טוב.לפחות שאלת הפרסה המזוייפת קיבלה מענה

טוב.לפחות שאלת הפרסה המזוייפת קיבלה מענה

עכשיו השאלה שנותרה היא למה זה קרה?

זה שקובי וטליה הצביעו בלג הקודם לאמ"ג ולא לסגולות את זה כבר אנחנו מבינים.
צריך באמת להיות טמבל בשביל לא לראות את זה לאור ההתנהלות בפרק הנוכחי והתגובות החיצוניות

עכשיו נותרה השאלה למה היה צריך לבצע את הזיוף?
על איזה פשלה אחרת זה בא לענות?

לא נראה לי שזה נועד לשמור על זוג מסויים (למשל דנה ודבה)
אם זאת המטרה אז אפשר הרי בקלות לכוון את הזוגות להצביע למועמד רצוי בלי לפברק.
זה הרי בדיוק מה שקרה בפרק הנוכחי (פתאום OUT OF THE BLUE ארבעה זוגות משנים בבת אחת את דפוס ההצבעה הקבוע שלהם ומצביעים לזוג שלא מאיים עליהם ואין להם איתו שום סכסוך משמעותי? נו באמת...)

קרה כנראה משהו יותר בעייתי (אולי ברמה הטכנית) שאילץ את ההפקה לפברק פרסה.

מעניין....

.

לטובת הדיון נסביר את הבעיה בפרסה האילתית ---

1. דבי ודנה
דבי ודבה מצביעות קבוע מתחילת התוכנית לדרוזיות.
הם היריב הקבוע שלהם ולמעשה הזוג היחידי חוץ מהן עצמם שקיבל פרסה.
רק לפני לג אחד הדרוזיות שוב זכו ברוב של מפרססים
איזו סיבה בעולם יש לדבה/דנה להעביר את הקול שלהם לזוג אחר כשהן יודעות שהמאבק הוא בינם לבין הדרוזיות ושהפער הוא של קול אחד בלבד?

2. איציק והשני
א"א מצביעים קבוע מתחילת התוכנית לסגולות.
הם מתרצים את זה בטענה הקבועה שאין סיבה לפתוח חזית עם זוג אחר.
גם כשדבה/דנה לועגים להם וקוראים להם לוזרים הם לא משנים את דפוס ההצבעה.
פתאום הם מחליטים לעבור לזוג אחר. זוג שהם במערכת יחסים טובה מאוד איתו. זוג שגם לא נמצא בתחתית.
והכי מוזר - הטיעון שלהם (של איציק) הוא שמדובר בזוג שהתחזק דווקא כשהם עצמם (א"א) נחלשו ולכן חייבים לעצור אותם (?????)
לא נשמע מוזר?

3. טליה וקובי
מפרססים קבוע את האמא מהגיהנום (גם בלג הקודם הם עשו את זה)
למה לשנות? מה הנימוק?
איזה שיקול אסטרטגי יכול להיות כאן להצביע פתאום לאילתים?
מדובר בזוג שחושב כל הזמן אסטרטגיה - הטיעון שאנחנו פתאום לא אוהבים אותם נשמע מאוד בעייתי (אפילו הטיעון שהדביקו להם בעריכה של הלג הקודם נגד הסגולות היה הרבה יותר הגיוני)

4. רומי וקורל
מצביעות לפעמים לסגולות ולפעמים לסוורים. אין להם דפוס קבוע.
אבל הם יודעות שהתחרות בפרסות היא בין דבה/דנה לבין הסגולות
דווקא מהן, שתיים בעלות מחשבה אסטרטגית והעדר סנטימנטים, היתה מתבקשת הצבעה נגד הסגולות.
הם יודעות שהרבה זוגות מצביעות לסגולות והן כרגע נמצאות איתן בתחרות צמודה מאוד הרחק הרחק משאר הזוגות.
לא מתאים לרומי וקורל להצביע לזוג שאין להם שום עניין איתו ועד כה בקושי קיבל הצבעה אחת. ולא להצביע לסגולות.
פשוט לא הגיוני

אז יש לנו ארבע הצבעות שכל אחת מהן מוזרה בפני עצמה.
מה הסבירות שכולן ביחד יתרחשו לגמרי במקרה באותה נקודת זמן בלי יד מכוונת????

