טוב.... מה עם סקר?!

niruzu

New member
טוב.... מה עם סקר?!

יאללה אנשים תתארגנו פה על סקר! מי מצביע למי לראשות מפלגת העבודה!! קצת התלהבות עם המועמד הבא אנחנו אמורים לעלות לשלטון איכשהוא!! אם בא לכם, אני יתחיל תסקר כאן: אני ניר מחיפה, מצביע לאהוד ברק ואתם????????

EverMan

New member
עוד לא החלטתי.

וגם בבחירות למזכ"ל , נטיתי לדני עטר , למרות שאני חושב שכבל לא אישיות כ"כ רעה בפני עצמה :) (בכנסת האחרונה הוא מאכזב אוית קצת , לפני כן נורא הערכתי אותו)

shay or eli

New member
לא נראה לי שקישרת לכתבה הנכונה

אבל באמת: למה לתמוך בשמעון פרס
שיזכה לאריכות ימים, אבל לא הגיע זמנו לפרוש לגימלאות...?

כניראה החדשות התחלפו...

בכתבה הקודמת, זו שקישרתי אליה, היה כתוב שפרס רוצה לאפשר לתת לפלסטינים נשק כמחווה של רצון טוב. כמובן שהתטאויות כאלה הן מביכות וטיפשיות ואני לא מבינה איך אנשי מפלגת העבודה יכולים להסכים לכזה דבר...

shay or eli

New member
מבחינת התבטאויות

פרס הוא דווקא מלך. אני אף פעם לא אשכח שבמו"מ על ממשלת האחדות הוא אמר על ברק: "אולי נסדר לו את תפקיד השר לפיתוח אזורי"

הוא גם אמר עוד דברים טיפשיים

שהאקדחים לא מסוכנים כמו מסוקים, טנקים ומתאבדים, כאילו אם אתה חוטף יריה זה לא עושה שום נזק... כמה לוזרים אפשר להיות??! מה שמראה שלא איכפת לו מה קורה עם תושבי ישראל, מבני עמו. העיקר שזה לא יגיע אליו או לבני ביתו... הוא מוגן, אנחנו לא.

Haemek

New member
אני לא בטוח שזה המקום לפתוח דיון

בקשר לברק, אבל אני אשאל בכל זאת: למה להצביע לברק?

live in hope

New member
אני ממש לא מתכוונת לנהל את

הויכוחים חסרי התכלית האלו,בייחוד לא עם אדם שנמצא בצד השני של המפה הפוליטית. ברק הוא המועמד שלי,הוא האדם שאני רואה שיכול לשקם את המפלגה והמדינה. כל אחד והאמת שלו. שלא תבין לא נכון-אני מאוד אוהבת לדון בנושאים פוליטים,אבל ויכוחים שלא יובילו לשומקום לא מעניינים אותי.

EverMan

New member
כי היא לא רלוונטית לשרשור.

ושירה ציינה במפורש שהיא לא מתכוונת לנהל את הדיון הזה כאן. רוצה - פתח שרשור חדש על זה.

למעלה