טוב מה לא נכון?....

טוב מה לא נכון?....

עובדה , הקסם של דוסון באמת לא נעלם ולא ניראה לי שהוא יעלם בקרוב. אבל....(לפני שתתעצבנו תמשיכו ליקרוא) ניראה לנו כי אנחנו מתאהבים בשחקנים אבל למעשה אנחנו מתאהבים בדמויות הם לא עושים את הדמויות כי הן משקפות משהו זה בשביל כסף ותהילה. כשאנחנו מסתכלים על קייטי או על ג´ושוע או על כל אחד אנחנו רואים אנשים זוהרים, אבל אנחנו לא יודעים עליהם כלום. כל מה שאנחנו יודעים עליהם יכול ליהיות מה שהסוכנים שמייצגים אותם אומרים להם לעשות ולהגיד, על השערוריות מדווחים, אז מי אמר שאין שערוריות כל הזמן רק שאנחנו לא יודעים...

LillipooT

New member
ממ.. ../images/Emo60.gif

יש משהו במה שאת אומרת....... אבל עדיין אפשר לראות אופי של שחקן לפי המשחק שלו.. גם לפי ראיונות שיש איתו.. לפי העבר וכאלה.. ממ.. לא?

Lironosh

New member
מסכימה איתך..

אני גם חושבת כמוך, מתי שרואים ראיון איתם את מגלה מי הם.. ובכל דמות יש משהו מהשחקן...

ד י י ז י

New member
לא ממש..

כמעט כל הראיונות (בכלל) שחקנים הם נחמדים וחייכנים וכו זה לא אומר שהם באמת כאלה , הם רק מנסים לעשות רושם , למרות שיש כאלה שרואים דרך הראיונות את האופי (ג´ושוע ג´קסון והבדיחות שלו..) בקיצור מה שאני מנסה לומר , שזה סתם , בצחוק , לא ממש מאוהבים בשחקנים , רק "איזה חמוד!" אחרי כל פרק (לפחות אצלי..)

למעלה