טוב,נכנעתי

• פותח הנושא t0mi
  • פורסם בתאריך
את מוזמנת../images/Emo3.gif

תבואי כל יום

t0mi

New member
עכשיו דווקא אני לא אבוא

אצלנו יש מסיבה כל מוצאי שבת בערב. אבל שבוע שעבר היה קצת חלש, לקחנו רק חשיש וקוקאין, ריקי גל החליטה שהיא לא מוותרת

i love skat

New member
לאאאאאא!!

תראי..אני מבינה את ההרגשה שלך!! אבל באמת..זה לא מכוון..!! תראי כל הפורום אוהב אותך!! אפילו אני שאני לא ממש מכירה אותך!! אז אל תעזבי..אף אחד לא יכעס עליייך!! רק אל תעזבי!!

t0mi

New member
חחחחחחחח

אני לא מכירה אותך אבל אני אוהבת אותך! חחחח איך זה נשמע... רק בשביל זה שווה לי להשאר

i love skat

New member
לא..באמתת!!

אני רואה את כל הדברי שאת עושה פה.והרעיונות המקוריים שלך..ואני אוהבת את זה!! אני מעריכה את כל העבודה הזאת!! ואני חייבת לציין שאת לא היחידה!! לפעמיים גם אין כל-כך על מה להגיב..אבל בקשר לתחרות חתימות..תפתחי אותה מחדש..עכשיו כולם יגיבו ולא מתוך רחמים!! בגלל שפשוט כולם עבדו ניקו עשו קניות עזרו בבית הלכו לסבתא היו במחנאות אז לא היה הרבה זמן לפורום! רק אתמול ראיתי את ההודעה אבל הייתי צריכה ללכת ולא היה לי זמן לשלוח לך במסרים.. אה..ואל תגידי שלא מתייחסים אלייך..זוכרת את השירשור הגדול של הפורום..(זה מלפני 59 שנה..חחח
)כולם התלהבו מהרעיון ושיתפו ריתך פעולה.. טוב זה כבר ארוך מדי אז כדאי שאני אסיים.. חג שמח ולילה טוב כולם

תומי כנסי...

אני מבינה את ההרגשה שלך, אבל לדעתי את עושה טעות. בגלל שפעם אחת לא התייחסו כולם להודעות שלך, את עוזבת? אוהבים אותך פה, אני לא חושבת שיש ספק בקשר לזה, אחרי כל התגובות שקיבלת... אני מבינה שנפגעת, אבל את צריכה להבין שלא תמיד יש לאנשים מה להגיב, זה לא קשור אליך או לא אליך.

t0mi

New member
אני אחזור על זה עוד הפעם

זה לא פעם אחת! הזכרתי 3 פעמים! לא תיכננתי שיגיבו אלא שרק ישלחו לי למסר את ההצבעות שלהם.

אוקיי,

אז הפעם המשחק שלך לא ממש סחף אנשים, זה קורה. גם משחק הסקרים שאני עשיתי, אנשים רצו להשתתף, בפועל, התעלמו מזה לגמרי. חפיף. קורה. לא כל משחק מצליח לחסוף אנשים. לאנשים הייתה כוונה טובה, אבל בפועל לא קרה כלום. קורה. אז מה? זה לא אומר שלא אוהבים אותך, זה לא אומר שמתעלמים ממך, זה אומר פשוט שהפעם המשחק שלך לא סחף הרבה אנשים. לכל אחד זה קורה. לא צריך לעזוב בגלל זה.

t0mi

New member
אם היית יודעת איך השקעתי

אבל זה לא משנה לאף אחד

כולם משקיעים מאמי,

זה לא משנה, את לוקחת את זה אישי מדי, וזה לא ככה. תעזבי כשבאמת לא יאהבו אותך, תעזבי כשלא תאהבי את הראל, אבל לא כשלא התייחסו למשחק שלך. נכון שזה מעליב, אבל זה קורה, זאת לא סיבה לעזוב, אוהבים אותך פה יותר מדי.

תומי כנסי ותקשיבי לי מותק..

תראי, אני לא הייתי פה המון המון המון זמן...אז כאילו אין לי מושג על מה מדובר והכל.. את יודעת שאני כן אוהבת אותך, נכון? בטח שאת יודעת
קיצר, את חושבת שהם לא שמים עלייך? אז, בלי להעליב אף אחד, שימי פס
תישארי פה בשביל הראל, בשביל הילדות שאת אוהבת, בשביל הילדות שאוהבות אותך <<אהמ אהמ..>> וזהו.. ולפעמים מאמי, תנסי לחשוב לעל הצד החיובי, המון פעמים אני רואה הודעות כאלה שלך...של "לא שמים עליי" "לא מתייחסים אליי" וכו'...גמאני מרגישה ככה המון פעמים אבל דוגרי, תחשבי חיובי, וזהו
אוהבת'ותך

תומיייייייייייי

עכשיו אני אגיד לך את האמת! בלי שום קשר ל"קבוצת תמיכה" או לא. תומי, אני ממש ממש אוהבת אותך! את בנאדם מקסי ומדהים שחבל להפסיד אותו מהפורום. אני באמת רוצה שתישארי. אל תדאגי בגלל רעיון אחד. ראית איך עשינו את השרשור הארוך? גם את השרשורים שלי לא בדיוק ממשיכים... למשל: רציתי לעשות שרשור תמונות שלנו ואף אחד לא שם על זה!אז לא כל רעיון אוהבים.. לא נורא!!! אני באמת רוצה שתישארי!

אוף, כתבתי לך משהו ממש ארוך

ותפוזבל לא שלח
רררר אני אכתוב לך תגובה נורמלית כשאני ארגע
בקצרה אני אומר לך שכן אוהבים אותך, ובמשחק אולי לא הרבה התעניינו אבל אני בטוחה שהם לא התעלמו בכוונה. ובעיקר אני מסכימה עם לי ויעל.

למעלה