טוב...מסיימים.

בארס

New member
טוב...מסיימים.

אנשים יקרים ואהובים. צו פנימי חזק...שעולה ומתעצם בי בתקופה האחרונה... קורא לי להתאסף אל עצמי...בנקודה "מוזרה" זו של יחסינו. עולה בי הרושם שמלאכתי כאן נשלמה. ואני נפרד מכם בזאת. אני מנתק את כל קשרי המקוונים...כולל אייסי ומסרים...עם כולם. ואני אפילו לא מתכוון לחזור ולבקר בפורום לשם קריאת הודעות...וכד'. (לפחות לא בתקופה הקרובה) ניתן יהיה להשיג אותי בטלפון..למי שיודע אותו ומרגיש צורך בכך. אז רק עבור מי שתוהה ...לגבי מהות "מלאכתי" כאן, היא הייתה מההתחלה ונשארת כך...הקריאה אל כל אחד ששומע, להבין שהמפתחות והדלתות נמצאות סביבו. והמשאלה האמיתית שחיה בקרבו...באם יצתרף אליה האמון הטהור...והפתיחות וההקשבה הבלתי מותנים....יקרבו אליו (באופן מיסטורי) את השער. "המציאות עולה על כל דימיון...אולם הדרך אליה ארוכה קשה ולא נודעת". היו שלום. אהבה גדולה :)

תם ולא נשלם ../images/Emo8.gif

"כאשר הנך מגיע לקצה האור שאתה מכיר ועומד לצעוד לתוך האפילה של הבלתי נודע, האמונה שלך תגרום לאחד משני הדברים הבאים לקרות: יהיה משהו מוצק שתוכל לעמוד עליו, או שתלמד איך לעוף". - ברברה ג. ווינטר "אדם אינו יכול לגלות יבשות חדשות בלי לאבד את מראה החוף שעזב למשך זמן רב מאד". - אנדריי גיד "באפלה גמורה מתנועעים להם המשתחווים לבורות, אך באפלה עמוקה עוד יותר שרויים המרוצים מן החכמה". - מתוך שרי אופנישד בהצלחה, שלום ולהתראות...

למעלה