שיט..תפוזונה
שיר אהוב:יש הרבה סרט אהוב:יורוטריפ נראה לי.. זמר אהוב:אמינם דיסק אהוב:לינקין פארק מטאורה האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? אממ..אולי.. לא זוכרת האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן והרבההה... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: יש הרבה.. האדם האחרון שהתקשר אליך? חבר שלי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: ידיד שלי (קראוס
) המקום האחרון שהייתי בו: במשחק כדורעף הסטיה שלי היא: הא? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: אממ מחשב תכונה טובה שלי: אממ....לא יודעת תכונה רעה שלי: חח קרציה וילדה קטנה האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? אממ..ששש... האם יש משהו שחשוב יותר מהחיים שלך? אממ לא יודעת.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 15 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום בצהריים התנשקת עם בן\בת אותו מינך? אתמול חיבקת מישהו/י? היום בבית ספר מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל השתכרת?לא יודעת שכבת עם מישהו/י? ששש... היום: מה היה הדבר הראשון ששמעת: איפה רגינה? מה היה השיר הראשון ששמעת: Sum 41- SOME SAY מה אכלת? טוסט הבנאדם הכי יפה שראית: חח יש הרבה בנאדם ש: שונא/ת: אהם..אם אני אגיד את זה פה יהיה לא טוב אוהב/ת: חבר שלי מתגעגע/ת אליו: חחח ליהיא אבגרונת חסר לך: לא יודעת עושה לך טוב להיות איתו: חברים הכי מצחיק: רג'י הכי מוזר: עירא הכי כיף לדבר איתו? רג'י יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מישו הקול הכי יפה ששמעת? סניור קראוס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? העטיפה של האלבום Rosenrot של RAMMSTEIN אתה רוצה להיות זמר\ת: לא אתה רוצה להיות שחקנ\ית? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא שומעת מה שומע/ת מה החלום שלך? אין לי
שיר אהוב:יש הרבה סרט אהוב:יורוטריפ נראה לי.. זמר אהוב:אמינם דיסק אהוב:לינקין פארק מטאורה האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? אממ..אולי.. לא זוכרת האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן והרבההה... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: יש הרבה.. האדם האחרון שהתקשר אליך? חבר שלי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: ידיד שלי (קראוס