טוב לשוב הביתה...

Remedes

New member
טוב לשוב הביתה...

חברים !!!!!!!!!!!!!!!! שלום!!!!!!!!!! וואי איזה שבוע מטורף (וארוך) עבר עבר עליי.. בואו נתחיל מזה ששבוע שעבר היה לי יום הולדת מה שאומר שכל הסופ"ש "הלך" לי.. כל יום שבת עבר לי מריצה ממשפחה למשפחה ולבסוף החברים הפתיעו עם פיקניק על חוף הים. השבוע התחיל והמצב לא נרגע- ים עבודה!!! בעיקר משמרות כפולות כי החודש הזה הולך להיות מטורף מבחינת כמויות עבודה.. ולכן זו הסיבה שלא היה לי זמן להכנס ולהגיב להודעות למרות שראיתי אותם ואתם לא מבינים כמה אני רוצה להגיב אבל פשוט אין זמן. ובכן החלטתי להגיב מכיוון שלסגור את הרשימה מבחינת כמות ההודעות?!? לא נראה לי ב-כ-ל-ל !!! וכמובן שהתגעגעתי !!! :) טוב אתחיל עם כמה דברים שיש לי לאמר - בקשר לעונה השנייה - ג'ן דמות כל כך מיותר בעונה הזו - הרסו אותה לגמרי!! וההתחברות הזו לאבי ממש לא עושה לה טוב!! אנדי ופייסי - זוג משמיים!!!!!! כבר ציינתי בעבר שאנדי היא אחת הדמויות האהובות עליי בתולדות הסדרה. דברים יותר מפורטים אני אשתדל לכתוב בימים הקרובים (ברוך השם יום שני יש לי חופש לסידורים אז אחזור - ו-ב-ג-ד-ו-ל מה הא הא הא הא ) עוד דבר - זהירות ספויילרים - סיימתי את העונה החמישית והמאד מאכזבת אני חייב לציין של דוסונ'ס קריק ולאחרונה הגיע לי העונה השישית היישר ממחסני אמאזון.קום - חברים עכשיו זה רשמי יש לי את כל העונות של הסדרה!!!!!!!!!!!!!!!! נחזור לעניין, בסוף ארבעת הפרקים הראשונים אני חייב לציין (ודי בצער) -אין שיפור :( למרות.. שיש גם כמה נקודות אור בעניין - 1. השיחה בין ג'ואי לדוסון שהתרחשה וסוף כל סוף כל האמת יצאה לאור לגבי היחסים בין השניים ובעיקר לגבי ג'ואי וכל מה שיש לי להגיד שעוד לא נאמר זה רק "גבירותיי ורבותיי קבלו את דוסון או בכינו שכולנו אוהבים - יו יו !!! כמה עצוב.. הצורה בה גואי משחקת בו פשוט שובר לי את הלב.. למה יו יו?! כי ברגע שהוא אצלה בכף היד היא משחררת אותו שוב רק בשביל להחזיר אותו אליה כשצריך. 2. אדי, סוף סוף בחור שיודע לעמוד בקסמיה של ג'ואי (בינתיים) ולהציב לה את כל האמת בפרצוף : "ילדה!! תפסיקי להיות מרוגזת על העולם ותתחילי לחיות ולהנות!! כמה כבר אפשר לשחק אותה המסכנה שכל העולם עולה לך על העצבים". (כמובן המילים שלי לא שלו.. :) ) ועד כמה שאני אוהב אותה.. גם לי היא הבליטה וריד או שניים בפרקים הראשונים. 