טוב, מעין הודעה רשמית

עמית ע

New member
Oui, C'est moi

הניק "עמלי" היה תפוס, לכן נרשמתי בתור "עמית ע". בשבועות האחרונים חזרתי לניק החביב עלי ע"י כתיבה כאורח, אבל האופציה הזאת נחסמה עם תחילת המלחמה בעיראק.

דו קרב, אם כן!

סתם. אני בהחלט בעד מועמדים אחרים. לא צריך לקנות את המוצר הראשון שרואים, נכון? צריך לנהל מסע בחירות קצר עם מצע, או משהו כזה, ובסופו של דבר, בחירות בין חברי הפורום, או משהו בסגנון. יש עוד מועמדים? שיכריזו על עצמם כעת.

דדאלוס

New member
קבל ממני את ברכת הדרך!

אמנם עומד לזכות שיר זה שהוא מצטט את סאלבור הארדין, ועדיין אני אצביע עבורך, אם זה בכלל "מצביעים" על מינויים שכאלו...

gilgamesh

New member
פרגון לעמית(תעמולת בחירות?)

ביקשו מעמית פרטים,ומטעמי צניעות (?) הוא לא ענה, אז נידבתי עצמי לשיר כמה מזמורי שבח והלל לשמו
מדובר בכריש פרוג רציני,מותיקי הפורום השכן, ידענותו בפרוג איטלקי מופלגת,ושנותיו על פני האדמה עברו את ה-20 (בלשון המעטה) ואם עמית ירצה וידבנו ליבו,הוא יוסיף פרטים, הללויה,אמן סלה. ושיר,עם כל הסימפטיה(ויש הרבה ממנה),אני בוחר ע' "למדינה חזקה ומאוחדת". (עמית אתה יודע לאן לשלוח את הצ'ק....)

עמית ע

New member
תודה על המחמאות ../images/Emo9.gif

אני לא יודע אם גילי המופלג (מה??? 27 בסך הכל..
) אמור להוות יתרון... יהיה מה שיהיה, בסופו של דבר מי שקובע את איכות הדיונים כאן הם המשתתפים ולא המנהל. גם אם תפוז יבחרו בשיר או במישהו אחר, אני אשתדל להמשיך לתרום מהידע שלי איפה שאוכל.

איפה היית

איפה היית בצבא? בגולני? לא? אז אני מתנגד לבחירתך! טוב נו, בזכות אהבתך לרוק מתקדם אני מסיר את ההתנגדות.

למעלה