טוב,מחר זה פה

גם אני מתגייס מחר.

מחר הולכים להשתנות לנו החיים,הבנתי שזה גיוס לחיל התותחנים. נראה כבר מחר מה נעשה,אולי לא נתפנה,ננסה להוריד פרפופיל,נקווה לטוב.

djwest

New member
עוד צעיר שחושב שאם הוא לא יתפנה

הכל יהיה בסדר. תמשיך לחלום..

djwest

New member
תתפנה, וביחידה עצמה תספר על הבעיות.

יש לך עם מי לדבר שם. תאמין לי אחי.. אל תקשיב לאנשים אחרים שאומרים לך שטויות, 99% מהם לא חוו את זה וסתם מדברים שטויות, חנונים שבחיים שלהם לא היו במעצר אבל מדברים על זה. חלק פה כן היו, ומי שהיה אמור לספר לך שזה בולשיט(קשה) אחד גדול. מטרירטים אותך כל הזמן, נראה לך שמי שלא רוצה קרבי פשוט ילך לשם ןיתנו לו לבחור מה לעשות? תעשה מה שאתה חושב, אבל תבטיח לי שתקרשיב לעצמך, ולא למישהו פה באינטרנט

LooKing4ChangeS

New member
דיי נו

אתה בעצמך אמרת שהחיים הולכים להשתנות,אולי זה יהיה לטובה? קצת אופטימיות וראש גדול לא יזיקו אז כן יתעללו בנו וכן יהיה קשה,אבל זה עובר על כולם! אז בגלל כמה סטיגמות צריך לעשות בעיות? יש לתותחנים הרבה מה להציע,חברה על רמה,אז למה סתם? בכל מקרה קמתי הבוקר מלא בפחד =\

מה שאני מבקש זה רק יחס הוגן

לפני חודש עברתי תאונת דרכים,נפצעתי בכף יד ימין,וכול היד שלי צלקות ותפרים,שבוע אחרי התאונה שלחתי לצבא את כול הסיפור,שלחתי אישורים מרופאים שכרגע המצב של היד לא טוב,שהמקום עדיין רגיש,ומסוכן לקבל באזור התפרים מכה,וגם צריך להזהר מזיהומים,ואיך הצבא הגיב לכול המכתבים האלה?כלום פשוט לא הגיב,התקשרתי אליהם כמה פעמים אמרו שזה בטיפול,שיזמינו אותי לפני הגיוס לוועדה רפואית,והנה יום לפני שאני מתגייס הם לא חזרו אליי,לא שמעתי מהם בכלל,מה שאני מבקש זה לראות מחר רופא שיראה את המצב של היד ויחליט עם אני יכול לעשות טירונות מלאה.

LooKing4ChangeS

New member
נכון

וגם יש לך את הקצין מיון ואני מאמין שאם היד שלך מספיק "משכנעת" הם יצטערו על זה שלא ענו לך על המכתבים יהיה בסדר מקסימום בטירונות תגיד אני לא יכול! כי ברסמי שכיבות שמיכה לא בטוח אתה יכול לעשות!

תותחנים

בהצלחה לכל אוג 05 שמתגייסים מחר! אל תדאגו יהיה בסדר למרות שטירונות בשבטה זה לא הדבר הכי נעים...

djwest

New member
קצין מיון שם עליך זין, לא איכפת לו

תתפנה ותדבר שם עם המפקדים, שם לכל אחד איכפתף, אתה לא מבין? אתה לא מבין שלא יצא לך מזה כלום? דבר איתי במסרים אישיים ואני מבטיח לך שבפעם הראשונה שאתה הראשון חוזר הבייתה אתה אומר כמה שצדקתי. תתפנה, דבר שם עם רופא. הוא רופא ממש טוב, איכפת לו ממך והוא יטפל בזה. גם למפקדים איכפ, אפילו לא צריך פטורים. אתה אומר למפקד אישי או לסמל מחלקה שאתה לא יכול לעשות כי היד שלך ממש כואבת(ובבקשה אל תשקר) והוא יגיד לך אז תעמוד בצד ותנוח. אל תתן לאנשים לזיין לך את השכל, הצוות בתותחנים ושייריון מדהים. לכל אחד שם איכפת ממך, אפילו לקצינים בכירים.

