טוב מוכנים?

אופטיפ

New member
טוב מוכנים?

כדי שנכיר את עצמנו יותר טוב אז שכל אחד ישים תמונה של עצמו ויספר לנו: בן/בת כמה? כיתה? איזור מגורים (עיר) מה הוא אוהב? מה הוא שונא? והמוטו שלו:

אופטיפ

New member
טוב אני יתחיל

תמונה שלי
שם:טל מלכא בן כמה: 14 עוד חודש ותשעה ימים בן 15! כיתה: ט' למרות שאני ממש לא נראה כיתה ט'. איזור מגורים (עיר):אילת החמה. מה אני אוהב: לשחות לצלול לשוט כל מה שקשור בים. מה אני שונא: במילה אחת:מתמטיקה המוטו שלי הוא: ראו חתימה.....

אני אני אני../images/Emo54.gif

בת כמה? 15 (אבל כבר חשבו שאני האמא של האח הקטן שלי [בן ארבע] ושאלו אותי אם אני יוצאת מחנייה) כיתה? ט' איזור מגורים (עיר): ת"א מה אני אוהבת? עפרונות מחודדים (אובססיה מצערת) מה אני שונאת? טלטאביז והמוטו שלי: כשהחיים יורקים לך בפרצוף - תירק עליהם בחזרה. וכשהחיים מחייכים אליך - תירך עליהם שוב. מגיע להם. תמונה: אין לי כרגע (רק ממש ישנות) אז בהזדמנות אחרת)

piter parker

New member
אני אני

שם :ברוך חייבטוב כיתה : ז' גיל:13 עיר:תל אביב אני אוהב מוסיקה ואומנות כמו קולנוע צילום ציור מוסיקה אני שונא שקרנים הנוטו שלי הוא להאמין בעצמך

dndboy

New member
../images/Emo103.gif

עמרי 17 יב ראשון לציון שוקולד
את הזבוב האידיוט שמנסה להרוג את עצמו על המנורה שלי כבר רבע שעה!

B a m B a m

New member
היילו, זאת אני! ../images/Emo168.gif

שם: גבריאלה ( גבי...) בן/בת כמה?15 בעוד חודש וחצי +- כיתה?ט' איזור מגורים (עיר) ת"א מה הוא אוהב? את בראיין מיי ( למי שלא יודע, הגיטריסט של קווין) מה הוא שונא? יותר מדי דברים אבל בעיקר את החברה הקפיטליסטית שלנו... והמוטו שלו: ג'ון לנון לא מת, והוא חי באיי גלאפגוס!!!!

Evil Beast

New member
במטוס, סירה או אמצעי אחר?

עם הרבה רצון וקצת יכולת, גם ג'ון לנון יאכל תרנגולת.

חע!../images/Emo54.gif

עם קצת רצון וקצת יכולת, גם פיל יכול לדפוק תרנגולת. עם קצת תרגול וקצת שכלול, ידפוק את כל הלול.

../images/Emo188.gifאני../images/Emo13.gif

בת כמה: באוגוסט אהיה בת 15 כיתה:ט' איזור:כוכב יאיר מה אני אוהבת:גשם מה אני שונאת: אנשים רעים ומהמוטו שלי: ''חיים רק פעם אחת, אבל אם עושים זאת כמו שצריך- גם זה מספיק''

DarkOne17

New member
me me me....

בן:16 כיתה:יא איזור מגורים:נהריה אני אוהב הרבה דברים, לישון, לשחות, לעושת שטויות, אבל במיוחד את הכלבה המדהימה שלי
שונא כשאנשים מעצבנים אותי! (כמו שקרה לצערי היום!!!אררר....
) אה וקוראים לי רועי.

Rockamora

New member
אני אני אני....

בןכמה? 14 עוד 20 יום פלוס מינוס כיתה? ח איזור מגורים (עיר): צפון, קרוב לטבריה (ולא, אני לא טבריני!!!!) מה הוא אוהב? קולנוע, מצלמות, סרטים מה הוא שונא? את המורה שלי ללשון
והמוטו שלו: אין דבר כזה "לא רוצה" יש דבר כזה "אין לי כח"

למעלה