טוב.. *נושא לדיון*

Silver Lance

New member
טוב.. *נושא לדיון*

כבר העלתי את זה פעם, אבל אנ'לא חושב שהבנתם אותי בדיוק. הפעם, אני אנסה להסביר ת'צמי טוב יותר. חשבתם פעם, שמכל רומח הדרקון, הסופרים היו עוצרים ברשומות? כלומר, לא היו ממשיכים לאגדות ודל"ק ונשמות? עושים טרילוגייה והולכים, כמו שהרבה סופרים עושים? האם לדעתכם זה היה רעיון טוב? והאם בכל זאת היו מתפתחים כל הספרים מסביב של סופרים אחרים, והאם זה היה מגיע לאותה דרגה של פרסום? ד"א [למי שיודע]: טרייסי והיקמן ידעו שהם הולכים להוציא את אגדות ונשמות ודל"ק, או שהספרי האלו נבעו מההצלחה של רשומות?

python 4

New member
הם ידעו רק על אגדות..

הם התחילו לכתוב את אגדות עוד לפני שטרילוגיית רשומות יצאה לאור. זה כתוב בהקדמה של ה- collector's edition של הרשומות. כמובן שהם לא ידעו על דל"ק ונשמות.. דל"ק בא איזה 10 שנים אחרי, ונשמות אחרי 15 שנים.. אף אחד לא מתכנן כל כך רחוק.

RoCKeR121

New member
דל"ק בכלל גם אמור היה להיות טרילוגי

ה אבל לא היה תקציב אז הם קיבלו רק ספר אחד ודחסו הכל לתוכו(ובגלל זה הוא כזה עמוס וכזה עבה)

Orbital Shadow

New member
וואו../images/Emo60.gif

למען האמת,אני ממש לא יודעת. אני חושבת על טרילוגיות של ספרים אחרים ואני לא חושבת שזה רעיון כל כך טוב להמשיך אותן.בעיקר כי אני בספק עד כמה המשכים של טרילוגיות יכולים להיות טובים כמו הטרילוגיה הראשונה. אבל בגלל שקראתי את הרשומות ואת האגדות ואת דשל"ק אני חושבת שזה טוב שהמשיכו את הסדרה ולא עצרו ברשומות. בעיקר כי הטרילוגיות הנוספות היו מאוד טובות. בקיצור [
] אני חושבת שזה טוב מאוד שהם לא הפסיקו ברשומות, אהבתי מאוד את ההמשכים.

RoCKeR121

New member
חלק מהעניין היה שהם כשחקני משחקי

תפקידים כבדים עומדים ליצור עולם שמיועד למשחקים והעולם היה צריך קו עלילה ראשי שזה היה הרשומות והאגדות ואח"כ גם רשומות רייסטלין נשמות ודל"ק

midnight dragon

New member
כשמסתכלים בדיעבד,../images/Emo15.gif

יודעים שזה לא היה רעיון טוב בשבילם להפסיק ברשומות, כי אנחנו עדים חיים לכך שהספרים אחרי רשומות יצאו לא טובים פחות ואף טובים יותר מרשומות
אם היו עוצרים ברשומות הפורום הזה לא היה קיים, ורומח הדרקון הייתה רק נקודה בתוך פורום מדע בדיוני ופנטזיה (לא נראה לי שתפוז היו מסכימים לפתוח פורום לשלושה ספרים...) אם זה היה מגיע לאותה רמה של פרסום? אני לא חושבת, כי אני לפחות, חושבת שאם זה היה מסתכם ברשומות זה היה הרבה פחות מעניין, היו קוטעים את העלילה באמצע. מצד שני, אולי דווקא אז, העלילה הראשית הייתה מתפתחת בידי סופרים אחרים ומי יודע, יכול להיות שהם היו כותבים ספרים יותר טובים אפילו מהספרים של טרייסי והיקמן (
) מעניין אם גם אם לא היו את ספרי ההמשך, ורומח הדרקון הייתה רק נקודה בתוך פורום מדע בדיוני ופנטזיה, היה מישהו קם ושואל אם אנחנו חושבים שמרגרט וטרייסי היו צריכים להמשיך את הטרילוגיה, ולכתוב ספרים נוספים... או שאולי זה כבר קרה באיזה יקום מקביל?

LuLuLu iT

New member
ממממ.

(לא קראתי תגובות אחרות, בגלל שסיסי טיפש. אם אני חושרת על תגובה של מישהו - תתגברו
) לדעתי הסדרה הייתה מתפתחת, והייתה מתפרסמת, אבל לא בקנה המידה העכשווי. כלומר, היא הייתה פחות ידועה והיו לה פחות המשכים. נמ.|תמצית|

ThornLeg

New member
רשומות

לדעתי רשומות היתה הטרילוגיה הכי טובה, חוץ מקורותיו של רייסטלין, ואם לא היו כתובים את שאר הספרים בטוח שכמה סופרים אחרים היו חושבים על זה. זה ניראה כאילו מרגרט וייס וטריסי היקמן תיכננו המשך לרשומות כי הסוף של רשומות הוא סוף פתוח. ד"א למישהו יש ספר פנטזיה, שהוא לא מרומח הדרקון, להמליץ לי?

סרינה99

New member
לי יש ^^

מארג פיונבר (ככה בערך כותבים)\גאי גבריאל קיי טיגאנה\ גיא גבריאל קיי סדרת אמבר\ רוג'ר זילאזני שיר של אש ושל קרח\ ג'ורג' מרטין אם בא לך משהו מצחיק... סדרת עולם הדיסק\ טרי פראצ'ט

ThornLeg

New member
תודה

קראתי את שיר של אש ושיר של קרח, הסדרה לא כל כך מעניינת אין מלחמות ואין אלפים, לגבי שאר הספרים אני אחפש בסיפריה, בכל מקרה תודה.

NJS

New member
ששא"וק זו סדרה מדהימה!

ובטח שיש שם מלחמות, כל הסדרה זה על מלחמות

RoCKeR121

New member
בלגריאד ומלוריאן-עוצר נשימה

סדרות שונות אותו עולם מתחילים בבלגריאד

Silver Lance

New member
אכן כן.

סדרות מצוינות. קובי, חכה שדין יסיים ותתחיל גם אתה..

LuLuLu iT

New member
מוסיפה לענת../images/Emo13.gif../images/Emo64.gif

מממ. המשחק של אנדר (והמשיכו? איך כותבים את זה?
) \ אורסון סקוט קארד. המדריך לטרמפיסט בגלקסיה \ דוגלס אדאמס ומה שענת אמרה
ואלים אמריקאים של ניל גיימן

המשחק של אנדר זה לא פנטזיה.

אבל אני חייב להודות ש"המדריך" קרוב להגדרה של פנטזיה

LuLuLu iT

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo64.gif

המשחק של אנדר הוא לא פנטזיה?
אז מהו?

Silver Lance

New member
אה, יערה...