?

ddvic

New member
אהבתי את פירוט ההסבר

מסכים איתך(מאוד אפילו) על הבעייתיות אבל המסקנה נראית לי יותר לכיוון דבי ודנה.

היה צריך להמשיך לאתרג את דבי ודנה.
לפי דפוסי ההצבעה הקודמים יש 2 אפשרויות או להעביר את הפרסה לסגולות באמצעות פיברוק הצבעה כמו בברזיל אבל לא כל יום פורים כידוע.
או לארגן זוג חדש(עם לכאורה טביעות אצבע פחות בולטות של ההפקה) שיספוג את הפרסה במקום דבי ודנה.

ופה יש בעצם 2 ציפורים במכה אחת.
מור וליאור הם הזוג הכי פחות אהוב על ההפקה(כי הם יותר מדי אידיליים ביניהם-דרך אגב זה אחת הסיבות למה אני הכי מסמפת אותם ליאור הוא בחור ממש טוב ומור היא בחורה ממש נעימה)

האנטי תזה להם זה דבי ודנה ורומי וקורל
דבי ודנה רבות במציאות בהקלטות רומי וקורל מעליבות פוגעות ויורדות אחת על השניה באולפן הניתוחים.
אלו 2 הזוגות שמקרבות את הריאליטי לריאליטי של טראש ואותן ההפקה רוצה לשמר ולאתרג מכל משמר.

בקיצור ההפקה רוצה טראש רוצה דם רוצה לכלוך רוצה רכילות רוצה הוצאת קישקע הדדית
מור וליאור עם הזוגיות המקסימה שלהם לא מתאימה להפקה והיא רוצה אותם בחוץ

בשביל ההפקה מה שמקסים הוא מיותר ודחוי ומה שמגעיל הוא מקסים ורצוי

*רק אני*

New member
תהייה נוספת

רק לי נדמה שקובי וטליה הגיעו ללוח החשיפה לפני שהסגולות והאחיות הצביעו למי לשים פרסה?

אבל כדי לאתרג את אמ"ג לא צריך לפרסס אחרים

אפשר לעזור להם באלפי דרכים אחרות.
אפשר לקדם אותם במשימות שיפוט, אפשר לגלות להם רמזים וחידות (או בגאטים), אפשר לכוון אותם כשהן מתברברות, אפשר לקצר להם משימות אווירה (מגדת עתידות, טקס אלפקות...)
אפשר אפילו לוותר להם על משימות ואנחנו בכלל לא נדע.

למה לעשות משהו כל כך בוטה שכולם רואים?

אני עדיין חושב שיש כאן משהו אחר.

גריני

New member
מור וליאור - זוגיות מקסימה???

טוב, אולי שווה לפתוח שרשור נפרד לשאלה הזו.... בעיני ממש לא! מור מרבה לצעוק על ליאור, לועגת לו ומתעצבנת על חוסר הקואורדינציה שלו.
וגם עדיין מצלצלת לי באוזניים הצרחה שלה (לפני הדאייה בברזיל): "אני לא עושה את זה".
אז אני באמת אפתח שרשור נפרד.

