טוב נו אין ברירה

מיצו

New member
אני התלוננתי בשבילך יא מצחיק

וכן, אני מודה, הפעם לא יכולתי לתת לעצמי תירוצים למה לא.

RIDE TO LIVE

New member
אתה יודע שאני יודע מה הסיפור באמת.

זה תירוץ, זה רק בשביל למשוך קצת זמן ...... להתגעגע
ל .... בוסלה !

מיצו

New member
יש מצב. מי יודע.

7 שנים, 6 אופנועים, 4 מתוכם היו בוסה. על כל פנים הבוסה הבא יהיה, אם יהיה, בוודאי רק מהדגם החדש שיצא מתישהו. סוזוקי לא יכולים להישאר מאחורה במירוץ החימוש. הם חייבים לתת בראש לקוואסאקי, היריב הנצחי שלהם בליין האופנועים הסופר מהירים.

gamgam

New member
One down, One to go

מאברוק יא מיצו.
סע בדרכים טובות ומהנות.

&nbsp

עכשיו צריך להסביר לו שבמקום תיקונים יקרים

2 חבילות אזיקונים יספיקו לשנה.
&nbsp
משאבת דלק לא עובדת?
אין בעיה במקום שבועיים במוסך קושרים עם אזיקון והכל תקין

iec

New member
מזל טוב לרגל האקזוטיקה! גם לך לקח הרבה יפנים עד

שהצלחת לחסוך לאיטלקי ראוי.

&nbsp
4 בוסות זה רק כי לא היה 180 ומשהו אלף לדבר האמיתי.
&nbsp
תהנה כל עוד זה מניע

&nbsp
&nbsp

לגבי ההרצה...

מהי הגישה שלך ?
אני מצרף מאמר בו מספר גישות, בחרתי את הגישה הטוענת לרכיבה רגילה כבר מן ההתחלה, אולי בכדי ליהנות כבר מן הרגע הראשון ומקווה שפעלתי נכון.

http://www.fullgaz.co.il/home/p/7471/

מיצו

New member
הגישה שלי שבה נקטתי במשך ה- 20 שנה האחרונות היא

לנסוע לפי הנחיות היצרן, עד סל"ד מסויים (למשל בסוזוקי וגם בדוקאטי מדובר על 6000 סל"ד) למשך זמן ההרצה, אבל לא להימנע מפתיחות גז ורכיבה "רגילה", אלא להיפך, לחפש את הרכיבה המשתנה, הלא-מונוטונית, פתיחות גז, בלימות, האצות, עקיפות, כל מה שצריך. רק לא לעבור את הסל"ד.

תתחדש
, סוף סוף

יהיו גם כמה איטלקיים בני שנה בשוק המשומשים ולא רק בוסות

&nbsp
רק רכיבות טובות
&nbsp

Severian

New member
מדוע את המולטי ולא את הסופר אדוונצ'ר? תהיה קיומית אמיתית.

קודם כל, תתחדש.
ועכשיו - האם שקלת גם את הסופר אדוונצ'ר? ואם כן, מה הכריע לטובת המולטי - מלבד הגלגל הקדמי של 17 מול 19, הם מאוד דומים (לפחות בתיאוריה, לא רכבתי עדיין על הסופר).

אני מתלבט בין שני האופנועים האלו בעצמי, אחרי שהמולטי שהיה לי לפני כן עשה לי לא מעט צרות (כתבתי על כך בפולגז, MTS 2011), יש לי הזדמנות לעשות לו טרייד אין אחרי שלא רכבתי עליו כמעט שנתיים, ובתוספת לא גבוהה לקבל את המולטי החדש כולל אחריות ל-4 שנים. אבל... קצת מדגדג לנסות משהו אחר, למרות שהמולטי יותר עושה לי את זה.

אשמח לשמוע מה היו השיקולים המניעים, והאם השוות.

מיצו

New member
המולטי דיגדג לי כבר 4 שנים, מאז הדגם החדש הקודם

אישית, לא אהבתי את השינוי ש- KTM עשו עם האדוונצ'ר 1190, ובכל מקרה את הסופר אדוונצ'ר לא היה (אולי עדיין אין, לא יודע) לרכיבת מבחן. לפי הלוגיקה הזו, אם קודמו של המולטי היה מעולה וזה אמור להיות יותר טוב, אז זה מצויין, אבל אם לא אהבתי את קודמו של הסופר אדוונצ'ר אז לא בטוח שהסופר אדוונצ'ר כן יעשה לי את זה. קצת עקום? לא יודע. אולי.
&nbsp
שיהיה ברור, זה לא שאני חושב שהאדוונצ'ר 1190 לא טוב. פשוט לי הוא לא עשה את זה. הוא לא יותר טוב, בעיני, מאף אחד מהאופנועים האחרים בקטגוריה, ואת יכולת השטח המצויינת (יחסית כמובן) שהיה ל- 990 R הם איבדו. נכון, יש את ה- 1190 R, אבל שוב, זה לא עושה לי את זה.
&nbsp
אם כבר, אם כבר אז יש אופנוע נוסף מאוד מסקרן ששווה לחכות לרכיבת מבחן עליו - ה- BMW S1000XR - הניסיון של BMW לפגוע במשבצת שהציבו דוקאטי עם המולטי.

Severian

New member
לגבי ה-S1000XR, מסכים

גם כן סקרן לדעת איך הוא יהיה - אך כרגע לפחות הוא מתעכב.
ניסיתי לשכור כזה לטיול ביוני, אבל אפילו בחברת ההשכרה של הדילרים עצמם לא יודעים אם הוא יגיע לפני יולי-אוגוסט, אחרי כמה דחיות.

תמחור הבסיס שלו זול מהמולטי ומהסופר אדוונצ'ר, אבל לבמוו יש נטיה להעמיס תמחור דרך אבזור אופציונלי שהוא בעצם הכרחי.

אגב, לפחות בינתיים, הסופר מקבל ביקורות מעולות, ומוצג כשיפור משמעותי של ה-1190 שהיה חצי אפוי בלבד (ואני עדיין נוטה לכיוון המולטי...).

iec

New member
ה-S1000XR מסקרן בדבר אחד...המחיר.

אה,ואם הוא נוח....מה כבר יכול להיות מעניין ב-4IL גבוה?

Severian

New member
לא חושב שהוא באמת יהיה זול יותר

הזכרתי למעלה, במוו נוטים לפרסם מחיר בסיס זול ואז מעמיסים באופציות בסיסיות.
&nbsp
ה-R 1200 GS, למשל, עולה כאן 15,400 יורו - אבל עם אופציות שמביאות אותו לרמת אבזור סטנדרטית לקטגוריה (נגיד 1290 סופר או מולטי), הוא עולה באיזור 20 - שזה אפילו קצת מעל המחיר של המתחרים.
&nbsp
אני מניח שה-S 1000 XR יהיה דומה.
&nbsp

מיצו

New member
לא בטוח, ראה את המקרה של ה- S1000R

איבזור מלא לחלוטין, ומחיר בסיסי "עממי", עד כמה שזה אפשרי.

למעלה