טוב, מוחות מקוריים

טוב

New member
טוב, מוחות מקוריים

אני צריכה רעיון למתנה. המתנה היא למנתח שניתח את עיני ביתי, ואל תתנו לי רעיון של תמונה או ברכת הבית. תודה...
 

shelycat

New member
אולי....

יש כל מיני סוגי משקפיים היתוליים שאת יכולה לקנות ולשים בחבילה יפה :למשל משקפיים עם וישרים, משקפיים מחוברות לאף וגבות (כמו של גראוצו מרקס), משקפיים וורודות, משקפיים שמהמסגרת יורדים שני קפיצים נשפכים כאלה עם עינים (מפלסטיק). ולרשום לו הקדשה יפה כמו תודה לך שעזרת לנו להפתר מאלו (או טוב שפטרנו).
 

s u g e r

New member
יש כזה מחזיק למשקפיים...

אם יש לו בכלל משקפיים. הייתי קונה לו איזושהיא מתנה אישית וחורטת לו משהו שקשור, איזה שהוא משהו אישי. או שעון עם חריטה או משהו כזה... לא?????
 
אני מכיר כמה רופאים באיזור הדרום

שאוכלים הרבה אורז וכבש בגלל ... לא חשוב. הרעיון היחיד שיש לי הוא עציץ למרפאה (100 שח). תבדקי שהוא לא מחולל אלרגיות נפוצות. אם יש לך עודף כסף אז תקני לו מחשב כיס חדיש (400$) עם תוכנה של גדעון gideon. זה איזה תוכנה שיודעת לעשות איבחון רפואי. משו משו (200$ מנוי שנתי)
 
למעלה