3. דוסון - הבחור פשוט הצליח להפתיע אותי - למרות שהנסיון להראות שהגלגל מסתובב בתעשייה הזו כשפעם אתה למטה ופעם אתה למעלה - עדיין אי אפשר להתלהב מהאופן שבו הכותבים בחרו להראות את זה - דוסון עובד בתור העוזר של טוד - כן כן ההוא שפיטר אותו ממש בתחילת העונה החמישית (נו באמת?! ) אבל למרות זאת - הבחור מגשים שני חלומות כבר בפרק הראשן - שוכב עם הבחורה , ומשיג את תפקיד חלומי - היישר כח! 4. יכולות המשחק- לדעתי נקודת האור הכי גדולה בתחילת העונה - למרות שהטקסטים צולעים מינוס והעלילה מופרכת בטירוף ( פייסי ברוקר?! הפרופסור של ג'ק שהוא נשוי + ילד בדרך פתאום מגלה לו שהוא מתאהב בו ?!? ) , לדעתי המבטים של השחקנים והג'סטות שלהם אומרות את כל מה שטקסט האינפנטילי והמתיימר להיות הטקסט מעונה הראשונה רוצה להגיד - מספיק רק לראות את המבט של דוסון בכל פעם שהוא באולפן בשביל שהלב יימס, מספיק רק לראות את המבט של ג'ואי כשמישהו כמו אדי או הפרופסור לספרות ( שכחתי את שמו - כנראה זו השעה) מעמיד אותה במקומה ומחזיר אותה לפרופורציות שהיא לא היחידה שקיימת בעולם הזה!! ומספיק רק לראות את הילדותיות והכיפיות האין סופית בין ג'ק לג'ן כשנותר רק להגיד - הצמד חמד הזה חזר ו-ב-ע-נ-ק!! לדעתי קאמבק הרבה יותר גדול מהקאמבק הצולע משהו של דוסון וגואי, בשביל להגיד שלולא היה מדובר בצוות שחקנים שבאמת אין עליהם העונה השישית או לפחות ההתחלה באמת הייתה בצרה צרורה! נקודות חושך: 1. אודרי החדשה - ילדה תתבגרי!!! כל הזמן מסיבות ואלכוהול וקנאה וחוסר פרגון לחבר שלך שרוצה להצליח בעבודה?!? אוף!! אם אהבתי את האודרי של העונה החמישית הרי שהאודרי של העונה השישית בלתי נסבלת - ויהיו השלכות בהמשך! 2. פייסי החדש - בן אדם?! ברוקר?!? מה חשבו היוצרים?!? פתאום לראות את פייסי בחליפה ועניבה?! - לא, ממש לא לעניין. 3. הטקסט והעלילה - אני לא יודע מתי בדיוק זה קרה אבל הכל בדוסון קריק הפך ל " וואי איזה צירוף מקרים מוזר".. כי "במקרה הפרופסור של ג'ק הגיע לאותו מסיבה שגק הלך אליו" ו.."במקרה ג'ואי הייתה צריכה לעשות משלוח לסט של .. נו תשלימו.. " פשוט נמאס!! אם בהודעה הקודמת שלי כתבתי שהאהבה האין סופית שלי לסדרה מצליחה להתעלות מעל לרגעי הדמיון ההזויים האלה אז אני רק אוסיף לזה ש.. יש גבול!! אין לי בעיה לפנטזיות וחלומות אבל במינון נכון ולא כשזה הופך להיות עמוד השדרה של הסדרה - שכל מה שהיא מתבססת עליו זה צירופי מקרים. קצת עומק, קצת יצירתיות... עד כאן ההתרשמות שלי מהפרקים הראשונים של העונה השישית .. שכמו שאמרתי לא יצא לי לראות אף פעם..מקווה שזה ישתפר אפילו במקצת כי יותר רע מזה.. לא נראה לי שיכול להיות..... אבל אולי אני טועה... לילה טוב ואשמח לתגובות!!!

