טוב מה!!1 ;[

° w a v e °

New member
טוב מה!!1 ;[

מה עם הראיון המאגניב של דורין? למה אין מישו אחר שאמור להתראיין? למה אני שואלת כ"כ הרבה?
תבחרי באמאשלך ;[ יומטוב, ובהצלחה לי במתכונת בלשון יומראשון ב"ה ובעזרת שמו.

I n n u e n d o

New member
אוקי דוקי[../images/Emo35.gif]

מה המצב
הכל טוב
מה הצבע האהוב עליך
מה השיר האהוב בלעיך באנגלית
בעברית
בערבית
סרט אהוב
סדרה אהובה
כמה קילומטר יצא לך במבחני ריצה בספורט
זה או זה שחור או לבן
תכלת או ורוד
רמקולים או אוזניות
מחשב או טלויזיה
ערוץ 24 או MTV
וזהו בניתיים

° w a v e °

New member
מממ..

מה המצב? סביל הכל טוב.? נחמד מה הצבע האהוב עליך? תכלת ושחור מה השיר האהוב בלעיך? יש המון... נגיד ש"עכשיו" [ג'וני שועלי] באנגלית? אנג'לס אוף נייט וג'ולין בעברית? אמרתי מקודם, לא?
בערבית? מברוק עלייך
סרט אהוב? טרויה סדרה אהובה? כולם אוהבים את ריימונד
[נחשו מה עוד :p] כמה קילומטר יצא לך במבחני ריצה בספורט? מיני ק"מ. מדידות לגמדים,מה ;[ זה או זה שחור או לבן? שחור תכלת או ורוד? תכלת
רמקולים או אוזניות? אוזניות מחשב או טלויזיהערוץ 24 או MTV - מחשב, 24

° w a v e °

New member
את אמרת לפני הגיוס שלך!!!!!11 ;[

ואני עכשיו לויכולה, כי יש לי פול מתכונות ובגרויות ובעע לי... אז רק תגידי מתי...

Charmed Or

New member
גללללללללללללל!../images/Emo112.gif

איזה צבע את הכי אוהבת? להקה? שיר? זמר? מה את חושבת על מארווין (
)? את מנהלת פורום בתפוז? את אדומה בפורום בתפוז? מה האתר האהוב עליך? מה את חושבת על האייקונים של ל"ג בעומר? מתי תחשפי את עצמך? ממתי את בפורום הזה? איזה עוד סדרות את רואה? מה את הכי אוהבת לאכול? מה בחיים את לא תאכלי? איזה סוריה את הכי אוהבת? היית פעם בחו"ל? איפה? מזה נמנמנמ? זהו:)

° w a v e °

New member
אורררררררר!../images/Emo112.gif

איזה צבע את הכי אוהבת? שחור ותכלת להקה? שב"ק ס', אבטיפוס [ז"ל], בוטן מתוק בקרקס, מופע הארנבות של ד"ר קפסר ועוד מלא... שיר? אל תאלצי אותי לבחור. ;[ זמר? מוקי.
מה את חושבת על מארווין ()? שו מארווין? את מנהלת פורום בתפוז? לא :/ את אדומה בפורום בתפוז? לא. תמיד דופקים את הקטנים.
מה האתר האהוב עליך? ואאי, לוזוכרת
מה את חושבת על האייקונים של ל"ג בעומר? כפרותעליהם. מתי תחשפי את עצמך? מתי שרק תגידי לי [
] ממתי את בפורום הזה? גם את זה אנלא זוכרת
איזה עוד סדרות את רואה? כולם אוהבים את ריימונד, מלך השכונה, כן מותק והרבה הרבה 24. מה את הכי אוהבת לאכול? ירקות ופסטה. מה בחיים את לא תאכלי? בשר ועגבניות. איזה סוריה את הכי אוהבת? על מקל בטעם תות וניל
היית פעם בחו"ל? כן. פעמיים!
[תנו לי להתלהב מה
] איפה? פראג וצרפת מזה נמנמנמ? נאאאאאאאאאאם. פשוט ארוך יותר.

למעלה