טוב, מה השתתקתם???

sweetdreams

New member
טוב, מה השתתקתם???

הפורום הזה מתחיל לעשות קולות של עיר רפאים, מה נהיה??
אז במיוחד בשבילכם החלטתי לשבור את השתיקה בנשיקה
סתם-סתם.. לא בנשיקה. במשהו אחר.. הרבה זמן לא היה לנו כאן שירשור מצב רוח טוב, נכון?? אז הנה, בגלל שרוב השירשורים האחרונים היו עצובים (וגם לי יש חלק באשמה), אז בואו נחזיר את האופטימיות לפורום בשירשור נקודות אור
אז ספרו, מה קורה איתכם? מה שלומכם? מה אתם עושים בימים אילו? משהו מיוחד? אבל תזכרו - לספר רק דברים טובים!! מה הן נקודות האור שלכם?? יאללה, שתפו פעולה, שאני לא ארגיש שאני נמצאת פה לבד. אני מתחילה בהודעה הבאה..

sweetdreams

New member
הבטחתי שאני אתחיל, אז הנה..

אז דבר ראשון, לחברה שלי יש יומולדת השבוע. היא גרה בחיפה, אז אני נוסעת לבקר אותה. אני נוסעת אליה מחר ואני אשאר אצלה כל הסופ"ש עד מוצאי שבת או יום ראשון.. הולך להיות כל כך מגניב. היא רוצה לעשות ארוחה בדירה שלה לחברים הקרובים שלה (ואני באה אליה בתפקיד המבשלת), ואח"כ אנחנו יוצאים למקום ממש ממש חמוד שאני מאוד אוהבת. יהיה כיף
חוץ מזה, השבוע הקדשתי לה שיר של עברי לידר, את "צוכה בוחקת". היא היתה באיזה מצב רוח מבואס קצת, אז אמרתי לה שיש לי שיר בדיוק בשבילה, ושאני חושבת שהיא תתחבר אליו. היא בתגובה אמרה לי יום אח"כ שהשיר הזה ממש נגע בה, והיא רוצה לבוא איתי להופעה שלו בר"ג. חוץ מזה היא גם ביקשה שכשאני אבוא איתה, אז אני אביא את הדיסקים שלו, כי היא רוצה לשמוע עוד שירים שלו. כמובן שמיותר לציין שהייתי מאוד מאוד גאה בה

A Radcliffe

New member
אנחנו באמת עיר רפאים../images/Emo129.gif

?! הייתי כותבת אבל זה קשה לי. כי לא טוב לי. אבל נראה.... אה....... אוכככ!!!! אני לא יכולה לחשוב על דברים טובים! כשאני חושבת על משהו טוב אני נזכרת במשהו רע שקשור אליו!!!! אוכככ...

sh53

New member
אכתוב קצת

היה לי מבחן מטעם העבודה וקיבלתי 91. מצד אחד אני מאוד מרוצה מהציון, אך גם חושבת שיכולתי להשיג יותר כי למדתי, אבל לא מספיק ולא כמה שצריך (כאב לי הראש יום לפני כן ולא יכולתי ללמוד כמו שהייתי רוצה). בזמן האחרון אני עייפה, רוצה לעשות המון דברים (כמו הליכה רגלית), אבל לא מוצאת את החשק והכוחות לזה. פעם הייתי אומרת שאני אעשה ולא עושה, אבל לפחות הייתי חושבת על זה ועכשיו גם את זה אין. זה יכול להצחיק, אבל אני שמה לב לשינוי הזה בי - שגם המחשבות על זה דברים שיכולים לעשות לי בתחום הזה טוב נעלמו (אולי זה קשור לחלומות ורצונות שנעלמו מאז הפרידה?).

שושי!

אני גאה בך..! מזכיר לי משהו.. שבסוף השבוע שעבר אחד הידידים שלי בארץ אמר לי שיש לו מבחן באחד המקצועות והוא לא למד.. אמרתי לו שילך ללמוד והוא אמר שאחר כך כי אז לא יהיה לו זמן להתכתב איתי (איזה חמוד
) ואז כתבתי לו שאני לא מוכנה שיעשה ככה והצבתי לו וטו.. אם הוא לא לומד, אני לא מתכתבת איתו וזה עבד..!!
יום טוב!

אני רוצה גם להגיד..

אני בתקופה חברתית מעולה... אחרי שדי עצבן אותי המצב עם כל החברות שלי, חזרתי למסלול... החלטתי להניח לכל העניין כי בעולם יש כל מיני סוגים של אנשים... יום שני נשארתי בבית ספר עם עוד כמה חברות כדי להכין עבודה.. היה כיף! הרבה צחוקים ודיברנו הרבה.. למשל אחת מהן שאלה אותי אם זה נכון שקובעים את היהדות על פי האמא.. כלומר אם האמא יהודיה גם הילדים יהודיים.. והסברתי לה שזה נכון ואז עוד חברה שהייתה שמה בסביבה לא ממש הבינה והתחלתי להסביר לה... נשארתי בבית ספר באותו יום עד 6... במשך הזמן הצטרפו עוד כמה בנות והיו צחוקים... אחת הביאה מצלמה וכולן הצטלמו... אותה אחת שהביאה מצלמה הצטלמה בתוך הפח ופשוט היה ממש כיף... התקדמנו די הרבה בביצוע העבודה.. מחר אנחנו צריכים להגיש את העבודה... אני מבטיחה לספר ביום שישי איך היה... ועוד משהו, אני מתחילה לקבל ציונים טובים!
וז"א שמעל 50% אני מגיעה לישראל בקיץ!!
טוב אני אסיים כאן! קרנושית

ונזכרתי בעוד דברים טובים...../images/Emo8.gif

לשתי חברות שלי היה שבוע שעבר מומלדת... שתיהן מישראל... והספקתי להתכתב איתן ביום של היומולדת כדי לברך אותן..
זה עשה לי הרגשה טובה... כמובן, שבמשך סוף השבוע האחרון יצא לי להתכתב עם חברות שלי והן אמרו שהן מוכנות לארח אותי אם אני באה... ועוד משהו אחרון... ידיד שלי אמר לי שאם הייתי בארץ, הוא היה מזמין אותי לולנטיין..
זהו עד כאן, אני

sh53

New member
נראה לי שהוא ניסה להתחיל איתך../images/Emo8.gif

למעלה