טוב, נזכרתי...

BiAAcH

New member
טוב, נזכרתי...

בשאלון נחמד, ועוד לא עשינו פה אותו אז יאללה, קצת ארוך אבל חפיף... שם: גיל: מסנג'ר/אייסייקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: תרגיל אהוב: תרגיל שנוא: מה אני עושה הכי טוב: תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף?

BiAAcH

New member
הנה שלי...

שם: גיא (ביץ'...) גיל: 16.5 מסנג'ר/אייסייקיו: 212715666 ספר אהוב: אי התעלומות סרט אהוב: "Natural Born Killers" הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ג'סטין ובנות ביצ'יות (בנים זה בסדר...) הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ג'קאסס, קפוארה, תופים, מד"א תרגיל אהוב: מוחטל דופלה תרגיל שנוא: קטה ג'יהי מה אני עושה הכי טוב: אהו ג'יקולונה \ גי'קוסטה תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם: ערבית סלטה פתוחה (זה יצא ממש בפוקס...) צבעים אהובים: ירוק וכחול להקה אהובה: Blink 182, Nirvana, Queens of the stoneage סרט דיסני אהוב: שרק זה של דיסני?? חיות מחמד: איזה 10 חתולים, כלבה, נחש ואח קטן מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: כל שאר הזבלים שיר אהוב: Carousel, Dammit, Untiteld, כולם של בלינק שיר שנוא: כל השירים של: ג'סטין, כריסטינה, בריטני וכל שאר הומואים\לסביות מזמרות המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : לא זוכר כל כך איך אומרים אותה, נו, זו ממרי פופינס... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מגרבץ, שומע דיסקמן, קורא משהו מעניין ובעיקר ישן פורומים שאתה משתתף בהם: ג'קאס ו CKY, צוותי חירום, בלינק 182 ותפוז משוב איך הגעת לפורום הזה? הביץ' שלי סיפר לי עליו אז באתי החברים שלך בפורום הזה: AdShEaTaKoRe, P o l l y, Mistress of Blood , pretty vecent(שכבר די לא פה)shayh13 וטינק טינק, אם שכחתי מישהו, מצטער המשקה אהוב: תות בננה טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקולד בכל הצבעים והטעמים שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת: אי התעלומות נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: חירבון בית המקדש ציטוט נבחר: החתימה שלי: ,Hi i'm bunny the life guard and if their's any life-saving to do ...i'm the man to do it חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט השלם/השלימי: "בלי..." צחוק אין חיים השלם/השלימי: "אין לי..." כוח כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: עזבו מנגן ב: תופים ובית השחי שלי אייקון אהוב: קסם קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): בלינק כשאהיה גדול אני אהיה...: מתופף ואיש פעלולים (רציני, אני חושב עלזה עוד מלפני שהכרתי את ג'קאס) שם שהייתי רוצה להיקרא בו: פלחמן איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? רק אחת? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? רגיל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הארי פוטר 2, ולאיודע, נרדמתי אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מגרבץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אוז הרגל מגונה: להרוס צמחייה עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני פלחמן, ויש לי אשכים גדולים... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? מממ, הייתי לובש הכל המורדים, כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת? קודם באקווריום ואח"כ בצלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סקייטר מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי מזל יש לך קמיע? מהו? החוטיני שעכשיו קניתי (מנומר שחור לבן, כמו דלמטי\פרה) פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני אבל לא יותר מדי כמה שעות אתה במחשב ביום? 2 חג אהוב- פורים הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "..... זה השטן~!" תחת שורף התחלה או סוף? התחלה

Pr0zac

New member
הנה שלי....

