phoenixTheGod
New member
טוב, לעורר קצת את הפורום הזה
די משעמם... אז שאלון
שיר אהוב: סרט אהוב: זמר אהוב: דיסק אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: האדם האחרון שהתקשר אליך? האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? האם יש משהו שחשוב יותר מהחיים שלך? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? התנשקת עם בן\בת אותו מינך? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היום: מה היה הדבר הראשון ששמעת: מה היה השיר הראשון ששמעת: מה אכלת? הבנאדם הכי יפה שראית: בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אתה רוצה להיות זמר\ת: אתה רוצה להיות שחקנ\ית? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה שומע/ת מה החלום שלך?
די משעמם... אז שאלון