טוב מי יהיה בחרמון????

שקסי

New member
טוב מי יהיה בחרמון????

לא משנה מאיפה אתם ואיפה אתם ישנים הכי חשוב שנתראה...אז יאללה זה המקום לבקש פלאפונים... אני יהיה עם שלי והוא: 051-906004 מוזמנים להיתקשר מתי שבא לכם... אני מקווה שנג"יע לחרמון עם מועצתי הקטנה ב9 בערך... בסוף מד"ב ממש חמוד אחד שיכנע אותי ליסוע מדרום שרון כי בכל זאת: "תסתכלו מסביבכם- דרום שרון מי שולט עליכם -דרום שרון מועצה מגניבה - דרום שרון אין כמוה טובה- דרום שרון"

kedeman

New member
אני כנראה מגיע...

רק כרגיל הפרוצדורה של להרשם...

אני בא!!!

אני עדיין שוקל. אבל כנראה שאני יגיע. והפלאפון שלי הוא 053224698. (עכשיו כל הבנות מבסוטיות...,דרך קלה להשיג את המספר שלי...)

kedeman

New member
לידיעתכם

תפוז אומרים לא לפרסם את מספרי הטלפון שלכם בפורומים... אני לא לגמרי בטוח אם אני צריך למחוק את ההודעות עם מספרי הטלפון או לא.. אני מקווה שלא תגיע דרישה כזאת מתפוז בכל אופן הדרך היותר יעילה היא לפרסם את עצמכם בחטבמפון ולהודיע..

שקסי

New member
לכל מי שמגיע ולא ראיתי אותו עדין!

הפלאפון שלי בפרטים שלי... כי אסור לשים בהודעות... אז תתקשרו אני יגיע לחרמון בערך ב8-9 אני מקווה... אני מצפה בכיליון אוזניים ועיניים ואפילו אף קפוא לראות את כולכם! אז רק תודיעו מקום מי אתם וזמן ואני יהיה שם... אה...ואתם מוזמנים תמיד להתקשר או לשלוח לי הודעות... אוהבת המונים- עדי יענת העיזים המצויה...(החיה החדשה שלי)

fresh mishmesh

New member
לא נראה לי שאני מגיעה כי...

זה עולה 175 ש"ח ואנחנו יוצאים בשבת לפנות בוקר...=> אנחנו אפילו לא משלמים על אוכל אז עד כמה שאני ארצה- זה ממש בזבוז. צר לי.

THE sky angel

New member
אממ אני עדיין שוקלת את זה...

למרות שנט´וש אמרה לי שאני אשן איתה ולא עם הטפילים הקטנים מהמועצה שלי... ויחסית למה שקורה פה, אני רואה שאצלנו זה די זול- 150... אממ help me plizz!! what shuld i do?! והפלאפון שלי בחטבמפון, מי שמחפש!

זוהר, סליחה אם אפשר בקשה קטנה

את יכולה עכשיו גם אולי לעקור לי איזה ציפורן קטנה?
55?? אני צריך לראות מאיפה אני מביא את ה180 שקל האלה:)

kedeman

New member
שווה לי להגיע?

מצד אחד לפגוש אנשים שמזמן לא ראיתי מצד שני 195 שקל הרבה...

נ ו ם

New member
יא באמת הרבה..

אנחנו יוצאים רק ביום שבת בבוקר.. לא נראה לי שאלך מפני שזה יום לפני מתכונת בסוציולוגיה ולא יהיה לי זמן אחר להתכונן.

שקסי

New member
לא יודעת מה איתכם אבל...

לנו זה 100 שקל ליום אחד!!! שזה הרבה מאוד... אבל אני בכל זאת מגיעה!

kedeman

New member
אבל אתם יוצאים ליומיים

וזה עולה לכם רק 100 שקל??? מה את מתלוננת? אתם ישנים עם כל מחוזר מרכז בבני יהודה לנו, שאנחנו מקבלים אותו דבר כמוכם (ואפילו המרחק בנסיעות יותר קצר) משלמים 195 ש"ח

למעלה