שם: אנדרס (וונצואלה דרום אמריקה-ליד ברזיל זה מספיק?) גיל: 13 וחצי מסנג'ר/אייסייקיו: 169684586 ספר אהוב: ספר? סרט אהוב: גברים בשחור הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: להחתך ע"י נייר הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: להצליח משהו שניסיתי הרבה תרגיל אהוב: אהו ג'י קולונה \ בייגלה תרגיל שנוא: ג'ינגה שילוב ידיים מה אני עושה הכי טוב: םליק פלאק \ קולונה תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם:פליק פלאק :( צבעים אהובים:לבן ירוק צהוב להקה אהובה: Blink 182-Chilly Pepers סרט דיסני אהוב: only the strong נחשב? חיות מחמד: כלב, אח, ויותר מדי דגים מקצוע אהוב: מחשבים וספורט מקצוע שנוא: תנ"ך אזרחות והסטוריה שיר אהוב: Banana Boat Song שיר שנוא: .... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : כן מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מנגן על השולחן פורומים שאתה משתתף בהם: דייג וקפוארה איך הגעת לפורום הזה? יום אחד של שיעמום החברים שלך בפורום הזה: אני כאן יומיים המשקה אהוב: פאנטה טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: ... שפה אהובה: ספרדית הספר האחרון שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: בצפר? (אנגלית) ציטוט נבחר: "משפט סיני אחד אומר אפ אין לך משהו חכם להגיד אז תגיד משפט סיני" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין! השלם/השלימי: "בליעשן אין אש" השלם/השלימי: "אין לי ארץ אחרת" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: סלטה בורג מנגן ב: בירינבאו אייקון אהוב: ... קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):אין כשאהיה גדול אני אהיה...: כמו 10% מהמדינה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: רודריגו איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אוואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אמריקן פאי 3 שולט אתה נלחץ ממבחנים ? לא (כן) ספרים באנגלית - כן או לא? בבדאי מילה אהובה (כגון מבצבץ ): פיקפוק סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פיני הגדול הרגל מגונה: להתגלגל על הדשא בלי סיבה עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: ידעתם שצואת פילים מורכבת מדשא? מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוההה מה בחיים לא היית לובש/ת? מכנסיים קצרים ירוקים המורדים, כן או לא? אולי דג - באקווריום או בצלחת? על החכה מה מספר המזל שלך, ולמה ? 6 כי נולדתי ב6\6 יש לך קמיע? מהו? אני בעצמי והביטחון שלי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? 8 חג אהוב- פסח הקלדה עיוורת - יודע? יודע

Ze Colmeia

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: עידו גיל: 16 מסנג'ר/אייסייקיו: 161533332 ספר אהוב: אמממ הארי פוטר, הספר היחיד שאי פעם קראתי ובאמת אהבתי
סרט אהוב: פינל דסטניישן הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים צבועים, פראחות וערסים
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: החברה שלי
תרגיל אהוב:ארמדה דופלה תרגיל שנוא:קאדא ג'יינ, אפילו אם אני אהיה גורו מאסטרה אני בחיים לא אעשה את התרגיל הזה
מה אני עושה הכי טוב:אני מניח שזה מתיחס לאקרובטיקה, אז אהו סימאו... תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם:לפני הבגרות בהיסטוריה עשיתי טרפיה והצלחתי פראפוז דופלה מושלם
צבעים אהובים: צהוב להקה אהובה: Slipknot, Rammstein, korn סרט דיסני אהוב: לילו וסטיצ' חיות מחמד: בר הכלבה שלי וביג אל הצב שלי מקצוע אהוב: תזונה, השיעור הכי שכונה בעולם
מקצוע שנוא: היסטוריה, כבר לא יכול לחכות לסוף השנה לסיים את זה
שיר אהוב:Blink 182 - adams song שיר שנוא:כל שירי הפופ, וסאבלימינאל
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: פראטוריקלוטינמפו - זו המילה שלי
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ישן... פורומים שאתה משתתף בהם: קפואירה, סקס לנוער ואהבה בגיל ההתבגרות. איך הגעת לפורום הזה: ESCOVA החברים שלך בפורום הזה: אמממ קשה לענות... המשקה אהוב: מים טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: אין דבר כזה אוהב כמעט הכל
שפה אהובה: עיברית הספר האחרון שקראת: אהבת שאול, אבל לא סיימתי אותו... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: קפואירה ציטוט נבחר: "מה אבל רטלין זה לטמבלים
" נאמר ע"י משתמש רטלין קבוע חמין, טשועלנט או סחנה: חמין
השלם: "בלי...כסף אין כסף" השלם/השלימי: "אין לי...הרבה, יש לי רק את מה שיש לי, וזה מספיק
" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: בנונה, ואני רוצה לציין מאוהב קשות
מנגן ב: בירמבאו אייקון אהוב: אממממ.... קור או חום: חום
גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מחליף כל כמה ימים אני אשים את הנוכחית... כשאהיה גדול אני אהיה...:עשיר בתיקווה... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: עידו איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...): עין, אני מכין עין בת זונה
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אנ/אי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכר ממש מזמן
אתה נלחץ ממבחנים ? לא
ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ): אממממ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סקר הסקס הגדול...זה חינוכי בשבילי הרגל מגונה: אממממממממממ... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מים רטובים מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? מיני המורדים, כן או לא: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
דג - באקווריום או בצלחת? בצלחת כמובן
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני אני... מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין ואין לי מושג למה יש לך קמיע? מהו: אין פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני
כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה
חג אהוב- החופש הגדול
הקלדה עיוורת - יודע? יודע, אך תמיד שוכח להשתמש... השלם: "אליס זה השטן~!" והמבין יבין... התחלה או סוף? אמצע +

Escova

New member
יפה שאתה מאשים אותי דוב...

