טוב .. נגמר יום האהבה !!!

marioForever

New member
טוב .. נגמר יום האהבה !!!

פעם ראיתי בפורום אחד
שאלון יומי כל יום הם שאלו שאלות כאלה.. סקר חמוד לפורום לנסות לערב אותו כמה שיותר
ואז השאלה האחרונה תמיד היתה
מה אתם עושים היום כדי לעשות אתכם מאושרים ?
שזה מקסים לפי דעתי...
אז לי יש כמה שאלות אחרות :)

אז היה יום האהבה השבוע

מה עשיתם \ מה עשו לכם

למה אתם הכי מצפים השבוע \ סוף שבוע

למה אתם הכי מצפים ב3 חודשים הקרובים

סתם שנכיר אתכם יותר טוב , מה החלום הכי גדול שלכם (הריאליסטי... לא לעוף ... או .. להיות מרצה בהארוורד)

ולסיום מה התכנונים שלכם להיום כדי להיות יותר מאושרים

marioForever

New member
אני משער שאני יענה ראשון ?

איזה כיף אני ראשון !: ) :) :)
לא יודע.. למה אבל זה סוג של כיף לענות ראשון להודעה (נכון זה טיפה רמאות שזה הודעה שלי... אבל.. נו... לא נורא)
(איזה פאדיחה אם זה לא יהיה ההודעה הראשונה עד שאני יסיים לכתוב את זה אה ?)

אוקי..השאלות !

מה עשיתם \ מה עשו לכם

הקשבתי לעצה של המנהלת המקסימה שלנו ועשיתי ערב כיף עם שי :) הכנתי פיצה ..(הכנתי קניתי מהמקום ליד הבית )
הכנתי סרט ...(הכנתי הורדתי מHD TORRETNTS יש לי שם מנוי)
הכנתי משחק מחשב..(זה אשכרא הכנתי...אבל במשחק ששיחקתי אז זה היה משחק מהאנטרנט) ...
ופשוט עשיתי ערב כיפי כזה...עם עצמי :) ..

למה אתם הכי מצפים השבוע \ סוף שבוע
וואו אממ...
יש יום רביעי הצגה של המשחק שהכנתי ?
זה אני די מצפה..
אולי לסוף שבוע ? ליום שישי ? לקולנוע ?

למה אתם הכי מצפים ב3 חודשים הקרובים
פסח.. אני רוצה לתכנן חופשה באילת......
אני מאוד מצפה לזה
סתם שנכיר אתכם יותר טוב , מה החלום הכי גדול שלכם (הריאליסטי... לא לעוף ... או .. להיות מרצה בהארוורד)
להיות מדריך צלילה כנראה...:) או להיות שחקן בברודווי...
ולסיום מה התכנונים שלכם להיום כדי להיות יותר מאושרים
לחזור הביתה ולשחק FAR CRY 3 ..... אני יודע.. אני חנון.. אין מה לעשות... אני אני עד הסוף :)

אני שמחה לקרוא שבאמת נהנית בערב הזה
אין כמו להכין פיצה לבד דרך אגב, אף אחד לא משאיר אותה רגילה חח

פסח, נכון נכון נכון, אבל פורים לפניו

sarit1222

New member
אנחנו פרינציפ

לא חוגגים חג אהבה.. מי קבע שדוקא בחג האהבה אנחנו חייבים
להוכיח את אהבתינו. אני אקבע לעצמי את היום שבו אני
אביע את אהבתי, מה שגם אף פעם אי אפשר באמת להפתיע בחג האהבה..
במקום זה אני מתכננת לנו יום כייף מפנק בסופ"ש הקרוב.. יש המלצות למקומות
רומנטיים? מכל נסיונות חג האהבה בטח יש מלא רעיונות- אז קדימה תשתפו

רונדון1

New member
גם יום יום רומנטי

אוהבת את הראש שלך! לפעמים זה כיף לחגוג אבל באהבה אפשר לחגוג תמיד
מקומות רומנטיים? יש בחו"ל לא מעט מקומות רומנטיים אבל גם בארץ יש מקומות קסומים שאפשר לבלות בזוג. דודה שלי סיפרה לנו שהיא הייתה בכפר בלום בצפון, הם התארחו במלון שהיא אומרת שהיה נהדר, נדמה לי פסטורל והיה להם כל כך רומנטי שהוא החליט ספונטנית להציע לה להתחתן והוא הכין איזה טבעת מאולתרת וכשהם חזרו הוא כבר קנה טבעת והכל

marioForever

New member
הייתי במלון..

הוא אחד המלונות הכי פחוט רומנטים שהייתי שם למעו האמת...
אבל סבבה..
בערך כל צימר יהיה יותר רומנטי ממנו...

רונדון1

New member
רומנטי

החדרים החדשים והנוף והשקט והספא, עשו להם חוויה רומנטית...

marioForever

New member
..תראה...