drunky

New member
ברוך שובך

שימו לב- עלול להכיל ספוילרים לדעתי העונה השישית נעשתה בצל גדול של סיכום הסדרה, מאחר והודיעו רשמית כי זו הולכת להיות העונה האחרונה של דוסון... אני בטוח שזה השפיע על האנשים וכבר בפרק הראשון דוסון וג'ואי שוכבים סוף כל סוף! ג'ן פיינלי מוצאת מישהו שהיא באמת מתחברת אליו אחרי עונות שלמות של מערכות יחסים הזויות עם קטינים, דתיים, דוסון ועוד... הקטע של ג'ק והמורה מחזיר לנו את הרעיון של ג'ואי והמורה שלה סתם ממוחזר העניין של אדי סתם הרגיז אותי, כי כאילו רוצים להעמיד את ג'ואי על מקומה עם מישהו משוחרר יותר, אבל היה לנו את זה פחות או יותר כאשר היא הייתה עם פייסי, ועם צ'ארלי ועם כל הבחורים ה"משוחררים" שדוחפים לה לאורך העונות. אודרי סתם נסחבת בעונה מפה לשם, לא יודעת מה היא רוצה מעצמה וגראמס... ובכן מה שעשו לה כבר אין לי מה להגיד... זה פחות או יותר מה שאני חושב בתמצות הדברים

DAN1EL

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo97.gif

"מערכות יחסים הזויות עם קטינים, דתיים, דוסון ועוד..."

Remedes

New member
רק שיש הבדל בין הבחורים

הקודמים שציינת לבין אדי... פייסי התאהב ראשון בג'ואי ולא שיחק איתה משחקים אלא היה כנה איתה בצורה שרק פייסי יכל.. הקטע שלו מההתחלה לא היה להעמיד אותה במקום ואם היו לו רגעים שזה יצא ככה אז זה לא היה ממקום של "להעמיד אותה במקום" אלא ממקום של לכוון ולמתן אותה. צ'ארלי- טוב זה בכלל הזוי.. הבחור ה wannabe הזה לא שווה שירחיבו עליו יותר משני מילים. התפקיד שלו גם לא להעמיד את ג'ואי על מקומה אלא רק להעמיד פני קול ו"וואי אני כזה מגניב - כל הבנות רוצות אותי" ואז הוא מתאהב במיס פוטר שלנו והופך ל"מר רגיש ומתחשב".. העניין עם אדי הוא שונה.. לראשונה אנחנו לא רואים בחור שנופל לתוך "בועת הג'ואי" כמו שאני קורא לזה.. הוא יודע לעקוץ אותה ואם היא משחקת פני נעלבת זה לא מזיז לו מעבר למה שצריך.. התנצלות קצרה וזהו. כל אחד מהבחורים הקודמים היה נמס מעצם העובדה שג'ואי מנשקת אותם .. אבל לא אדי. ולסיכום קצרצר - אדי. שיפור משמעותי מצארלי, אך עדיין לא משתווה לפייסי ודוסון שלנו.

ברוך שובך!!../images/Emo105.gif

ממש הרגשנו בחסרונך! גם לי יש שבוע מטורף(כן,אני יודעת שזה לא מסתדר עם זהב שאני בבית ב3 וחצי בצהרים...אבל זה בערך הזמן היחיד שאני בבית השבוע!)

doron g3

New member
ברוכים השבים../images/Emo13.gif

אל תדאג בקשר לחוסר הזמן בכל מה שנוגע לפורום, לצערי הרב, אתה יכול ב5 דקות לכסות נושאים של שבוע שלם. (וזה לא בהאשמה למישהו, חס וחלילה. זה פשוט עובדה קיימת כשמדובר בפורום של סדרה שכבר לא בין החיים במשך כמה שנים. למעשה, המצב אף מפתיע לטובה). ולא משנה מה תעשה, לא תיקח את הבכורה ממני
(כי כנראה יש לי קשרים בהנהלה. פעמיים מוביל עם בדיוק 40 הודעות?, לא ספרתי,אבל אני סקפטי...) . הייתי מגיב עניינית לעונה השישית, אבל מכיוון שבקרוב נגיע בערוץ 10 לקטע שיאוזכר בפרק היחיד הראוי לאזכור בעונה השישית, אני אדון בזה כבר אז (מה גם שכבר כתבתי בנושא בעבר). בקשר לעונה השנייה, דעותיי על ג'ן ידועות ולמרות שהיא מנותקת, היא לא מיותרת, גם אם לא תמיד מרתקת (וגם זה ישתנה).

למעלה