שם: דורון (אבל תקראו לי די אר איי...) גיל: 16 פלוס מסנג'ר/אייסייקיו: איסיקיו, למי יש כוח למאסנג'ר... ספר אהוב: "דרך הלוחמים" (אבל לא קראתי את כולו...) סרט אהוב: הפריצה לאלקטרז (The Rock) הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: להפסיד, כשלא מאמינים לי... הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לנצח, להיות בטופ תרגיל אהוב: אמריקאנו, ארמדא דופלה תרגיל שנוא: קאדרה !!!!! אחחחחח איזה תרגיל מעצבן !!!!! מה אני עושה הכי טוב: סלטה מהמקום תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם: מוחתל מהמקום... אחחח זה היה יפה... צבעים אהובים: צהוב, כסף, זהב , יהלומים להקה אהובה: לא להקה, אבל הג'י יוניט... סרט דיסני אהוב: אלאדין... חיות מחמד: יש לי צבה מסתובבת איפשהו בגינה... מקצוע אהוב: ספורט, היסטוריה (כי ישנים...) מקצוע שנוא: פיזיקה, בגלל המורה הסתומה והזקנה שיר אהוב: Nelly – Ride wit' me שיר שנוא: וואלה לא יודע... בטח משהו פריקי... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : דיאראיזדאמאדאפאקינקינג... וכן, יש לזה משמעות... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מרביץ ללינזן, ואוכל ממנו מכות, מצייר גרפיטי, זורק ניירות על אנשים, מתווכח עם המורה, עושה תארטון ה"לינזן" שזה לשחק ללינזן בשפתיים היוצאות שלו עם עיפרון... פורומים שאתה משתתף בהם: זה, ואב"ה... איך הגעת לפורום הזה? : ברגל... החברים שלך בפורום הזה: אין לי, אני בדדדדדדד (או שלא...) המשקה אהוב: בירה קרלסברג !!!!!!!!!!!!!!! אפ אין די איר !!!!!! טוסט או לחם: לחם, טוסט זה למפונקים ממתק אהוב: גומי מסוכר עם קולה שפה אהובה: צרפתית (It's like wipping your ass with silk…" – Matrix Reloaded ") הספר האחרון שקראת: ספר ??? איך מפעילים אותו ??? נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: פיזיקה – נפילה חופשית ציטוט נבחר: "If the Niggez hate, then let them hate, (just) watch the money pile up !!!" Lloyd Banks מתוך ( fifty Cent – In Da club ) חמין, טשועלנט או סחנה: חמיןןןןןןןןןןןןןן השלם/השלימי: "בלי..." לימודים, אין כסף וסיגרים... (לצערי...) השלם/השלימי: "אין לי..." כוח עכשיו, סבתא שלי ישנה על המקרר, תבואו יום אחר אליי לעשן נרגילה !!!" (מיסטר ביזי...) כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: X מנגן ב: עצביו הכבדים של פאפא יו ג'י, הלו הוא עמית'וש אייקון אהוב: הסמל "אר" שלי (חפשו בכרטיס האישי שלי, בתמונה...) קור או חום: בריזה... גשם או שמש: גשם... ולרוץ בו... תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אני אנסה לצרף... כשאהיה גדול אני אהיה: השאלה שהכי רציתי שתהיה... אז בקיצור... אני אהיה מנכ"ל חברת די אר איי קונסטרוקציה בע"מ, ואעשן סיגרים ואספור כסף כול היום... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אלוהים איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? עין... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אוואי... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מטריקס רילודד, לא ממש אהבתי, הפכו את ניאו לסופרמן, וכול הסרט מלא אפקטים... אבל איפה הסרט עצמו ??? אתה נלחץ ממבחנים ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!! ספרים באנגלית - כן או לא: אם התרגום לעברית סאקס, אז כן... מילה אהובה ): קונסטרוקציה !!!! סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: The Man Show הרגל מגונה: לשבת להכין ש"ב, ואחרי רבע שעה לנטוש ולעבור לשחק במחשב... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מלח, הוא בעצם אשלגן עם כלור... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה, הטופ תמיד עדיף... מה בחיים לא היית לובש/ת: משהו וורוד... המורדים, כן או לא? בטח שכן , בגלל מיה קולצ'י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "כוסיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת" (פאפא יו ג'י...) דגים- אקווריום או בצלחת? בצלחת ליד האקווריום... סטיגמות זה רע - אבל מה אתה : המלך... מה מספר המזל שלך, ולמה : שש, כי חיבור כול הגורמים שמחלקים אותו לשלם, מלבד המס' עצמו, נותנים את המספר עצמו (3+2+1) קיימים אולי 5 מס' כאלו בעולם, עדיין לא הוכיחו שיש אינסוף כאלו... יש לך קמיע? מהו: אמונה חזקה.. אבל הייתי מעדיף חרב... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני: חיוני ללא ספק... כמה שעות אתה במחשב ביום: יותר מידי... חג אהוב- חנוכה... דונאטס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקלדה עיוורת – יודע: למה אני קלדנית בבית משפט שאני אמור לדעת את זה ??? השלם: "לוציפר זה השטן~!" התחלה או סוף? סוף....

