טוב, מה לעשות...

סיטרא

New member
טוב, מה לעשות...

אחרי תקופה ארוכה ארוכה..... אחרי שפרקתי פה את כל מה שידעתי על עצמי, על הדת, על אלוהים, על העולם החרדי, החילוני וכל המגזרים שביניהם. אחרי שטחנתי פה יחד עם כולם מים טחונים שוב ושוב. אחרי שהפורום הזה נכנס לי לתודעה וגם יצא ממנה. אחרי תקופת צינון בה הסתכלתי מהצד בנעשה וראיתי איך הטובים עוזבים אחד אחרי השני, ונכנסים כל מיני. אחרי לילות בלי שינה, בקרים בלי עבודה, ערבים בלי חברים, וכל מה שהיה לי לעשות במקום, זה להכנס לדקויות על ריבוי פונקציותיו של אלוהי ישראל. אחרי שכתבתי, התמכרתי, נגמלתי ומאסתי. אחרי שבתקופה האחרונה נמאסה עליי הכתיבה הכפייתית שלי וכל מה שנשאר לי זה להגיב בלאקוניות ולא בצורה עניינית. אחרי דברים רבים אלו ואחרים אני רוצה להודיע על פרישתי. תודה על הטישים, על האנשים הנפלאים, על החברים שרכשתי לי בפורום ושילוו אותי, מן הסתם, גם במחוזות לא פורומיים בעליל, תודה על ההקשבה, תודה על הדיונים, תודה על הכל. תודה לאבידדון, לנועם, ללייזר, לדידית, למאיה 20, לאחר, לקוצץ, ללה פיי, ללילית, לברוריה, לדער רוסישעעעעעעעער !! למוטלה, לאבזץ, לפלאטו, לאתאיסט, לאלי, לרינהא, לבני, לשבתאי, לגל נעים, לחמורו של משיח, ל0000, לרייץ', לקימבל, לדער משכיל ולרבים אחרים ששמם נשמט ממני. אז היו שלום יוצאים ומפקפקים. היו שלום, היו חזקים. חשבו כאילו נהרגתי. וממך לייזר יקר אבקש שתחסום אותי, כדי שלא יהיה לי יצר הרע לחזור. הייתם לי לעונג, באמת. שי פיאטיגורסקי סיטרא.

לאאאאאאא איזה פצצה זרקת

מבקש מאחי סיטרא בכל לשון של בקשה אל תשליכנו לעת זיקנה, גמני נגמלתי ומאסתי, גמני יושב וראה בצער גדול איך הטובים עוזבים אחד אחרי השני, איך נפלו הגיבורים אבל אין עיצה ואין תבונה נגד ה' הפורום זה צריך להיות פתוח ופעיל עד האיש האחרון, צריך להיות מקום שיוצאים בשאלה או מתלבטים יכול לשפוך...., או לבקש, ולקבל חום-יחס ועזרה אני אי"ה ישאר פה עד היום האחרון, עד שאני ירגיש שאני מדבר אך ורק עם אסטרולוג, אז אני אפרוש, אבל עד אז אשאר ולהיות אוזן קשבת ליוצאים בשאלה, וזה אשלם קצת מה שקיבלתי מהפורום-חברי הפורום לאורך כל השנה, סיטרא! רצונו של אדם זה כבודו חבל

אחר

New member
לא מבין ת'קטע

נמאס לך מהפורום? אל תכתוב פה עד שיתחשק לך לחזור. למה להודיע על פרישה?

ShakeSpearE

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוא רק רצה להעיר את תשומת לבנו, כפי שכל-מיני אנשים נוהגים לעשות פה מדי פעם. אני עוד לא הבנתי את זה. אנשים מתלוננים ש"זה לא איך שהיה פעם" לא נוח לכם? אפחד לא אמר לכם להיות פה. רוצים להשאר בפורום בכל זאת ויש דברים שמציקים לכם? נסו לשנות את המצב. לא צריך כל יומיים להתלונן על איך שהפורום השתנה. גם את זה נמאס לקרוא.

