טוב-מפגש אוגוסט

Blade Of Fire

New member
טוב-מפגש אוגוסט

נסגור את זה כי כבר יומיים שהתוצאות לא ממש מתשנות וכבר הצביעו 34 אנשים.... אז התוצאות הן כאלו: 17.8- 13 קולות 20.8 - 24 קולות 21.8 - 18 קולות (הועבר קול אחד מה21 ל20, למי שמעוניין לבדוק את התוצאות) אז נקבע: תאריך-20.8.06, יום ראשון הבא שעה- בערך ב12... למי שזה מפגש ראשון ומפחד לפספס אותנו אל תדאגו אנחנו נמצאים שם עד 7-8 בד"כ ויש אנשים שמגיעים לשם ב9 בבוקר (ענר? סער?
) מיקום-קניון עזריאלי, נפגשים ליד הטאוור רקורדס ומשם זורמים הלאה. למי שזה מפגש ראשון שלו ולא מכיר פה אף אחד וזקוק לפלאפון-שלחו מסר עם הפלאפון שלכם לי או לג'ים ואנחנו נחזיר לכם מסר עם הפלאפון שלנו. חשוב להדגיש- לפני מספר ימים סילקו את מפגש ישראבלוג מעזריאלי ובאותו יום יש עוד מפגש של ישראבלוג שם, מה שאומר שיש מצב שיסלקו גם אותנו... כך שהכינו את עצמכם לסיכוי הקלוש שאנחנו מעבירים את עצמנו לגן המשולש או לדיזינגוף סנטר או לא יודע.... אשרו הגעה ב-
או
מקווה לראות את כולכם:) נ.ב. בקרוב יעלה סקר חדש לא קשור למפגשים (לשם שינוי) אז הצביעו בהמוניכם

../images/Emo31.gif

כל עוד המצב לא משתנה אני לא יכולה לבוא... הכי באסה זה שאולי כולנו נמות משואה גרעינית יומיים אחרי זה ואני אפילו לא אוכל לראות אתכם לפני זה!

Blade Of Fire

New member
גם אני קראתי את זה

ואמרתי-היי.. לפחות מפגש אחרון ויומולדת אחרון לפני זה....

חחח כן הא..

ספוקי.. אני אמות לפני שהפכתי לחוקית ולפני שעשיתי כל כך הרבה דברים! מישהו יכול לזייף לי ת.ז?

Blade Of Fire

New member
נו אבל זה אחלה תירוץ

"נו אמא... תני לי לסוע לת"א.... גם ככה כולנו נמות יומיים אחרי מפצצה גרעינית! ואם יפציצו את ת"א באותו יום שאני אהיה שם לפחות נתראה שוב אחרי יומיים!"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צריך לנסות את זה.. אני כבר מתארת לעצמי את התגובה: "את רוצה למות מפצצה גרעינית?!" אמא שלי ניגשת למטבח ומוציאה מהארון שקית גרעינים. היא פותחת את השקית ובעודה זורקת עליי גרעינים היא אומרת "הנה לך פצצה גרעינית וזאת היחידה שתחווי בקרוב. עכשיו אם את לא רוצה גם זילזאל בראש כדאי לך לעלות חזרה לחדר שלך ולהמשיך לקרוא את ספר הדרקונים הזה שלך" אני מתחילה לעלות במדרגות ואז: "אה כן, וחני תנקי בבקשה את הגרעינים מהרצפה.." *כל הרשום למעלה נאמר בצורה סאטירית ואין לייחס לכתוב כל חשיבות (בשפה יותר פשוטה לא מתעללים בי
)*

קראתי את זה אתמול..

אחמדינג'ד (החמוד
) אמר שב22 החודש יקרה משהו לישראל, לא ממש ברור מה הוא רוצה אבל בהתחשב בזה שרק לפני כמה חודשים הוא איים על העולם עם פצצה גרעינית אפשר לנחש..

NYMets Man

New member
אני רגוע...

ועראפת אמר שמתישהו באפריל 99 תקום מדינה פלסטינית... אז אמרו יאללה! בוא נתחיל זה נראה כיף! ב-3 לספטמבר 2008 אני אתחפש לטוויטי, ארוץ ברחובות עם שמן רותח ואשפריץ על העוברים ושבים!!!! יההה!!!11

חהחהחהחהחה

אני תיכננתי כבר לעשות את זה יום לפניך אז אתה כבר לא תהיה מקורי :)

אני..!

זה היה גם בחדשות ורק שתדע שזה יהיה מטומטם אם לא נתייחס לזה, גם אם זה רק כדי להפחיד.. בהתחשב גם באיומים שלו על פצצה גרעינית (וכן אני יודעת שיכול להיות שאין לו אחת, אבל באותה מידה גם יכול להיות שכן יש לו אחת).

למעלה