Escova

New member
ױװךױאװ...

המקלדת שלי דפוקה... אני נאלץ לכתוב בוורד ולהעתיק...

jennie 00

New member
../images/Emo103.gifוווווואי טוב אז ככה...

ג'ני
14.5 לא זוכרת תמספר פתאום אני אוהב\איטו אבירם ילדים צבועים קפוארה(חחחחחח
) אמזוניקה אין
מקקיו
אין
כחול ולבן אין
אלדין ושרק כלב
ספורט
גאומטריה התקווה של סאב הצל וסיון לה בומבה(ריקוד שורות) טריגו-גאומטריה
מתכתבת ומדברת עם חברים קפוארה
וסלסה
אמממ ראית בפורום חדשים כולם(אני חושבת\מקווה) מילקשייק
טוסט סוכריות על מקל אנגלית פייי מי זוכר בכלל
כרומוזומים "אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב
" מהה
"בלי רצון" "אין לי כוח" לא דלוקה על אף אחד בירימבאו(חחחחחח)
זה האייקון האהוב קור גשם הינה תמונה-----> מקושקשת
אווי לא זוכרת אבל אני בטוחה שהיה כיף לא טיפוס שנלחץ
ספר אנגלית-למה לא! "יאללללה"
מכושפות דברים קיציים
המורדים-כן דג רק באקווריום שרוטה וסתומה
4-לפי הנמרולוגיה אין לי קמיע
פלאפון-מצרך אנושי
שעתיים גג פסח וחנוכה
הקלדה עיוורת-
"מי זה השטן
" התחלה התחלה..

DORA16

New member
גם אני רוצה...