כנס

טוב...פה ושם אני נכנס לפורום לראות אם יש שאלות על תותחנים ומה אנשים חושבים על החייל... בכל מקרה גם אני לפני שהתגייסתי לתותחנים חשבתי כמו שהסטיגמות אומרות שתותחנים זה חרא.. טעיתי.. אני יכול להגיד לכם שאחרי קצת זמן בצבא אתה מבין שהאנשים הכי טובים הם בתותחנים.. ובניגוד לח"יר אתה גם לומד על איזה כלי ומתמקצע עליו ולא רק משתלט על כיפות כל היום.. אין מה להגיד טירונות היא משביזה ווואלה לא יהיה קל (במיוחד אם אני יהיה המפקד שלך) אבל כמו ש djwest למפקדים ולגורמים האחרים איכפת ממך ואם אתה באמת לא תרצה תמיד יש דרך לצאת. בסופו של דבר אחרי שתהיה קצת בצבא אתה תבין שכל הגדודים עושים אותו חרטה ברטה פשוט בקווים שונים . יהיה בסדר אל תדאג..

m1o2r4

New member
בבקו"ם ביום גיוס

אתה בלאו הכי תראה רופא זה חלק משרשרת החיול והוא יחליט את מצבך. ומי שלמעלה שאמר שאם הוא לא רוצה קרבי והוא יתפנה אז יתחשבו בו שם זה לא כל כך נכון. ברגע שסרבן קרבי מסכים להעלות לאוטובוס כי הבטיחו מה שהבטיחו מבחינת צה"ל החייל השלים עם זה נפשית שהוא ישרת בקרבי ביחידה הזו. לכן אם אתה לא רוצה קרבי עדיף לא להתפנות למרות שזה לא מומלץ בכלל,לא נעים במיוחד ש-4 קצינים עומדים סביבך מטרטרים אותך וצועקים עלייך כאילו אין מחר.

djwest

New member
בולשיט אם הוא לא יתפנה הוא יסבול

ולא יקבל מה שהוא רוצה. וגם אם כן, אתה תהיה בתפקיד הכי מסריח ורק אחרי איזה 5-6 חודשים של טירטורים של כלא וכו'. אתה לא רוהל היות בחדר מטר על מטר עם מיטת מתכת בלי פלאפון, עם הקצבה של 49 שניות שיחה כל יום, צעקות מהבוקר עד הערב כש-4 מפקדים מחובלים, גולני, גבעתי וסגני מעצר הבקום צועקים עליך (ותוך כדי כך יורקים עליך) (הם לא קצינים) זה די קשה..לא הייתי ממליץ לך. אתה תשפט להרבה זמן על סירוב פקודה, אין חוכמות. זה יכנס לתיק האישי. כמו שחברי אמר, תותחנים ושייריון=צוות מדהים..לא תצטער..ואם כן, תוכל לצאת..

djwest

New member
ב'נה M0616 תהיה בשקט מה אתה משקר?

מה זה משלים עם היחידה ברגע שהוא עולה על האוטובוס? הוא לא צריך להשלים עם כלום, צה'ל 'משלים עם העובדה' שהוא קרבי מהרגע שמחליטים שהוא קרבי. יעלה או לא יעלה - בעיה של מסרב הפקודה, הוא עדיין בקרבי. נכון, הוא ימשוך את הזמן ויסבול, אבל ברגע שישחררו אותו יתנו לו 2 אפשרויות : קרבי(תותחנים במקרה שלו) או שוב מעצר. וזה רק נעשה יותר גרוע עם הזמן..

גם לי כמעט אותו סיפור

רק שאני מתגייס יום אחרי. גם לי היה שבר ביד די מזמן אבל יש הגבלת תנועה, יש לי בעיה באף והרופא שלי המליץ ניתוח ושוב את הצבא זה די לא מעניין... נקווה שהרופא יהיה מתחשב ואנושי בניגוד לשאר אנשי הצבא שהספקתי לפגוש עד עכשיו

sexy1234

New member
לאושרי-שאלה...

תגיד אחי...שמו אותך בתותנים בניגוד לרצונך?או ששמת את התפקיד באחת מ-שלושת האפשרויות במנילה?

יכול להיות שכן

אני בהתחלה לא רציתי להיות ג'ובניק,הלכתי למבחנים לחיל הים וחיל האוויר ולא הצלחתי להתקבל,לזימונים האלה הלכתי לפני תאונת הדרכים,ויש לי עוד בעיות במשפחה,שאני מעדיף לא לפרט אותם פה. מה אני עושה פה בכלל מחר צבא על הבוקר.

clam

New member
שיהיה לכם בהצלחה ! ! !

עכשיו מרץ 05 לא הכי צעירים בתותחנים....

m1o2r4

New member
djwest

למה אתה סתם וואלה אם הבן אדם נחוש תוך שבוע הוא גו'בניק וזה בדוק אז אל תזרוק באויר אני מביא דוגמאות מחברים אז ככה שזה קרה. ועזוב אם הבן אדם לא רוצה קרבי הוא לא יהיה אין דבר כזה אנשים חושבים שהצבא החליט אז זהו ברור שיהיה קשה אבל אם הבן אדם נחוש אין לצבא מה לעשות תסבול חודש,חודשים,שלוש אבל אם אתה לא רוצה להיות שם אתה לא תהיה בסוף

למעלה