טוב משעמם לי ולגונן...

מסתבר

New member
למה משעמם?

הישגי הישוב היהודי בא"י בשנות ה20 בכל מיני תחומים מעניין מאוד.

מסתבר

New member
היהודים, אם כל הכבוד להם,

לא כל כך מעניינים, צריך ללמוד על דברים יותר מעניינים או בעלי השפעה כלשהי על העולם. לדוגמה על יוון העתיקה, או מלחמות העולם מבלי להתמקד ביהודים כל כך - על השואה בכלזאת צריך ללמוד, זה חשוב, וגם קצת על הקמת מדינת ישראל, אבל לא במשך שנתיים.

שמע*

למה נשלח? סעמק... קיצר לומדים על מלחמות העולם וגם נוגעים ביהודים כי זה מה שקרוב אלינו וחשוב ללמוד את זה... האמת אני באמת רוצה ללמוד על משו שלא קשור ליהודים. כמו למשל צליבת ישו שלא קשורה אפילו במאומה ליהודים... אגב גונן אנחנו לבד בפורום חשבתי לנצל את הזמן לשיחת נפש...מה שלומך?

מסתבר

New member
צודק...

שלומי רע, סופשבוע רע, מחסור רציני בשעות שינה ומבחנים בהיסטוריה ומתמטיקה בשבוע הקרוב, שולה ומוזיקה מעודדים אותי כרגע. ושלומך?

אתה יודע חיים...

היה כיף בהכנה דווקא... ישנתי טוב גם בהכנה וגם בבית עד הערב... בלילה לא יכולתי להירדם אז ראיתי "רוצחים מלידה" סרט מצויין... כרגע אני מחפש אחר שחקנים בולגרים שאפשר לרכוש אותם למען קבוצתי האדירה Beitar Nordua באתר של ליגות וירטואליות בכדורגל...

אתה הולך לישון ב-12

עם שק שינה טוב, ג'ינס (כמובן לא מכופתר...), גופייה אפורה ויחף עד שעה ככה 6:00-6:30 בבוקר... כשאתה קם אתה יוצא לריצה קלה כדי לחמם את עצמך. ככה אני עשיתי וזה עבד.

השאלה היא מתי הלכת לישון...

אתה מניאק מחבל בקבוצה. אתה חרא של מדריך לא משמש דוגמה. אחרי זה אתה תצעק על חניך שעושה אותו דבר. אתה בושה. תגיד איך נראית החולצה של הנוער החקלאי?

איזה איכסה...

אגב אתמול ראיתי בכתוביות לתוכנית שכתבו איכסה "איחסה". כמומחה ללשון העברית בעל דוקטורט מהאוניברסיטה העברית למדעי הלשון העברית מה דעתך בעניין?

מסתבר

New member
איך נוצר העולם?

אלוקים שבשמיים יצר אותו... השאלה היא איפה היה אלוקים לפני, הרי לא היו שמיים. אולי היקום הוא בעצם פשוט קיים (גם אם זה היה בתחילה גרעין קטן של גזים שהתפצוצץ והחל להתפשט כתוצאה מתגובות כימיות או סתם מזנות), בלי שום דבר לפניו? פשוט עובדה, אקסיומה (אני יודע שזה לא ממש מתאים, אבל ממש רציתי להגיד את זה)

למעלה