טוב נו

Harpush

New member
טוב נו

אז אני אכתוב הודעה אז היי אני חופית עולה לי"ב וחבר שלי התגייס אתמול על הבוקר! אמממ אני מהמרכז והוא מהצפון, ואנחנו רשמיים חודש וחצי ביחד אבל לא רשמיים קצת יותר.. :) הוא במודיעין שדה (חיל איסוף קרבי) והתחיל טירונות 04! האמת שאני עדיין לא כל כך מעכלת שהוא חייל ושאני לא אראה אותו הרבה כי....יש לו פזמ של יום וחצי בערך אזזזז....היי!

הייי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני לינוי סיימתי י'ב לא מזמן , מתגייסת בספטמבר עם החייל שליי שנה ו4 חודשים .. הוא בחייל האויר וגם אני רואה אותו פעם במאה שנה בערך .. כאן תוכלי להתפרק [ ומניסיון תצטרכי את זה.. ] בהתחלה זה יהיה קשה , הכל תלוי גם ביציאות שלו .. אבל יהיה בסדר.. אנחנו פה בשביל לעזור ולתמוך :]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה :)

אני שחר, בת 18 וחצי לקראת גיוס. אני והחייל ביחד שנתיים ו3 חודשים והוא בצבא כבר שנה ו8. כל חייל צריך להתחיל מפז"מ 0, לא? חחח שיהיה לכם המון בהצלחה :)

ברוכה הבאה=]

אני דור(י), סיימתי י"ב מתגייסת עוד 9 ימים (עוד לא מעכלת!) כבר לא חברה של חייל, כי הוא השתחרר לפני חודשיים בערך אבל הפורום הזה אין עליו, אז אני עדין פה=] הכל עובר=] וגם היציאות ישתפרו! ושיהיה לחיילציק בהצלחה!

GrowingMadness

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שי, 19 [ו5 ימים D:], חיילת. חבר שלי בכפיר כבר שנה וחצי. חברים שנתיים וחודש [מחר
] ברוכה הבאה והשתלבות נעימה

Harpush

New member
נשלח באמצע!

אני עדיין מנסה להתרגל למחשבה של בערך 40 דקות שיחה ביום, וגם אז זה כל כך לא מספיק! אוף!

40 דקות ביום?! בשבילי זה סוג של גן עדן ......

יש ימים שאני והחייל בכלל לא מדברים [ כמו היום למשל...] וגם אם הוא מדבר איתי זה או לפני שמירה או אחרי שמירה אז או שהוא מתארגן או שהוא עייף.. אז אני מבינה אותו , לפעמים זה טיפה מעצבן אבל אין מה לעשות.. :]

היי :)

אני אפרת, עולה לי"ב.. חבר שלי כבר סמל (שנה ו4) אבל נשאר לו עוד הרבה לצערי חח ברור שאת עוד לא מאמינה שהוא חייל,אבל את עוד תתרגלי לזה ותאמיני לי שזה לא סוף העולם! שיהיה לכם בהצלחה!

למעלה