טוב מאד \ רע מאד

Remedes

New member
טוב מאד \ רע מאד

שבת שלום לכולם! היום הפינה די קצרה וזה נובע מאופי הפרק (פירוט בהמשך) רע מאד - השקר של אנדי בבית המרקחת בנוגע לכדורים. רע מאד - סצינת "הקדוש המעונה" של ג'ן - היא באמת ירדה לשפל המדרגה בנסיונות המתמידים שלה בלזכות בקצת אהדה מדוסון. היא משחקת אותה המסכנה שצריך לרחם עליה בשביל לשמוע כמה מחמאות מדוסון עליה. רע מאד - ההערה של ג'ק בסצינת הסקיצה "רק תתארי איך נרגיש אחרי הערב " - אחח הבן אדם ממשיך להיות חסר טקט ולהגיד את הדברים הכי לא נכונים לאותו רגע. הרי אתה יודע שגם ככה ג'ואי מובכת בטירוף מהנסיון "האצילי" שלך לדגמן עבורה אז פשוט שב ותשתוק! רע מאד - הפרק! ללא ספק זהו אחד הפרקים היותר משעממים בתולדות העונה! כל הדיבורים האלה והניתוחים האלה על סקס הופכים את הפרק למסטיק אחד גדול שלא מפסיקים ללעוס אותו ולנתח אותו מכל הכיוונים אם זה מהסיבה שבגללה שוכבים לדברי ג'ן או לתיאור של המעשה ע"י מטאפורות ציוריות ע"י ג'ק עד לדרך שבה הכי רצוי לעשות את זה ע"י אנדי. טוב מאד - עד כמה שהפרק הזה בנוי רע ומשעמם - נקודת האור היחידה היא השתלשלות הארועים כאן בפרק שמובילים לאחד הפרקים הטובים בעונה השנייה.

ראיתי חלקים..../images/Emo105.gif

(אבל הקלטתי!! אני אשלים מחר..) ובכל זאת.. טוב מאוד - מה שפייסי עשה בשביל אנדי. איזה מקסים הוא
רע מאוד - כל הקשר הזה של ג'ואי וג'ק. איכס. רע מאוד - ההתנהגות של דוסון. ג'ואי לא מסכימה אז הוא לוקח את ג'ן בתור תחליף? אני בתור ג'ן לא הייתי מסכימה. בייחוד בהתחשב בער... רע מאוד - הפרסומת של קנור שמופיעה לי בצד המסך..חחחח
אני אמשיך מחר אחרי שאראה את כל הפרק בשלומותו!

DAN1EL

New member
בהחלט לא מהפרקים החזקים ../images/Emo97.gif

הפרק פשוט לא היה מספיק מעניין. אבל הפרק הבא לעומת זאת...

../images/Emo220.gifהפעם דווקא ראיתי את הפרק../images/Emo3.gif

כמעט כמעט כמעט הכל
מישהו יכול לספר לי מה היה ממש בהתחלה לפני השיר? רע מאוד-שלא ראיתי את הפרק הקודם
חח סתם
עכשיו ברצינות, רע מאוד-שכולם שוכבים בגיל כל כך צעיר!!111
חח כאילו, שאין מערכת יחסים רצינית...משהו...
טוב מאוד-שפייסי עצר.
טוב מאוד-פייסי ואנדי.
רע מאוד-המניעים של דוסון להיות עם ג'ן. כאילו, לא ככה מתגברים על ג'ואי בן אדם!
טוב מאוד-הסצנה של שכחתי איך קוראים לה (לא לסקול אותי, כל אלה שמתים עליה
) ושל כריס (?
) כשהם עשו אודישן לדוסון וג'ן. טוב מאוד-השנינות של הפרק
חח אני מתכוונת לכל הקטעים שהיו בהם כפל משמעויות
אהבתי את זה. טוב מאוד-לדעתי היה פרק ממש טוב. אותי אישית הוא מאוד עניין, והייתה בו התקדמות ענקית בעלילה (אפילו שלא ממש אהבתי אותה....).

DAN1EL

New member
"איך קוראים לה" ../images/Emo97.gif

השם הוא אבי מורגן. אולי היית זוכרת אותה יותר טוב אם היית רואה שבוע שעבר, שם היא ממש כיכבה. אבל יש לי הרגשה ששבוע הבא היא כבר תשאיר את חותמה עלייך קצת יותר.

paper pieces

New member
טוב מאוד/רע מאוד...

אני מנסה :) מבלי לקרוא את כל מה שכתבו... רע מאוד: *אני אוהבת את דוסון וג'ואי אז מבחינתי פרק כזה שכל אחד מהם עם אחר הוא מתכון לכישלון! ולא משנה מה יהיה בו... * שדוסון כותב תסריט שמבוסס על כישלון הקשר שלו עם ג'ואי וממשיך לחפור בפצע במקום לנסות להתקדם הלאה או לנסות להשיג אותה בחזרה לפחות. * שדוסון השתמש באמת בג'ן בתור ריבאונד. הוא ידע שיש לה רגשות כלפיו וניצל את זה.... *שג'ואי בקושי מתעניינת בדוסון ובתסריט שלו... שואלת בכלליות, לא מנסה לעזור או מבקשת לפחות לקרוא... נהייתה אדישה... טוב מאוד: *קטע הפתיחה של הפרק שהיה ענק...! לא פרק משהו כמו שאמרו...

למעלה