טוב נו....

matanky

New member
עדיף שרית חדד מאשר אביב גפן ../images/Emo6.gif

וזה מה שהיה
כאילו פעם שמעתי הרבה שרית חדד הייתי מושפע מאמא אז נשאר ממנה זיכרון ב
שלי

matanky

New member
אני גם יכול לצרוח

ואז תגידי שאני עדיף על אביב גפן כאילו מה?
כל אחד והטעם שלו. אביב לא הטעם שלי

sharwan

New member
"עדיף שרית חדד מאביב גפן" ?? :|

רגע. אני בשוק. אני עדיין לא יכולה להגיב על זה.

sharwan

New member
עכשיו אני../images/Emo23.gif

1. הסדרות האהובות (בחרו 5 מהרשימה): טלנובלה בע"מ ראש גדול חברים שיקגו- הופ סיינפלד השיר שלנו רמת אביב ג' מסכים לחיי האהבה לגעת באושר ילדות רעות תיקים באפלה ורוניקה מארס דירת המצויירים הכי גאים שיש 2. המשקאות האהובים (בחרו 5 מהרשימה): קוקה קולה (רגיל) קוקה קולה (דיאט) ספרייט מיים קרים שוקו תה קפה אייס קפה מילקשייק מוקה לימונדה לימונענע מיץ תפוזים מיץ אשכוליות מילקשייק וניל שייק פירות סודה סיידר תפוחים תות- בננה מיץ ענבים יין תירוש יין אדום רגיל תה ויצוסקי נאסטי [אפרסק
]
מיץ מנגו מיץ אפרסק 3. המאכלים האהובים (בחרו 5 מהרשימה): עוגת גבינה עוגת שוקולד צ'יפס שניצל אורז לחם טוסטים פיצה פסטה/ ספגטי (מוקרם או לא- עפ"י בחירתכם) תפו"א אפויים סטייק המבורגר נקניקיות עוף על האש קבבים מעורב ירושלמי גלידה בורקסים למיניהם קורנפלקס מלוואח ג'חנון שוקולד פרה סלט ירקות עשיר (כזה שיש במסעדות- עם טונה, ביצה קשה, תירס, פטריות, גבינות, רטבים, וכ"ו) סלט פירות עשיר (עשוי מפירות לבחירתכם) מנה חמה (בטעם לבחירתכם) קציצות ניגוביי חומוס- אבל מהטעימים האלו של המסעדות
(בפיתה, לחם, וכיו"ב)
פנקייק קרפ (עם מילויים עפ"י בחירתכם) בליצ'סים (עם מילויים מתוקים/ מלוחים עפ"י בחירתכם) אוכל סיני אני-לא-מאמינה-שאתם-מאלצים-אותי-לבחור-אוכל.
4. הלהקות הישראליות האהובות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): שייגעצ מוניקה סקס שוטיי הנבואה הפרוייקט של עידן רייכל אתניקס משינה היהודים אבטיפוס שלישיית גשר הירקון השלושרים גזוז תיסלאם כוורת גאיה לולה צליל מכוון החלונות הגבוהים וכי אני חייבת להוסיף: MY CHEMICAL ROMANCE ואחרון: EVANESCENCE 5. הזמרים/ות הישראליים/יות האהובים/ות, מכל הזמנים (בחרו 5 מהרשימה): אביב גפן שלום חנוך שלמה ארצי גידי גוב יהודית רביץ דנה ברגר נינט ברי סחרוף דני סנדרסון אריק איינשטיין גלי עטרי אייל גולן שרית חדד חווה אלברשטיין יגאל בשן מאיר בנאי מאיר אריאל אהוד בנאי דודי לוי אסף אמדורסק ירמי קפלן עברי לידר
אריק סיני שמוליק קראוס דני רובס דני ליטני רמי פורטיס יזהר אשדות הראל סקעת<<---נו,מה?
הראל מויאל יהודה סעדו יהורם גאון זוהר ארגוב יצחק קלפטר ארכדי דוכין יהודה פוליקר מתי כספי ריקי גל אביתר בנאי

חחח וואי נדבקת מאיתנו../images/Emo6.gif

עכשיו גם את אוהבת דיאט קולה
אללה ג'חנון

sharwan

New member
ג'חנון שולט!!../images/Emo47.gif

ואין לי בעייה עם דיאט קולה
פשוט אני מעדיפה רגיל! פחות משמין-פחות טעים

sharwan

New member
בלעכס. חבל שאין באפשרויות סבאיה!!!

אוח, התימנים האלו והאוכל שלהם!

אררררררררר סאביה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאללה מתי את כבר קמה לפני 3 ובאה לאכול אצלי?

עם הסבאיה של אחינועם ../images/Emo6.gif

עדיף לאכול כבר חתולה מתה
את ראית מה היא הביאה לי?! ככה היא מתיחסת אלי! כמו אל זבל כפרעליה

למעלה