טוב, מי פנוי באלנבי?

littlesheep

New member
טוב, מי פנוי באלנבי?

מה אתם חושבים, שארזתי מטלטלי ובאתי עד כאן בשביל שקט?

blixgirl

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה בצל פורומינו בליקסי

een ogenblik

New member
אלנבי?

לא נמצאת במדינה שלשם אלנבי יש משמעות כלשהי, אך אני פנויה.
,
?
?

littlesheep

New member
וואלה, אזני המן

מוצי... שנכין לקרנבל?? הרי אנחנו לא בוחלות בשום חג ובשום אוכל. אפשר להשיג ממרח תמרים בסביבתינו? ולבליקסי וכולם - נעים מאוד. אני כבשה (עוד אחת מה"חבורה" הותיקה של ההם שעזבו)

een ogenblik

New member
קרנבל!

מישהו בא לקרנבל בקלן? יכול להיות נחמד הקרנבל במקומות קתוליים. איך הוא בספרד? באיטליה? למישהו יש חוויות לספר? בלובן כולם מתחפשים, אבל המסיבות בתוך הבתים, אז אין ארועים מיוחדים. כבש, שאני אכין אוזני המן? בשביל מה התחתנתי, ובשביל מה הבאתי אותך כתגבורת לאיש? ואני בכלל מעדיפה אוזני המן עם ריבה, וכזו לא חסרה כאן כלל.

Sparker

New member
הקרנבל פה נגמר... נראה לי...

אומרים שבדרום הוא הכי טוב בקדיס (קרוב לסנדייז)... פה ממש לא יצא לי להיות... הדבר היחיד שהביא לתשומת ליבי את קיום הקרנבל הוא הכמות אורות בפלזה שלי, בה אני שותה בסופי שבוע...

een ogenblik

New member
הקרנבל נמשך שלושה ימים

ונקבע לפי תאריך הפסחא באותה שנה. לא סביר שהקארנבל עצמו נגמר אצלכם, הוא ,כנראה, עדין לא התחיל. אני יודעת שהקרנבל מתקרב כאשר חנות היד שניה החביבה עלי מוציאה את כל הבגדים הכי מוזרים, והנעליים הכי מוזרות החוצה, וכאשר הסטודנטים מגיעים לבדוק את המצאי. הבגדים התחילו לצאת שבוע שעבר, הסטודנטים עוד לא מגיעים, אז זה מתקרב, אבל לא ממש כאן.

Sparker

New member
הבנתי...

אז בדרום ספרד, מקום שבו לא צריך סיבה למסיבה, היה לנו קרנבל שלדעתי נגמר היום או מחר... מעבר לכך, פסחא=סמנה סנטה (אמצע אפריל לא?) ופה יש תהלוכות עם במות והמון דברים דתיים... אומרים שזה יפיפה ומושקע! זו תהיה הפעם הראשונה שלי השנה... הקרנבל פה כולל הופעות רחוב ומחאות חופשיות לגבי נושאים - הכל בצורה הומוריסטית וכו'... אני מחפש תמונות... בינתיים, הנה אחת מלפני כמה דקות, מהמרפסת המפורסמת...

Sparker

New member
תודה לכל מי שהעלה את נושא הקרנבל!

מסתבר שהקרנבל פה ש-ו-ו-ה
והוא בכלל לא נגמר... הוא מתחיל היום!!! כל מה שקראתי בשבוע האחרון היה רק ההכנות לקרנבל... ראשון הבא זה הטקס סיום, ובו מתבצע טקס קבירת הבוקרון (הדג הטיפוסי והמפורסם של מלגה). הקיצר... גיליתי עולם חדש פה! כמה פשוט www.carnavaldemalaga.com... אז הנה כמה תמונות...

Sparker

New member
|אייקון שך Sפארקר משפשף עיניו כלא

מאמין| שווארמה
גרייט טו סי יו היר!
אני עדיין בשלוק השני של הקפה ובשאכטה השלישית של הסיגריה... (ראיתי אתמול אנטבה עם ברונסון עד 4 בבוקר)

שששששששש.........

יושנים פה כולם.... אני על כורסתי, אבל עדיין בפוזה של המיטה (כדור) עם כאב ראש טוטאלי (זה מה קוראים אותו מיגרנה)... מה קורה איתֶך?

littlesheep

New member
איזו קבלת פנים

חמימות כזאת וכ"כ הרבה תשומי לא זכורים לי מאז החסימה האחרונה של ריקי... בדיוק מתלבטת אם לצאת לשוק/סופר או לחזור לנמנם שעה ואז. מה שלום המקציף? העסק? החיים בכלל? וספארקי - שפשף שפשף... רק שלא ינשור...

המצב רגיל...

המקציף - כהרגלו - מקסים העסק לא זז מטר, בגלל כל מיני סיבות טכניות (שצריך להתחיל "דמו" ובכסף "שחור" ואני מתעקשת לא לעבוד "שחור", וכנ"ל גם המקציף, שמאחר ותיאורטית לא אמור לעבוד בכלל..) וסתם אין לנו כסף להתברבר עם "דמו" שכזה.... עדיין מחפשת עבודה... עדיין עוסקת בכתיבת משפטי פתיחה בספר שאני מנסה לכתוב....(כאלה שגם אפשר יהיה לזרום אתם הלאה...)

yosense

New member
היי פפפפפפוווווופפפס ../images/Emo124.gif

דרכת לי על האייקון, הייתי באמצע עקיפה - לא שמעת שנותנים זכות לזה שמיינין. קורס נהיגה מונעת לכבשים. ההרשמה בחינם. בכבוד רב - יוסקלעף

lilach de

New member
וואו, כל החמודים בשרשור אחד!!

-הרבה הרבה נשיקות- ו-כדורי אקמול למוקצפת וראשה- ןחיבוקים כחכלים ליוסיקילי.

למעלה