שם: דורין גיל: 15 מסנג'ר/אייסייקיו: 309098704 [email protected] ספר אהוב: הארי פוטר. סרט אהוב: אקס מן 1/2 הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:מורדים. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: וואס בורלנד/קומיקס/קפוארה/אקס מן/חברות/לימפ ביזקיט/פאנפיקים. תרגיל אהוב: מקקו (לדעתי הוא נורא יפה) תרגיל שנוא:כל ההפלות (אני גרוע בהפלות...אבל אמרו לי שאני טובה בליפול...חח) מה אני עושה הכי טוב:כלום...חח. תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם:אין כזה...חח. צבעים אהובים: כחול ושחור להקה אהובה: לימפ ביזקיט. סרט דיסני אהוב: מלך האריות. חיות מחמד: כלב-פודל ננסי מקסים בשם טופי. מקצוע אהוב: ספרות (אמנות אין לנו השנה). מקצוע שנוא: כל השאר... שיר אהוב: יש הרבה...עדיף שאני לא אכתוב לכם רשימה. שיר שנוא: כל שירי המורדים וכל השירים המזרחיים. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : סופרקליפרג'יליסטיקאקפיעלידושיס. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מנסה לצייר (להדגיש שאני רק מנסה...) או סתם מקשקשת. פורומים שאתה משתתף בהם:קפוארה, קומיקס, אנימה, פאנפיקים, לימפ ביזקיט. איך הגעת לפורום הזה? דרך הפורום הארצי של הקפוארה. החברים שלך בפורום הזה: ג'יני!!! (עידו לא שכחתי אותך...) המשקה אהוב: בירה שחורה. טוסט או לחם: טוסטו. ממתק אהוב: כל מה שעם סוכר ובלי אגוזים, קוקוס ושקדים. שפה אהובה: פורטוגזית (בוא נחשוב למה...) הספר האחרון שקראת: קוראת את הארי פוטר החמישי באנגלית. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: עכשיו עושה עבודה על אבות המזון. ציטוט נבחר: אין... חמין, טשועלנט או סחנה:איחס!!! השלם/השלימי: "בלי...קפוארה אין חיים" השלם/השלימי: "אין לי...כסף" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:אוף...אני רק מחבבת איזה מיליון בנים...אני לא אוהבת אף אחד כרגע...שונאת שזה קורה. מנגן ב: הכל...בדרך כלל בהודה רק על פנדרו... אייקון אהוב: ? קור או חום: קור. גשם או שמש: גשם. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):מה? כשאהיה גדול אני אהיה...: מקווה להגיע להיות מדריכה...במקביל להיות סופרת. שם שהייתי רוצה להיקרא בו:סמיילי...emoticon (סמיילי בפורטוגזית) איך אתה אוהב את הביצה שלך? עין. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? עומס יתר...רוב הזמן באווי רק כדי שלא יציפו אותי...יש לי 15 אנשים און ליין בו זמנית... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? שודדי הקאריביים...מצויין!!!! חייבים לראות!!! אתה נלחץ ממבחנים ? לא. ספרים באנגלית - ? אני קוראת ספרים באנגלית. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): fluffy/fuzzy סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:ממתי אני חינוכית? הרגל מגונה: לכתוב שלוש נקודות כל שנייה במשפט... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אין לי שמץ... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה. מה בחיים לא היית לובש/ת? מכנסי דפוק אותי וחולצת רשת עם רק חזייה. המורדים, כן או לא? ללללללללללאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת? אקוויריום...יא קניבלים. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני? אולי חנג'ה... אולי סתם אחת...אין בשבילי סטיגמה. מה מספר המזל שלך, ולמה ?אין...ככה. יש לך קמיע? מהו? לא. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? ברור שמצרך חיוני...איך הייתי חייה בלי זה??? כמה שעות אתה במחשב ביום? בגלל הלימודים אז פחות...תלוי...בין 4-5 שעות ופחות. חג אהוב- פורים/יום העצמאות. הקלדה עיוורת - יודע? לא (אולי הקלדה אילמת...).

