יש להם מפגש כל יומיים בערך
פ פונצית גירל האמיתית New member 14/8/06 #98 בלאט, יום לא נוח :/ כנראה שאני אבוא בכל זאת, אבל 99% שאני אלך מוקדם יחסית. אולי אני אהיה מהבוקר, עוד לא יודעת.
בלאט, יום לא נוח :/ כנראה שאני אבוא בכל זאת, אבל 99% שאני אלך מוקדם יחסית. אולי אני אהיה מהבוקר, עוד לא יודעת.
T The legendary DuDe New member 17/8/06 #107 תקשורת זה שליטעעעעע ולא, התכוונתי שפסיכומטרי זה להומואים, חנונית, ואנשים שאין להם חיים כי כל מה שהם עושים בחופש זה ללמוד.
תקשורת זה שליטעעעעע ולא, התכוונתי שפסיכומטרי זה להומואים, חנונית, ואנשים שאין להם חיים כי כל מה שהם עושים בחופש זה ללמוד.
M McBlack New member 17/8/06 #108 אה הא, כי ממש בא לי להרוס את החיים שלי בגיל 22-23 ולהתחיל ללמוד מחדש חומר שאני יודעת כבר עכשיו הכל מתוכנן, ג'ימי, הכל מתוכנן... הבעל, הקריירה, ההשכלה
אה הא, כי ממש בא לי להרוס את החיים שלי בגיל 22-23 ולהתחיל ללמוד מחדש חומר שאני יודעת כבר עכשיו הכל מתוכנן, ג'ימי, הכל מתוכנן... הבעל, הקריירה, ההשכלה
T The legendary DuDe New member 17/8/06 #109 לפחות אני נהנה בחופש הגדול! את יודעת, יש לי אוגוסט, לא פסיכומטרי!!!!!!! את עוד תסתכלי אחורה ותראי שעבודה לא שווה את הללמוד בחופש הזה.
לפחות אני נהנה בחופש הגדול! את יודעת, יש לי אוגוסט, לא פסיכומטרי!!!!!!! את עוד תסתכלי אחורה ותראי שעבודה לא שווה את הללמוד בחופש הזה.
M McBlack New member 17/8/06 #110 אם לא שמת לב, החופ"ג נהרס במילא בגלל עבודת הגמר והמלחמה אל תעשה פוזות שהיה לך חופש מושלם ממש לא מזמן התלוננת שרע לך וכיו"ב. אני הספקתי להיות 5-7 סופ"שים עם אהובי ועוד שבוע כמעט שלם באורים. אני לא מתלוננת ולא מרגישה שהפסדתי משהו
אם לא שמת לב, החופ"ג נהרס במילא בגלל עבודת הגמר והמלחמה אל תעשה פוזות שהיה לך חופש מושלם ממש לא מזמן התלוננת שרע לך וכיו"ב. אני הספקתי להיות 5-7 סופ"שים עם אהובי ועוד שבוע כמעט שלם באורים. אני לא מתלוננת ולא מרגישה שהפסדתי משהו