טוב נו...

..

אני הולכת לעוד שבוע של לימודים בחופש.. אקסטרא... ואז אולי נסיע ליממלח. ואז אולי אני אצליך להכין את כל העבודות שיהיו לי. ואז אולי אני גם אוכל לנוח איזה כמה שעות... וול.. נקווה שיהיה טוב..

Drunk Bullet

New member
מתכונות ובגרויות...איזה פסח

שבוע הבא 2 מתכונות (חיבור ומעבדה), אח"כ מתכונת בתנ"ך (
) בתוך חופש פסח, והדובדבן שבקצפת - עדיין בחופש, מתכונת בספרות ב-1 במאי (היו חייבים להרוס..). סה"כ כנראה כן יהיה זמן לנוח בחופש, אבל ענן המבחנים עדיין ימשיך לרחף מעל הראש. בקשר לסיום ביה"ס, די מוזר לחשוב שעוד כמה חודשים לא יהיו יותר שיעורים, הפסקות וכל הדברים שקשורים לביה"ס (במחשבה שניה, תיהיה אוניברסיטה בהמשך), אבל עוד מוקדם לחשוב על זה, כשנגיע לגשר, נחצה אותו.

Drunk Bullet

New member
לא הולך

יש נתונים מתאימים אבל אין רצון לחתום קבע ל4-6 שנים. התכוונתי לאוניברסיטה אחרי הצבא.

SpyKid

New member
אמממ...

אני מתכוונת לעשות כל מיני דברים כיפיים מהרשימה של התחביבים שכתבתי... ואולי טיפה ללמוד, אבל זה עוד נראה...
אה כן, גם ללכת לספרייה
של הטכניון כשהיא לא תהיה סגורה עדיין..!
וכמובן מפגש פורום ולהיפגש עם עוד כל מיני אנשים........!

AeroSlash

New member
שכחתי גם על

הפשיטה על הבית של ליושה והרבההההההה שתייה
נראה לי אני אקיא לו על הפרצוף בבוקר למחרת או משהו... הולך להיות לנו מוי כיף... ואנחנו עוד נשארים אצלו לישון כולם.. ואחרי זה לנקות הכל כדי שההורים יחזרו מאילת ולא ישימו לב להשתוללויות שהלכו שם..

.

אז ספרו על התיכנונים שלכם לפסח: אין משהו מיוחד.. ובעיקר הי"ב מבינינו, ספרו איך התחושה לסיים סוף סוף? קצת מבאס.. :\

Janem

New member
פייסח...

אולי כדאי שאני אתחיל ללמוד סופסוף, בכל זאת אני כבר בי"ד והכל... אבל בתכלס אין לי תכנונים מיוחדים, אולי אני אבוא למפגש, אצלנו פסח חצי שבוע נטו, בשאר הזמן אנחנו מתחילים לבנות פרויקטים, ואני עושה מועד ב אחד .(((( חוץ מזה, אני מתכוון לשקוע בסטלה שלי, בים, בזולה ולבקר סופסוף אצל החברים מהבסיס שפזורים בכל הארץ, מבאר שבע עד בית ג'ן... אגב, הזכרת לי כשסיימתי י"ב הייתי בשיא הסטלנות והונדליזם... באתי רק לבגרויות ועד היום יש מגנים שלא קיבלתי. ויהיה די מצחיק לקבל אותם עוד מעט...חחח

Janem

New member
אלקטרוניקה תקבילית...

אם זה אומר לך משהו... עדיף שלא תדעי חח

Janem

New member
אעעע

מקבילית אלקטרונית, ז"א יענו מקבילית עם שלט שמוכיחה שהיא לא טרפז???

למעלה