טוב.. *נושא לדיון*

Orbital Shadow

New member
לעולם לא עולם של ניל גיימן../images/Emo60.gif

וסדרת האלף האפל ממלכות נשכחות. אני מקווה שאף אחד לא כבר המליץ לך עליהם פה, לא היה לי כוח לבדוק

python 4

New member
אם אתה קורא באנגלית,

אז סדרת "חרב האמת", sword of truth, מעולה. וכמו שכתבתי, הסופרים התחילו לכתוב את אגדות לפני שהם סיימו את הספר השלישי של רשומות. יש הרבה ראיות לזה, בעיקר בפרק האחרון של רשומות (דשש"א, ספר שלישי פרק 14). פיצבן אומר לטאס שיום יבוא והוא ימות, ויעלה לפגוש את פלינט ויספר לו על ההרפתקאות שלו - על המסע שלו בזמן עם קרמון ורייסטלין.

LuLuLu iT

New member
ליאור../images/Emo24.gif../images/Emo64.gif

מה עם התיזה שלך? (זאת הייתה תיזה, נכון?
) מבריזן

RoCKeR121

New member
לא ממש

זה פשוט אומר שהם זכרו מה הם כתבו בסוף הספר השלישי אין בזה שום רמיזה כי מן הסתם יום אחד טאס ימות....... ואין שם שום רמיזה על המסע בזמן רק על זה שהוא ימות הייתי ממשיך לכתוב פה אבל אני הולך

python 4

New member
כן ממש

ואני מצטט, מתוך עמ' 369 (בגרסה אנגלית, כמובן), הפרק האחרון של דרקונים של שחר האביב. בקטע זה פיצבן מביא את דבריו פלינט (חלמיש) שפונה לעובר אורח שרוצה לשבת איתו מתחת לעץ ונענה בשלילה כי המקום שמור לטאס:
..One day he'll show up here and he'll admire my tree and he'll say, "Flint, I'm tired. I think I'll rest awhile here with you." Then he'll sit down and he'll say, "Flint, have you heard about my latest adveture? Well, there was this black robed wizard and his brother and me and we went on a journey through time and the most wonderful things happend..​
כך פיצבן אומר לטאס אחרי האירועים בנרקה - הוא עתיד לצאת למסע בזמן עם "קוסם מהגלימות השחורות" ואחיו. כשמגי וטריי כתבו את זה הם היו עסוקים גם בכתיבת הספר הראשון של אגדות שבו זה קורה. בוודאי שלפני שרשומות 3 ירד לדפוס אגדות 1 כבר היה בשלבי כתיבה מתקדמים. את זה גם טריי אמר באיזה ראיון.

RoCKeR121

New member
אולי אתה צודק

אבל אולי הם הוסיפו את הקטע הזה כדאי שתהיה המשכיות כי היה להם רעיון כללי או משו(כי לא אומרים שם קרמון ורייסטלין) אבל אם תביא לי לינק לרעיון המסויים הזה אז אני אשתכנע קיצר- איחן לדעת למה התכוונת המשורר כמו שאומרים בלי לשאול אותו קיצר אני חופר- סליחה מכל הלב ושיהיה לכם ערב נעים לילה טוב ושאני אסיים כבר את ירח נעלם

python 4

New member
תגיד אתה רציני?

לא אומרים שם קרמון ורייסטלין.. כמובן. הרי ברור שטאס יכול לעשות מסע בזמן עם כל מג שחור-גלימה ואח שלו. למה שהוא יבחר לעשות את זה דווקא עם המג שחור הגלימה והאח שלו שמסופר עליהם ברשומות? לא בא לי לחפש לינק. קראתי את זה, סמוך עלי. או שלא - אל תסמוך עלי. תעשה מחקר כמה מגים שחורי גלימה מופיעים עם אח שלהם ברשומות.

למעלה