טוב, לעורר קצת את הפורום הזה

N o N 123

New member
שיט..תפוזונה

שיר אהוב:יש הרבה סרט אהוב:יורוטריפ נראה לי.. זמר אהוב:אמינם דיסק אהוב:לינקין פארק מטאורה האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? אממ..אולי.. לא זוכרת האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן והרבההה... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: יש הרבה.. האדם האחרון שהתקשר אליך? חבר שלי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: ידיד שלי (קראוס
) המקום האחרון שהייתי בו: במשחק כדורעף הסטיה שלי היא: הא? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: אממ מחשב תכונה טובה שלי: אממ....לא יודעת תכונה רעה שלי: חח קרציה וילדה קטנה האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? אממ..ששש... האם יש משהו שחשוב יותר מהחיים שלך? אממ לא יודעת.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 15 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום בצהריים התנשקת עם בן\בת אותו מינך? אתמול חיבקת מישהו/י? היום בבית ספר מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל השתכרת?לא יודעת שכבת עם מישהו/י? ששש... היום: מה היה הדבר הראשון ששמעת: איפה רגינה? מה היה השיר הראשון ששמעת: Sum 41- SOME SAY מה אכלת? טוסט הבנאדם הכי יפה שראית: חח יש הרבה בנאדם ש: שונא/ת: אהם..אם אני אגיד את זה פה יהיה לא טוב אוהב/ת: חבר שלי מתגעגע/ת אליו: חחח ליהיא אבגרונת חסר לך: לא יודעת עושה לך טוב להיות איתו: חברים הכי מצחיק: רג'י הכי מוזר: עירא הכי כיף לדבר איתו? רג'י יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מישו הקול הכי יפה ששמעת? סניור קראוס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? העטיפה של האלבום Rosenrot של RAMMSTEIN אתה רוצה להיות זמר\ת: לא אתה רוצה להיות שחקנ\ית? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא שומעת מה שומע/ת מה החלום שלך? אין לי

טוב,בגלל שזה נורא נורא קצר ../images/Emo6.gif

שיר אהוב: "כרטיס ללונה פארק" של שלמה ארצי סרט אהוב: "ארמגדון","לכודים". זמר אהוב:שלמה ארצי דיסק אהוב: "זה הכל או כלום" דיויד ברוזה האם אי פעם עישנת?פעם אחת,ניסיתי וזהו! האם אי פעם שתית אלכוהול?כן,ברור האם אי פעם עברת על החוק?כן...(ברור....
האם אי פעם נשבר לך הלב?לא.... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן... האם אי פעם בכית על מישהו?כן... האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן,כל יום. ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן וגם זה תקף לכל יום בשבוע. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו:לחכות עד שהאוטובוס יגיע כבר. האדם האחרון שהתקשר אליך?האהבה שלי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר:עופר המקום האחרון שהייתי בו:במטבח
הסטיה שלי היא:ללכת בלי מטריה בגשם,זה לא סטיה ממש,זה פשוט כייף
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:המשפחה שלי תכונה טובה שלי:צנוע,מופנם תכונה רעה שלי:עצלן!!! האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? ממש לא. האם יש משהו שחשוב יותר מהחיים שלך?המשפחה שלי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?מתי שמרגישים שהגיע הזמן ועדיף עם מישהו שאוהבים ולא סתם סטוץ וכו' וכו'. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני דקה התנשקת עם בן\בת אותו מינך? לא קרה מעולם ולא יקרה אף פעם חיבקת מישהו/י? עכשיו מישהו/י חיבק/ה אותך?עכשיו השתכרת?לפני 3 שנים באיזה מועדון בתל אביב. שכבת עם מישהו/י? לא זוכר,לא ממש מזמן זה בטוח היום: מה היה הדבר הראשון ששמעת:איזה זין עם השעון המעורר הזה מה היה השיר הראשון ששמעת:של מאיר אריאל -איזה חידוש שלו. מה אכלת?בורקס הבנאדם הכי יפה שראית:אהובתי בנאדם ש: שונא/ת:אין אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו:אהובתי חסר לך:אין עושה לך טוב להיות איתו:זה אשכרה חוזר על עצמו הכי מצחיק:אין הכי מוזר:אין הכי כיף לדבר איתו? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? הקול הכי יפה ששמעת? אמממ ל'ודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? F- 16 מהמם ביותר אתה רוצה להיות זמר\ת:כןןןןןןןןןןןןןן וכןןןןןןןןן אתה רוצה להיות שחקנ\ית?לאאא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כןןןןןןןן את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כןןןןן מה שומע/ת זה מה שנשאר -של שלמה ארצי מה החלום שלך? להיות זמר