JAMES DEAN

New member
כן. איכשהו הם זוג מקסים

את נמצאת בתוך לחץ של יום חם, את רוצה לסיים את המשימה, וללכת לנקודת הסיום לנוח.
זה בסדר שקצת רבים ומעלים את הטונים אחד על השני אבל רק אחרי שביקשו ממך כמה פעמים שתעלי לדאון.
ליאור לא יכל לעלות גם אם רצה כי הייתה מגבלת משקל.

ddvic

New member
"הצעקות" וה"לעיגות" הן ממש עדינות ובטלות ב-60

בפרט יחסית לטליה וקובי שלא לדבר על הבליסטראות שרצות בין האחיות ובין האמא והבת

היחס בין מור וליאור הוא ממש עמוק בתחום הזוגיות הבריאה ומראה שיש חיבור עמוק ביניהם ללא דיסטנס נפשי

ולפני הדאייה זה ממש שיא העדינות בעיני לדבר שהוא הסוף של הסוף של הטראומה האישית שיש לה בנושא והיא לקחה אותה בשיא הגבורה ממש אפשר
לה

tamarhp

New member
^^^

טליה פשוט מתייחסת לקובי כמו לחיית מחמד. קובי-תוכי. מי שלא מפסיקה לפטפט זו היא. והיא פשוט מתנשאת ("אתה חמוד. לא חתיך, חמוד") וחושבת את עצמה וכל הזמן קוטעת אותו ומדברת במקומו.

ליאור ומור לעומת זאת נראים ממש מעריצים אחד את השני. ליאור יורד עליה הרבה, אבל זה הסגנון שלו ומור לוקחת את זה בקלות ואפילו צוחקת מזה ממש, וגם ממש דואגת לו. ואין זוג שלא רב מדי פעם, גם ריבים גדולים, ובפרט תחת לחץ.

tamarhp

New member
דבי ודנה לא הצביעו פעם אחת למור וליאור?

בתור נקמה?
אגב מה זה אמ"ג?

כל השאר - צודק לגמרי.
איציק ואלירן בכלל לא באותו LEVEL של מור וליאור ולא באמת מתחרים איתם. הם כל הזמן אמרו שהם מצביעים לסגולות כי הם כל הזמן מגיעים ביחד ("הכיתה הטיפולית") והם בעצם מתחרים על אותו מקום. זה היה הזוי שהם פתאום הצביעו למור וליאור.

וזה ממש שקוף שיש כאן התערבות מכוונת.

ddvic

New member
גם דבי ודנה תמוה

נקמה לא קודם לאסטרטגיה והישרדות עצמית.
הן מתחרות מול הסגולות על אי הדחה וכך הן הצביעו בכל הלגים נגדן העיקר להגיע במקום לפני אחרון ומעלה

tamarhp

New member
טוב, חוכמה אף פעם לא היתה הצד החזק שלהם

אם אני זוכרת נכון הן הצביעו או שקלו להצביע למור וליאור בתור נקמה על זה שהם הצביעו להם. אבל בכל מקרה הם הזוג היחיד שחשב עליהם לאחרונה. כל שאר הזוגות התמקדו בדבידנה והסגולות.

ddvic

New member
זו היתה מחשבה דחויה

אפילו הן העדיפו תמיד (בלגים הקודמים) להיצמד לאסטרטגיה.

כמדומני שלא אבל גם אם כן זה כבר מזמן לא

יש שם שנאה זה ברור אבל עובדה שהן תמיד בוחרות בכל זאת בסגולות

(אמ"ג - אמא מהגיהנום)

ddvic

New member
בפרסה הכפולה הן הצביעו למור וליאור

(אבל לא בפרסה רגילה)
יש בפרסה כפולה הגיון אסטרטגי להצביע למור וליאור לצרכי הרתעה מכאן ולהבא

בפרסה הכפולה גם נכנס השיקול מי נמצא מאחוריך

והם לא היו בטוחות אם הסגולות כבר לא עברו את הלוח (הם כן)

גריני

New member
כן, גם בעיני היה מוזר

כשלאורך כל הדרך, "אלופות הפרסות" היו הסגולות ודבי/דנה, פתאום כולם "נפלו" על מור וליאור.

התקבלה תשובה ברורה לשאלה האם זוייפה הצבעה

לאור הדברים הברורים של טליה/קובי בתוך המירוץ ומחוצה לו הרי שנעלמו לחלוטין גם הספקות האחרונים

כן, זוייפה הצבעה

השאלה שנותרה היא - "למה?"

למעלה