טוב נושא לדיון

ענתי 10

New member
לא ../images/Emo46.gif

נכנסתי רק לרגע. עסוקה בלימודים. אבל בקצרה - זה רק פתח לצרות.

polegra

New member
חשבתי על השאלה הזו לא אחת...

מודה ומתוודה שזו הפנטזיה שלי....וגם שלו...להוסיף עוד גבר למיטה בפנטזיה זה נפלא ומעורר במציאות? אין סיכוי! אין סיכוי שאני אהיה ערומה ליד מישהו אחר ואין זיכוי שאתן למישהו אחר לגעת בי הוא גם לא יסכים במציאות לראות מישהו מניח עלי יד כי הוא קנאי בטרוף נשמע לי מעניין....מגרה ומרגש אבל בגבולות הדמיון בלבד אני יודעת שבמערת יחסים שלי דבר כזה יהיה הרסני וזו תהיה נקודת האל חזור מבחינתנו טלי

eרון

New member
לא, לא , לא

ממש לא אני אוהבת אותו והוא חשוב לי יותר מדי בכדי להכניס צד שלישי שיגרום לבלגן. אולי עם היתי רווקה הוללת ובלי מחויבות ולא היה אכפת לי מהקשר (טוב נו אני חננה גם עם הייתי רווקה זה לא היה קורה
). לא יודעת נחמד לדמיין ולקרוא על זה אבל לא לבצע!!

g u r a

New member
../images/Emo70.gif לא ../images/Emo70.gif

כשהייתי רווקה הייתי קרובה לזה(רק שכבתי במיטה ליד חברה טובה שלי בזמן שהם התמזמזו..) מהר מאוד ברחתי! לא מתאים לי!

סיפור אמיתי

לפני כמה שנים היו לנו שכנים (דלת ממול) זוג צעיר לפני נישואים הם באו להציע לנו ברביעיה בהתחלה חשבתי שהם צוחקים, היינו יושבים איתם בערבים עם קפה ופיצוחים וכל פעם הם זרקו את זה ואנחנו צחקנו יום אחד האישה קראה לי לשיחה והחליטה בשבילי שביום ההולדת שלי זה יכול להיות רעיון מצויין שנעשה ברביעיה ואם אני יכולה לשלוח ת'ילדים להורים שלי כמעט קיבלתי התקף לב רצתי לבעלי "תגיד להם, תגיד להם שאנחנו לא מעוניינים" והוא צחק עליי בקיצור, אני יודעת שהוא היה מת להכניסה עוד אישה למיטה (לא גבר חס וחלילה) אבל אצלי אין מצב, מספיק לי אותו ולא צריכה נספחים ותוספות באדי

גדול

הם עדיין שכנים שלכם? ליאור עדיין בקטע של להכניס עוד מישהי או שזה נרגע אצלו?

Miss פטל

New member
לא../images/Emo18.gif

זה הורס את הקשר. לדעתי שלישיות (ויותר) אפשרי רק כשלא נמצאים בקשר קבוע. בזוגיות זה פשוט הורס את הקשר לגמרי ואין דרך חזרה.

moribat

New member
כן בפנטזיה.

לא באמת... וגם דיברנו על זה. אצלו זה אפילו לא בפנטזיה... הכי מוזר? הפנטזיה הזו צצה רק לאחר הנישואים, כאילו שברווקות נמנעתי , שמא יהיה מצב שאוכל לממשה..(היות ואני רווקה ופנויה)..

לדעתי האישית ממש לא ../images/Emo153.gif../images/Emo24.gif

וכגבר פנוי שבהחלט עבר אי אלו דברים ..הזמינות של זה ממש מדהימה אבל בתוך קשר משמעותי עם אישה שאוהב אותה ..בחיים לא ולא מחזיר.. כשמדובר באהבה אני שייך לעולם הישן..רוצה אותה נטו שלי ולהיפך

טוב תורי לענות על השאלה?

אז ככה לא נראה לי שארשה להכניס צד שלישי או עוד זוג למיטה מסיבה פשוטה אני מאוד מיושנת אז קודם שאני אהיה פתוחה בסקס עם בן הזוג שלי בהכל ואז אולי אולי אולי לא נראה לי שאסכים.

מיריVA

New member
מה שמצחיק זה שאצלנו זה בחיים

לא יכול להתממש בכל מקרה - כי הוא לא יסכים להכניס גבר ואני לא אסכים בחיים להכניס אישה
- אז אף פעם אף פעם דבר כזה לא יכול לקרות...

7נתי7

New member
לא. אין מקום לדיון אפילו

לא מתחלקת עם אף אחת באיש שלי ולא זקוקה לעוד אחד עם האיש שלי

s h i r k u s h

New member
לא יכולה לומר "לא" מוחלט כי...

לא יכולה להעיד על העתיד <יצא חרוז
> אבל אני בספק אם ארצה צד שלישי במיטה- כמו שענתי אמרה זה פתח לצרות...

למעלה