :)

למעלה