טוב,נכנעתי

• פותח הנושא t0mi
  • פורסם בתאריך

t0mi

New member
טוב,נכנעתי

אני מבטלת את התחרות של החתימות (בטח עכשיו כולם בהלם, לא יודעים על מה אני מדברת). אז באמת תודה רבה לכם. ניסיתי להפעיל קצת את הפורום ואתם לא משתפים פעולה. באמת, המון המון המון תודה! כבר הזכרתי לכם עוד פעם, אבל כרגיל אף אחד לא שם עליי. חוץ ממישהו אחד שדווקא כן הצביע, איזה כיף שבפורום של 40 אנשים מישהו אחד מצביע, נתתם לי הרגשה שכיף להיות איתי בפורום, אז יש לי חדשות בשבילכם. אף אחד לא שם עליי? תקבלו את אותו יחס. אני עוזבת את הפורום, ולא, זאת לא הצגה שאני מצפה לתיחנונים שאני אשאר וכל השטויות האלה. יכולתי גם ללכת בלי להגיד כלום. אבל אני כן רוצה שתדעו איך גרמתם לי להרגיש!! ואני כן רוצה שתראו למה עזבתי! למרות שאם לא הייתי מודיעה אף אחד לא היה שם לב! אז שלום לכם, ובהצלחה. (אולי)

מותק שלי! ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

יקירתי, תקשיבי לי... הרגע שירשרתי לפחות 50 שרשורים קטנים לשירשור אחד גדול של חג שמח.. האמת שרק תוך כדי ששירשרתי את ההודעות נתקלתי בהודעה שלך עם התחרות.. את מבינה, יקירתי, יש בפורום קצת בלאגן בגלל החג.. וקצת קשה לעקוב.. אבל זה רחוק מלהיות אישי! ואת מעליבה אותי שאת אומרת שלא היינו שמים לב אם לא היית כותבת כלום.. לי אישית את חשובה כאן.. וממש לא הייתי רוצה שתעזבי

תומיייייייייי לאאאא אל תלכי :(

את יודעת שאנחנו אוהבים אותך... ואני במיוחד!!!! לא אל תעזבי אותנו..... גם עלי לא שמים הרבה פעמים .. לא נורא .. אין מה לעשות.. כנראה שלא כל כך עניין את כולם תחרות החתימות אבל אל תעזבי בגלל זה ..!!!!:(

Danielushhhh

New member
תומי../images/Emo10.gif

תביני אבל שהרבה פתחו הודעות חדשות ובטח לא שמו לב לזה אני מבינה שזה באמת העליב אותך אבל אני מבטיחה לך שאם הייתי פה הייתי מצביעה זאת לא סיבה לעזוב

t0mi

New member
שני דברים!

א. באמרתי לכם, אני לא כאן בקטע של התיחנונים שאני לא אעזוב, ואני אומרת את זה כי יש כאן מספיק ילדים שיכעסו עלי שזה הקטע שלי. ב.שלוש הודעות פתחתי על זה! 3! לא אחת! אתם רוצים להגיד לי שלכל השלוש הודעות לא שמו לב?? אני מאד נפגעתי, וממש לא רציתי לעזוב, אבל אם זה היחס שיש כאן על ההשקעה שלי... אתם יודעים כמה זמן לקח לי לרשום את כל החתימות שמשתתפות?? יש לי בעיה עם המחשב ואני לא יכולה לעשות העתק הדבק, וכתבתי הכל רק כדי שיהיה לכם כיף. ואם אף אחד לא שם עליי זה לא גורם לי לחשק לחזור לכאן. ככה היה קורה לכולם.

Danielushhhh

New member
תנסי עוד פעם אחת

אני אפילו יכולה לעזור לך ולהעתיק את ההודעה שכתבת בפעם הקודמת

t0mi

New member
את יודעת מה יהיה ההבדל

בין הפעם הזאת לפעם שעברה? שעכשיו זה יהיה מרחמים

Danielushhhh

New member
אני ממש לא חושבת

אוהבים אותך פה אני לא חושבת שמישהו באמת עשה את זה דווקא ואמר "היי הנה הודעה שתום כתבה בואו לא נתייחס" חוצמזה שאני כתבתי הודעה שחזרתי.. מישהו כתב לי תגובה חוץ מיעל? לא וזה לא כל כך מעניין אותי נכון שזה מעצבן אבל זו לא סיבה לעזוב

t0mi

New member
זה היחס את לא מבינה?

למרות שהזכרתי והשקעתי לאף אחד לא אכפת

Danielushhhh

New member
אל תגזימי

זה לא באמת ככה שלאף אחד לא אכפת אני מבטיחה לך שאם הייתי היה לי אכפת וכן הייתי מגיבה והסתכלי עכשיו בהודעה שלך, אבל לא היה שם כל כך מה להגיב כי פרסמת את החתימות ואמרת בהצלחה לכולם, מה באמת ציפית שיגיבו? מחכים שתתחיל התחרות

t0mi

New member
לא ציפיתי לשום תגובות

ציפיתי שאנשים ישלחו אליי למסרים את הבחירות שלהם, וקיבלתי רק מסר אחד.

Danielushhhh

New member
אז היה צריך לרשום את הבחירות?

טוב בזה אני מסכימה איתך שזה לא יפה, מכעיס, מרגיז, מעצבן ומעליב אבל תאמיני לי, תקחי עוד צ'אנס! אף אחד לא עשה לך דווקא!

תומ'וששש

לא להיעלב...אוהבים אותך
ואם תלכי תהיי מאוד חסרה לנו...!!! אז שיהיה ברור - את נשארת כאן

t0mi

New member
אוי זה מזכיר לי

"שלום אני תם ואני עוזזבת" "אוהבים אותך תם" חחח כמו איזה מסטולים במוסד לגמילה מסיגריות (אתה לא מעשן נכון?)

חח מעשן?! אני?!

ברור שכן! אני גם שותה וודקה ומנרגל כל היום...ובין לבין גם קצת הרואין את יודעת
רק אני!!!חחחחחחחחחח

למעלה