ShakeSpearE

New member
רוצה לסייג את דבריי

אין הכוונה למקרה ספציפי זה או אחר. רק ניצלתי את ההזדמנות להביע את מה שבליבי על זה שאנשים מתלוננים כל הזמן. מאחלת לך שי המון בהצלחה בכל אשר תפנה, ההפסד כולו שלנו.

MAYA20

New member
מותר לאנשים להתלונן.

או כמו שאת אמרת: אם לא נוח לך אל תקראי.

MAYA20

New member
ביי סיטרא.

היה מאוד נחמד לקרוא אותך. אני מקווה שתגיע לטישים ומפגשי פורום.

שי לאאאאאאאאאאאאא

מה קרה אחי אל תשבור אותנו בבקשה אתה ממטיב הכותבים פה למההה אני בוכה עכשיו אנא אל תעזוב בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELI20007

New member
../images/Emo7.gifשי בבקשה אל תעשה לנו את זה

אנחנו בטח נתגעגע אליך מאוד בבקשה אל תעזוב אותנו תישאר איתנו בבקשה.

ידו בכל

New member
היי לך

לפעמים פשוט בא להיות לבד. מצד שני, אתה יודע שאין כמו היצר "הרע" לעשות לנו טוב. מאחל לך שיהיה לך הרבה יצר רע לחזור הנה וככה נמשיך להנות מהכתיבה שלך. נ.ב המילים שלך "חשבו כאילו נהרגתי", אלו לא מילים שאומרים לחברים שאתה יקר להם.

zepelin

New member
זו בקשה של "תחזיקו אותי" או מה ??

אני ער לאחרונה לערמה של קוטרים מתבכינים. חלאס כבר עם הקיטורים. מי שיש לו מה לתרום בשמחה, מי שרע לו בפורום ומרגיש מיותר שייקח פסק זמן. צאתך לשלום. אני בעד לבנות ולתרום ונגד יללות וקיטורים.

MAYA20

New member
קח בעצמך פסק זמן.

לא בא לך לקרוא אל תקרא. אתה יכול לדלג על השירשורים אם בא לך אבל אל תסתום פיות. אם בא לך לבנות תבנה. עת לבנות ועת להרוס עת לילל ועת לצהול. אתה לא תגיד לי מתי לעשות מה שבא לי.

zepelin

New member
כלום לא ברור, מי סותם פיות ??

אמרתי את דעתי על המקטרים. ונתתי להם עצה מועילה שתמנע מהם עצב ועוגמת נפש.

MAYA20

New member
שתמנע ממך עצב ועוגמת נפש.

איך בדיוק זה יעזור להם אם הם לא יכתבו??? לך לא בא לקרוא אותם אז אתה אומר להם לא לכתוב, אל תתמם. לא בא לך לקרוא אל תקרא אבל אל תגיד להם לא לכתוב. כמו שלך מותר לומר את דעתך על האנשים מותר לאנשים לומר דעתם עליך. כשאתה כותב הודעה בוטה שאומרת לאנשים לא לכתוב בנושאים שלא בא לך לקרוא, ואז אומר למי שלא מסכים איתך שהוא:"מזריק שוקו" אז זה אכן נסיון לסתימת פיות.

אל תגידי לאחרים מה לא לכתוב!

איבנת? >ספל חמאה חולה על פרדוקסים (ומיד-מיד סותמת ת'פה)<

MAYA20

New member
../images/Emo13.gif נחמד אבל אין פרדוקס

זה היה יכול להיות פרדוקס אם היתי אומרת: אסור לכולם להגיד לאנשים מה לכתוב. אני אמרתי: אתה אל תגיד לאחרים מה לא לכתוב. זה לא סותר את הסכמתי המלאה לכל מי שלא אתה לכתוב לאחרים מה לא לכתוב. אבל, חביב מאוד.

MAYA20

New member
תיקון:

אם הייתי אומרת אסור לכולם להגיד לאנשים מה לומר.

למעלה