jennie 00

New member
איזה סתומה אני חשבתי שהתכוונת תמונה

שלי אישית חחחחחחחחח איזה אמה אני

TIS

New member
ארוך מאוד!!! אבל אני משתף פעולה ../images/Emo13.gif

שם: עירא יפעה גיל: 16 מסנג'ר/אייסייקיו: 132702243 ספר אהוב: כמעט כל ספרי "רומח הדרקון" סרט אהוב: אמריקן פאי הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: דברים שאין להם 2 רגליים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: נשים תרגיל אהוב: א'או לקדה ג'ה ה'ינג' תרגיל שנוא: אולי מריפוזה מה אני עושה הכי טוב: אני חושב שמקקו. ואולי בג'פלור תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם: לדעתי אמזוניקה צבעים אהובים: אדום ושחור (במקרה זו גם החגורה הגבוהה ביותר אצלנו
) להקה אהובה: AFI סרט דיסני אהוב: אני חושב שכולם. חיות מחמד: לא אוהב מקצוע אהוב: תקשורת רדיו מקצוע שנוא: מתמטיקה שיר אהוב: AFI - fall children שיר שנוא: avril lavign - skater boi המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : פה... הגזמת. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מתופף קצבים של כלי נגינה בקפואירה
ומצייר במחברות פורומים שאתה משתתף בהם: קפואירה, בעיות בגיל ההתבגרות, מדי פעם גם אהבה ורומנטיקה (רק באלה אני כותב. יש עוד כמה שאני לא כותב בהם אלא רק קורא) איך הגעת לפורום הזה? מישהו זרק על זה פרסומת בפורום סקייטבורד ורולר החברים שלך בפורום הזה: קצ'יטו (אסף כץ). וזהו אני חושב
המשקה אהוב: בירה. שחורה כמובן
טוסט או לחם: לחם אחיד ממתק אהוב: רד-בול
שפה אהובה: העליונה
הספר האחרון שקראת: רומח הדרקון - אחים לנשק נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מדריך להכנת ציוד למשחקי תפקידים חיים (RD&D) ציטוט נבחר: מה שלא הורג - מחשל. מה שהורג - מחשל את אמא חמין, טשועלנט או סחנה: none of them השלם/השלימי: "בלי... קפואירה" השלם/השלימי: "אין לי... אהבה גדולה יותר מאהבת נשים
" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אני לא חושב שיש כזה מנגן ב: פאנדירו בזמני החופשי. וגיטרה אם אני מצליח לסחוב אחת מחבר. אייקון אהוב: הברק של ווינאמפ על רקע מושחר קור או חום: קור!! גשם או שמש: גשם!!!! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): הגלים הרגילים של ווינדואוז XP (כי אחותי הנודניקית תמיד החליפה לי!!) כשאהיה גדול אני אהיה...: נגר. ואבנה בתים אבל לא כלוב
או טייס בצה"ל במקרה הטוב. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אין. בינתיים אני מרוצה איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אני לא אוהב. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? און ליין או DND מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אני חושב ש"אמריקן פאי 2" אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? כמובן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): כגון סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לא מצליח לחשוב כרגע הרגל מגונה: כסיסת ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: קואלות לא מזדווגות בשבי מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? אין כזה דבר המורדים, כן או לא? לא!! דג - באקווריום או בצלחת? בים! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני לא רע. מה מספר המזל שלך, ולמה ? אני חושב ש-3. כי ככה אומרת התוכנה. יש לך קמיע? מהו? המחזיק מפתחות שלי של "ספיטפייר" פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק כמה שעות אתה במחשב ביום? מקווה שלא יותר מ-2 חג אהוב- חנוכה בגלל הסופגניות הקלדה עיוורת - יודע? כמובן השלם: "..... זה השטן~!" [וואלה, אין לי רעיון] התחלה או סוף? התחלה אם באמת קראת את כל זה - כל הכבוד! עכשיו לסגור דפדפנים! בוחן פתע

subliminalit69

New member
טוף הינה שלי....

למרות שמילאתי את זה כבר ב2 פורומים אחרים נמלא גם פה... שם: שחר גיל: 14 מסנג'ר/אייסייקיו:234834128/[email protected] ספר אהוב:ספר?? וואט דה פאק?! סרט אהוב: ריקוד צמוד הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אמממממ.. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: יואב המאמי! תרגיל אהוב:בטארפליי לא יודעת איך זה בקפוארה תרגיל שנוא:האו סמאו מה אני עושה הכי טוב:בנגלה בעיקר תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם:נחיתה מושלמת?? אני?? צבעים אהובים:שחור,אדום,כחול,לבן להקה אהובה: B2K סרט דיסני אהוב: מוצאים את נמו חיות מחמד:אממ וואי הרבה: האחיות שלי...חתולים,כלב,דגים,צבי מים...תוכים . מקצוע אהוב: לא נראה לי שיש אבל נגיד ש... ספורט מקצוע שנוא: בעיקר מתמטיקה שיר אהוב: הפרד ומשול שיר שנוא:אממממ... כל מה של הדג נחש,אביב גפן וכל השאר המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : נו זאתי ממרי פופינס מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מתכתבת בSMS בדרך כלל גם אם לא משעמם פורומים שאתה משתתף בהם: סאבלימינל והצל,קפוארה איך הגעת לפורום הזה? חולה על קפוארה אז באתי....אני חושבת החברים שלך בפורום הזה: יש לי חברים?? וואלה?? המשקה אהוב: קולה טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: צ'וקולד שפה אהובה: עברית,פורטוגזית הספר האחרון שקראת: תזכירו לי... ספר? נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: וואו.. איסלם וכל השטויות בערבית ציטוט נבחר: 69 מתהפכים חמין, טשועלנט או סחנה: חמין יאמי השלם/השלימי: "בלי..." יואבי המאמי אין חיים! השלם/השלימי: "אין לי..." חיים בלי יואבי... ולמי שלא הבין יואב=הצל! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אמממ?! מנגן ב: כלים של קפוארה,גיטרה...ואמממ... לא זוכרת מה עוד אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): נצרף נצרף לא לדאוג כשאהיה גדול אני אהיה...: M.C. ומן הסתם גם קפואריסטית שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אלוהים איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אמממ... חביתה?! באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו?אווי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ערוצים של זעם ממש מאגניב אתה נלחץ ממבחנים ? אממ לא... ספרים באנגלית - כן או לא? אפשר שכן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אמממממ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: חינוכי?! הרגל מגונה: לעשות לחברות שלי פאדיחות... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: יואב הוא כזה מושלם!!!<<חשוב!!!>> מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך...כמוני:) מה בחיים לא היית לובש/ת? שמלה המורדים, כן או לא? בלעע לא!!! דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום כבר ציינתי את זה שאני לא אוכלת דגים? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? רע רע רע.... מה מספר המזל שלך, ולמה ? 69 פשוט ככה יש לך קמיע? מהו? מגן דוד פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני בהחלט כמה שעות אתה במחשב ביום? אמממ תלוי מתי חוזרים מביצפר ותלוי מתי האימון חג אהוב- סוכות הקלדה עיוורת - יודע?אפשר להגיד השלם: "..... זה השטן~!" אמממממ התחלה או סוף?התחלה ולסיכום אני רק רוצה להגיד לכם שהיה נחמד למלא את השאלון... ו.... יואב הוא כזה מושלם ואני הכי אוהבת אותו! ו.... אמממממ לא הפריע לכם לקרוא את זה כל שתי שניות?

