טוב, נורא משעמם לי.

טוב, נורא משעמם לי.

לכן החלטתי (בניגוד לשאר הבאים של ``משעמם לי, תעלו את המורל``) לתת לכם את הדף שלי בבמה החדשה, עם המון המון המון יצירות שלי... כדי שגם לכם לא ישעמם... ובכן, תהנו לכם: www.stage.co.il/authors/charlottepringle אני גם יודעת שיש לעומר ולנעמה עמ` בית בבמה, לעוד מישהו?? לא איטונג לא קונה מיכל

N0

New member
איזה מגניב...

N0 בכלל לא ידע שיש מקום מגניב כל כך . N0 קרה רק את ההקדמה ואיזה שיר או שניים (הוא לא טיפוס שקורא )והוא חושב שיש לך את זה (ולאט לאט הוא גם יקרא את הכל ) בנתיים ממה שהוא קרא את ממש מזכירה לא מישהי לא בפנים אלה בתוכן של החיים שלך אולי אפילו באישיות הוא מכיר מישהי שלא רק שהיא גם חולת רוקי מטורפת (N0 מעולם לא הבין למה להפוך סרט לקאלט כדי לצחוק עליו ) אלה שהיא גם כל הזמן נסועת לרמת השרון כן מה יש לחפש שם. היא גם הבת היחידה שמבינה משהו במחשבים ומכורה לאינטרנט והיא גם נראית טוב ויש סיכוי שביא אפילו מכירה אותך (אתן פשוט יותר מידי דומות משהו כמו Evil Twin רק ששתכן Evil (N0 לא מתכוון להעליב פשוט הקופי שלך Evil ואם אתן קופי אז שיהיה עד הסוף ) ) בקיצור מדהים. N0 גם נורא התלהב מהרעיון של הבמה ואץ להכין לו גם אחת בינתיים אין שם יותר מידי (לא שיהיה ) ובמקום להתחרות באנשים עם כישרון כתיבה הוא העדיף לפרסם ציורים (מקסימום אם יהיה לו רעיון לשיר ממש טוב כמו ``מטוטלת בליסטית`` אז הוא יפרסם אותו שם )

הנה שלי

הדברים הראשונים שכתבתי הם מתיימרים ואני לא כל כך אוהבת אותם. אבל יחד עם זאת אני לא מתביישת בשום דבר שכתבתי. אשמח לנהל אתכם דיון על כל היצירות שלי. דווקא את החדשות אני מאוד אוהבת. ואני חייבת להוסיף בזאת שאני טיפוס של מאסות. בעולם שלנו יש מגרעות, תסכימו איתי. הרבה מגרעות. oh well... http://stage.co.il/Authors/NaamaFrancisMelchior עד העונג הבא...

למעלה