טוב , מתי מפגש?
B benpual New member 2/10/04 #5 אני מעדיף שעמית ישים הודעת.... שירשור , על סקר למפגש , חברה , סוכות כבר התחיל!
A amitp New member 3/10/04 #6 וגם עוד מעט נגמר... התאריך הטוב ביותר לפי דעתי יהיה יום רביעי בבוקר. במידה ואין התנגדות נקבע ליום הזה - ה6 לאוקטובר. במידה ולמישהו יש בעיה - לשרשר לכאן בבקשה.
וגם עוד מעט נגמר... התאריך הטוב ביותר לפי דעתי יהיה יום רביעי בבוקר. במידה ואין התנגדות נקבע ליום הזה - ה6 לאוקטובר. במידה ולמישהו יש בעיה - לשרשר לכאן בבקשה.
א אקונומיקה New member 3/10/04 #9 לא כל כך טוף עובדים עובדים... טוב לא בטוח עדיין אבל עד יום רביעי בבוקר אני לא אדע איפה אני...
M meijin007 New member 3/10/04 #11 ../images/Emo31.gif אני לא יכול להגיע ביום רביעי. חבל, אם היו מתכננים יותר מיומיים קודם, זה היה יכול להתבצע. ולא, אני לא מאשים אפחד.
../images/Emo31.gif אני לא יכול להגיע ביום רביעי. חבל, אם היו מתכננים יותר מיומיים קודם, זה היה יכול להתבצע. ולא, אני לא מאשים אפחד.
א אקונומיקה New member 4/10/04 #13 מה בסוף נסגר ../images/Emo35.gif יום רביעי אני כן יכולה, תחליטו כבר...
A amitp New member 5/10/04 #14 יום רביעי בבוקר כרגע המיקום הוא עזריאלי, אלא אם מישהו יציע מקום טוב יותר... כנ"ל לגבי השעה - לפי דעתי 9-10 בבוקר זו שעה טובה כל מי שמתכוון להגיע בבקשה לשרשר לכאן כדי שנדע מה מצבנו.
יום רביעי בבוקר כרגע המיקום הוא עזריאלי, אלא אם מישהו יציע מקום טוב יותר... כנ"ל לגבי השעה - לפי דעתי 9-10 בבוקר זו שעה טובה כל מי שמתכוון להגיע בבקשה לשרשר לכאן כדי שנדע מה מצבנו.
B BenCarmon New member 5/10/04 #15 ../images/Emo45.gif אבל קצת יותר מאוחר אנשים צריכים להגיע מרחוק (דיזינגוף פינת תרס"ט) אבל בכל זאת אני הייתי מעדיף יותר בכיוון של 11-12
../images/Emo45.gif אבל קצת יותר מאוחר אנשים צריכים להגיע מרחוק (דיזינגוף פינת תרס"ט) אבל בכל זאת אני הייתי מעדיף יותר בכיוון של 11-12