subliminalit69

New member
קבלו...בלי שום קשר לחיים

איזה שווה יואב בתמונה הזאת...כמו בכל תמונה בלי שום קש לחיים

jennie 00

New member
היית בהופעה ברעננה../images/Emo35.gif

איזה שוווווה היה חבל על זמן גם סאב הצל סיון ואילן גם בוטן מתוק בקרקס גם היהודים..

Pr0zac

New member
אני הייתי

אני גר ברעננה 2 מטר משם הלכתי ב23:00 המשכתי לשמוע את זה

subliminalit69

New member
ברעננה לא הייתי קצת רחוק לי לנסוע

עד לרעננה מהגולן רק בשביל הופעה... אבל בלי שום קשר ואם כל ההערצה שלי אליו ואל סאב הוא פשוט כזה מושלם!

cordao de ouro

New member
הנה שלי

שם: שחר גיל: 11 מסנג'ר/אייסייקיו: 294675345 ספר אהוב: אי הדינוזאורים נראה לי סרט אהוב: The legend of capoeira הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:שירי ששון!!!!!!!!!!!! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: קפוארה (אניייי) תרגיל אהוב:בורג תרגיל שנוא:מיאלוה דיפרנג' מה אני עושה הכי טוב:בורג תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם:פליק פלאק גבוה מאד צבעים אהובים: שחור,אדום,כתום הכי אהוב להקה אהובה: Metalica,system of a down סרט דיסני אהוב:מוצאים את נמו חיות מחמד: דגים חחחחחחחחחחחחחחחח מקצוע אהוב: לעצבן ילדים קטנים מקצוע שנוא: לדבר אם שירי שיר אהוב: slipknot-surfacing שיר שנוא: שלום כתה א' !!!!!!!!!!!!!!! המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : לא יודע???? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מנגן סמבה או אנגולה על השולחן פורומים שאתה משתתף בהם: רק קפוארה איך הגעת לפורום הזה? : אבא שלי הביא אותי לפה וזה כיף!!!!!!!!!!! החברים שלך בפורום הזה: אין לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המשקה אהוב: קולה פעם שתיתי 6 פחיות במסעדה טוסט או לחם: טוסט בלי שום ספק ממתק אהוב: קרקר (בכיתה קוראים לי פולי רוצה קרקר) שפה אהובה:אנגלית הספר האחרון שקראת: אי הדינוזאורים נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: עבודה על 3 הרגלים ציטוט נבחר: "אתה חייב לי בורג" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין אין יותר עדיף השלם/השלימי: "בלי..." :???????? השלם/השלימי: "אין לי..." :???????? כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: תופים אייקון אהוב: לא יודע קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): זה נדיר ויפה מידי¥ת££££1£££¥ כשאהיה גדול אני אהיה...: אסטרונאוט שם שהייתי רוצה להיקרא בו: שחר אין שם אחר! איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? :מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? : פעיל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? : מוצאים את נמו יפה אתה נלחץ ממבחנים ?: לא ספרים באנגלית - כן או לא?: כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ג'ייי סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סאות'פארק אהה זאת טלוויזיה חינוכית לא יודע????????????????????????????????????????????????????????????. הרגל מגונה: לאכול עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מי חייב לי בורג????? מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? : גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת?: בגד ורוד המורדים, כן או לא? : לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת? : בצלחת!!!!! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? :????????????? מה מספר המזל שלך, ולמה ? : 0 נצחתי איתו בפלייסטישן יש לך קמיע? מהו? : שבלול שאבא שלי הביא לי מהשטח פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? : חיוני ונזק (יש לי SK slider) כמה שעות אתה במחשב ביום? : אם אין אף אחד שצריך אז לפחות 6 שעות חג אהוב- יום כיפור הקלדה עיוורת - יודע? : ???????? השלם: "..... זה השטן~!" אני זה השטן!!(ממש אני) התחלה או סוף? : סוף