Unflushable

New member
משעמם לי

שיר אהוב: Halo Dies של אורפנד לנד סרט אהוב: המפיקים של מל ברוקס ואמריקן היסטורי אקס זמר אהוב: קובי פרחי (לא, זה לא זמר מזרחי) דיסק אהוב: Orphaned Land-Mabool ו-Opeth-Blackwater Park האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? ברור... האם אי פעם עברת על החוק? כן, אני למשל מוריד שירים בביטרנט האם אי פעם נשבר לך הלב? יותר מדי פעמים האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? שלא התאבדתי? האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן.. רע"ש-זכויות הגבר: "אנחנו נקים וועדת חקירה שתגלה סוף סוף מי רצח את יצחק רבין!" ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן, אני כל הזמן עושה.. אבל נאט'ינג אין פטיקיולר.. השטות הכי גדולה הייתה שהלכתי לישון רק ב-3 ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא רציני בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: להיות לבד האדם האחרון שהתקשר אליך? אמיר תיבון האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: יוסי נראה לי המקום האחרון שהייתי בו: בשירותים הסטיה שלי היא: ריח של תחנות דלק הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: יס. לא אתפתה לנביאי שקר ואעבור להוט! תכונה טובה שלי: אני חכם וכשרוני תכונה רעה שלי: אני קנאי וילדותי האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? כן האם יש משהו שחשוב יותר מהחיים שלך? ה' באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שנתיים בערך. רק פעם אחת, וגם במקרה.. התנשקת עם בן\בת אותו מינך? התשובה למעלה חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול השתכרת? יום שישי שכבת עם מישהו/י? כמעט שנתיים.. לא רוצה לדבר על זה היום: מה היה הדבר הראשון ששמעת: צלצול של שעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת: Opeth-To Bid You Farewell.. שיר נורא יפה מה אכלת? יוגורט, קפה, בננה, פיתה עם שניצל, פרוסת גבינה צהובה הבנאדם הכי יפה שראית: היום? את סיון מוראד, היא הבנאדם הכי יפה שאני רואה כל יום בנאדם ש: שונא/ת: אור רודנסקי אוהב/ת: תומר, תיבון, סמאר, מיכל מתגעגע/ת אליו: ליאור lgmtk..מה קורה איתו באמת? גם חן אבל אתם לא מכירים חסר לך: אלרן עושה לך טוב להיות איתו: חן הכי מצחיק: תומר הכי מוזר: תומר הכי כיף לדבר איתו? תומר יש לך פלאפון? בהחלט למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמיר ותומר.. פעם זה היה שונה אבל עכשיו לא כזה מדבר הרבה הקול הכי יפה ששמעת? של מייקל אקרפלדט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? System OF A Down אתה רוצה להיות זמר\ת: כן, זה החלום שלי... אבל אני כבר זמר אתה רוצה להיות שחקנ\ית? אולי. מעדיף תסריטאי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה שומע/ת כלום.. שמעתי מקודם קצת Bartholomeus Night מה החלום שלך? להיות בעל לייבל מטאל גדול ותסריטאי זוכה אוסקר ואז ראש ממשלת ישראל

למעלה