טוב למי שתהה מי אני

טוב למי שתהה מי אני

קוראים לי מיכל אני בת 16 מרחובות וסתם רציתי לבדוק מה זה הפורום הזה. הבנתי שזה פורום של אנשים שאוהבים את הקטעים של שנות ה-60 והיו רוצים לחיות שם או משהו וזה נשמע לי נחמד אולי אני אכנס הרבה לפורום. האמת שאני לא מי יןדע מה יודעת הרבה על התקופה הזו אז אם מישהו רוצה לנדב לי מידע הוא מוזמן

אז זה לא טוב

סמים זה חרה של דבר! פעם אחת הייתי עם אנשים שעשנו גראס וזה היה ממש מפחיד! אפילו יותר גרוע מאנשים שיכורים! ואם זה ככה במה שאמור להיות סמים קלים אני מפחדת לדעת מה זה בסמים יותר קשים!

סיקסטיז

New member
אם התת מודע הוא חרא ורע

אז כשמעשנים הכל יוצא החוצה ובקיצור תלוי אם מי (עדיף לבד יחד עם פינק פלויד ברקע) ואז מקבלים את המה . נפרד בברכת אהבה

TheDUKE

New member
היי!!! עד כאן! בואו נפריך אשליות!

גראס (אני שונא לקרוא לזה כך) או גאנג´ה , עשב, ירוקים, זה דבר מדהים. עכשיו אפרט! זה לא פותח מעבר לתת מודע, זה לא גורם לרגשות נחיתות, זה לא יגרור אנשים לפשע, זה לא משנה את אופי האדם, זה לא מזיק יותר מאלכוהול, זה לא חוקי כי בישראל יש מטומטמים רבים (תוספת אישית). מה זה כן עושה? זה משחרר לחצים מהגוף (לא שאני ממליץ לכל אחד עם לחצים ללכת ולעשן), זה מראה דברים בצורה שונה - פרספקטיבה שונה, זה יוצר קשרי ידידות טובים, וזה מעביר את הזמן כשאין מה לעשות
אני מבקש לא להכליל, יש אנשים רעים בקודקודם ובמרכז נפשם לכן הסם מוציא מהם את הרוע הטמון בהם. אם הסתובבת עם אנשים רעים אז מן הסתם שזה יראה לך מפחיד ומאיים. בנוגע לעם מי כדאי לעעשן... זה תלוי... אני בעד זוג או שלישיה, עם דורס\זפלין\קולדפליי\משינה ברקע, חדר עם ציורים מדליקים אווירה נעימה רצוי אולטרה והכל מושלם (כמובן מנצ´ בכמויות מסחריות) הקיצר תהיו בריאים,

זה לא ככה

הם לא היו רעים סתם התנהגו נורא מוזר ושטויות בערך כמו כשהם שיכורים רק קצת יותר גרוע זה הכל

למעלה