thorondor

New member
תורי.

שם: לי גיל: בקרוב 16 מסנג'ר/אייסייקיו: 160187574 ספר אהוב: שר הטבעות- ג' ר ר טולקין. סרט אהוב: פורסט גאמפ הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: כבד. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: שני האנשים הכי חשובים שיש לי. החברה שלי, והידידה הכי טובה שלי. תרגיל אהוב: מוכטל בורג. תרגיל שנוא: אסטברדו אימפה. מה אני עושה הכי טוב: פליק פלאק, אומרים לי שאני עושה אותו מושלם. תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם: סלטה חצי פנייה. צבעים אהובים: לבן וכחול. להקה אהובה: מטאליקה, מוניקה סקס, בליינד גארדיאן. סרט דיסני אהוב: מוצאים את נימו. חיות מחמד: פאקו, הכלב הפסיכופת, פליי הכלבה הבלונדה וגאלה החתולה הדיקטטורית. מקצוע אהוב: פיזיקה. מקצוע שנוא: מקרא. שיר אהוב: Mirror mirror- בליינד גארדיאן. שיר שנוא: כל שיר פופ משנת 90 ומעלה. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : לוידע... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מצייר על היד של חבר שלי. פורומים שאתה משתתף בהם: קפואירה, אהבה בגיל ההתבגרות, מלחמת הכוכבים, מאטריקס וקונספירציות. איך הגעת לפורום הזה? סתם גיליתי בטעות. החברים שלך בפורום הזה: אמממממ היחיד שדיברתי איתו מחוץ לפורום זו לאנה, אבל היא כבר לא כותבת פה. חוץ ממנה דיברתי באיציק עם דורון וג'ני. המשקה אהוב: בירה שחורה. טוסט או לחם: לחם. ממתק אהוב: מארס. שפה אהובה: קווניה (שר הטבעות) ופורטוגזית. הספר האחרון שקראת: The lion, the witch and the wordrobe- סי אס לואיס. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: לוזוכר... ציטוט נבחר: "you can't die a virgin. life screws us all" חמין, טשועלנט או סחנה: מה ההבדל בין חמין לטשולענט? השלם/השלימי: "בלי..." ג'ינגה, לא עושים קפואירה. השלם/השלימי: "אין לי..." כלב שפוי. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: שוקו, חברתי האהובה. מנגן ב: עצבים. אייקון אהוב:
קור או חום: קור. גשם או שמש: גשם. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): עננים... כשאהיה גדול אני אהיה...: פיזיקאי, אני חושב. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: סורונטאר. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינויזיבל. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "גיבור" סרט פשוט מצוין, חובה לראות. אתה נלחץ ממבחנים ? לפעמים. ספרים באנגלית - כן או לא? רק באנגלית. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): להתדגבז (אל תשאלו). סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: החדר של חני. הרגל מגונה: מתקן שגיאות דיבור. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אף אדם אינו מסוגל ללקק לעצמו את המרפק. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה. מה בחיים לא היית לובש/ת? משהו ורוד. המורדים, כן או לא? על גופתי המתה. דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? geek וגאה בזה. מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין. יש לך קמיע? מהו? שני צמידים מידידות שונות. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק. כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי. חג אהוב- חנוכה. הקלדה עיוורת - יודע? יודע. השלם: "..... זה השטן~!" אסטבראדו אימפה. התחלה או סוף? התחלה. עוד עובדה מעניינת: כמעט כל קוראי הודעה זו ניסו ללקק לעצמם את המרפק.

למעלה