כל אחד והדעות שלו
בכל ספא יש לך רומנטיקה ג'קוזי, עץ מסביב... אווירה רומנטית
הנוף הוא הנוף אין מה לעשות והשקט זה הצפון אין מה לעשות
אבל שבוחנים את החדרים
הם קרים
אין בהם שום ג'קוזי
אין עץ
והם נראים יותר כמו אכסנייה מאשר בית מלון

אבל שוב כל אחד והדעות שלו
אם אתה אוהב זה סבבה
אני לא אהבתי

מה עשיתי? הייתי במיטה חולה, "תענוג" שלא ציפיתי לו, בעקבותיו גם בוטלו כל תוכניתיי.

למה אני הכי מצפה? אממ... האמת שהשבוע אני אמורה להיות עם חברים, זה תמיד נחמד- מחר אני בסרט.

ב 3 החודשים הקרובים? החיים דינאמיים מכדי שבאמת אדע איך לענות על זה... מקווה להפתעות טובות.

החלום הכי גדול? אם אומרים זה לא יתגשם....

להיום? היום מסתיים עוד 20 דקות, עד אז, התכנון שלי הוא שלא יגמרו המים החמים עד שאכנס להתקלח

שלום לכולם

איזה סקר נחמד..אני עונה

איך היה יום האהבה ?- אז מכיוון שלא יכלנו להיות יחד בחמישי..הבחור תיכנן להפתיע אבל בגלל אילוצים שלי זה לא יצא.. אז פשוט שידרגנו את זה לשישבת..ומה יותר כיף מלהיות יחד בסופש

בשישי , אחרי התארגנויות אחר הצהרים הוא אסף אותי ונסענו אליו.. הרעיון שלו היה לנסוע לצפון אז חיפשנו מסעדה טובה ומצאנו באיזור בית הלל וכפר בלום.. כן כן עד לשם נסענו ביום שישי בלילה
לפני כן הגשתי לו את מה שהכנתי לו ליום האהבה והוא כל כך התלהב מזה!
יצאנו לדרך לפני השעה המיועדת להזמנה שלנו והנסיעה הייתה רומנטית.. יש לי בחור רומנטי -בנוסף לזה שהוא חתיך! הוא שם ברכב את השיר "יסמין" של הפיל הכחול ושר לי אותו כשהוא אוחז לי את היד

הגענו ליעד שלנו..אכלנו ונהנינו מכל ביס..ואז לקחנו קינוח מדהים של קרם ברולה וקצפת עם תותים!
לאחר מכן עשינו טיול רגלי בתוך המושבות שם..נהנים מהאויר הטוב ומהנוף ואז החל לרדת גשם אז רצנו לרכב כמו שני ילדים בגשם

אה, וכמובן שהוא כיסה אותי במעיל שלו.

חזרנו כל הדרך הביתה, ולמחרת יצאנו לעוד יום טיול בתוך שווקים בצפון, ישבנו במסעדה כפרית על טהרת העדה הדרוזית וטיילנו לנו באיזור..
בערב חזרנו והוא הכין לי קינוח טעים..בקיצור סופש רומנטי מהסרטים!

למה אני הכי מצפה השבוע?
שכל אהוביי ויקירי יהיו בריאים ושלמים, שבחודש אדר תהיה לנו רק שמחה וכיף!

למה אתם הכי מצפים ב 3 החודשים הקרובים?
שהגבר המדהים שלי ימשיך לחייך אליי את החיוך הכובש שלו, שהחברים הטובים שלי ימשיכו להיות לצידי ואני לצידם.
שאתמיד במטרות שהצבתי לעצמי.שאמשיך לעסוק בספורט ולהמשיך לשמור על גיזרה חטובה אחרי שהשקעתי בכך חודשים

החלום הכי גדול? אני חושבת שכל יום מחדש זה חלום בפני עצמו שמתגשם..כל יום שקמים ומתפקדים זה נס ושמוקפים באנשים שאוהבים אתכם ואתם אוהבים אותם.

מה התכנונים שלי להיות כדי להיות מאושרת?
בטווח הקצר: אתמול כששאלתי את הבנזוג למה הוא מפריע לעצמו בעבודה ומסמס לי..הוא ענה- "כי אני מתגעגע אלייך..ככה פשוט"... זה ממיס

חיכתי המון זמן למישהו כמוהו, ועד שלא פגשתי בו לא ידעתי מהי נתינה אמיתית..והוא, שיודע לאהוב ולהיות שם לצידי ולהעלות חיוך על שפתיי בכל יום.. בנוסף על כך שהוא יפיוף עם החיוך הכי כובש בעולם

אחרי שמקבלים דבר שכזה.. שמייחלים לו כל כך הרבה זמן.. מבינים כמה כל מה שהיה לפניו..לא משתווה אפילו במעט למה שהוא..

ועל זה אני מודה בכל יום.
וכמובן לחברים שלי הטובים שהיו לצידי וימשיכו להיות

ולכל אלה שעדיין האהבה לא הגיע אליהם.. אל ייאוש! היא תגיע..אליי היא באה אחרי תקופת מה שלקחתי להיות לבד על עצמי ולעשות למען עצמי ואז הוא בא -יפה תואר, רומנטי,אהוב ונאהב

ייאוש אף פעם לא יכול להיות חלק מרצון לאהבה ..

יאוש הוא רצון למלא את החיים, האהבה תמיד באה מאיזו נקודה חיובית
שמחה שנהניתם

למעלה