טוב לכולם

מיקה 42

New member
טוב לכולם../images/Emo7.gif

ערב טוב לכולם, הערב עצוב לי הילדה בפנימייה ולא צלצלה הבן הלך לכדורגל, ןאני יושבת מול המחשב ומזילה דמעות של בדידות
אני חושבת איך אהבת חיי מת והשאיר אותי פה להתמודד עם הכל לבד. הבדידות מביאה אותי למחשבות עצובות והדמעות פשוט זולגות מעצמן.

ליגה76

New member
../images/Emo24.gif

האמת? הרבה זמן לא עלו לי מחשבות עצובות של בדידות. אבל ביום א' היה לי לילה מפחיד, אחרי סעודת פורים שהייתי חולה והגיעו חברים לסעוד איתנו, הייתה סעודה תת רמה. אחרי שהאורח הארון יצא השארתי את כל הבית ג'יפה ונשפכתי במיטה יחד עם הילדים רותחת מחום. ואז הגיע אבא לחלום, הוא נפטר שהייתי בת 16. מאז לא חלמתי עליו, 15 שנה! לא זוכרת מה חלמתי אבל זוכרת את פרצופו הכועס מאוד ואז שמעתי רעש של משהוא נופל מהסלון. קפצתי מבהלה, אבל חשבתי שכנראה זה היה חלום והמשכתי לישון ואז שוב רעש של משהו נופל ונשבר. שוב קפצתי בבהלה. פחדתי לחזור לישון. בבוקר כשקמתי ראיתי כסא זרוק בסלון ומראה שהייתה תלויה על הקיר שבורה על הריצפה... מתה מפחד מאז, ובנוסף יום למחרת גילו לבן שלי דלקת באוזן ולי דלקת ריאות... אין לי כח לכלום, אין לי כח לאף אחד. מאז המחשבות העצובות עולות... תהיי חזקה, תצאי לטייל עם חברה, תראי איזה סרט יפה. וקבלי עוד
וירטואלי, וסליחה שזה וירטואלי, אחרת אדביק אותך...

אל תפחדי

תשמעי את יכולה לעשות טיהור של החדר לשטוף אותו עם מי ים או מעט מלח שתניחי בחדר אז תדליקי נר שידלוק עד הסוף , ואז ההרגשה שלך תשטפר ובמקביל תדבקי מזוזות של החדר הזה

צר לי מיקה לקרוא אותך כך

אך ברוב הבעיה,אנו בוחרים בה(בבדידות)כי את לא אסירה ואת חופשיה לצאת מהתא,ללא תרוץ הסבר או התנצלות ברגע שתעשי זאת בפעם הראשונה הכל יפתח בפניך והעצב ילך לערבים בהצלחה אם זהו רצונך

yamkachol

New member
כן מיקה, זה באמת מאוד עצוב,

ומה שאת עוברת - מתאים בהחלט. את מתמודדת עם אובדן אהובך, אובדן העתיד אותו תויתם (תכננתם). החלום של העתיד המשותף, התנפץ. כעת את מתמודדת עם החיים האחרים. לומדת לחיות אחרת. זה תהליך ממושך, איטי וכואב. את תכאבי , תתמודדי, ותלמדי לחיות בשמחה וחיוך, עם עצב - בכמויות משתנות, ועוצמות משתנות.

מיקה הדמעות הן המכשול

אם את נופלת לקטע של רחמיים עצמיים יהיה קשה לך לקום יקירה שלי את חייבת לעשות לעצמך טובה ולהגיע לסדנא לעבד את האבל לנסות להתמודד עם האבל ע"י כתיבה או דבור לא לחשוב למה נשארתי לבד את לא לבד, כנסי לצט, דברי עם אנשים תתחברי לעולם צאי מהבית לכי לבקר את ההורים העיקר לא לשבת ולבכות מול המסך תהיי אקטיבית לא פסיבית תתרגישי טוב יותר , תחשבי שאחרי הקורס תגיעי לראיון עבודה, מה יהיה אז תפרצי בדמעות? נשמה את צריכה לעשות משהו עם השק3יעה בזכרונות והבכי כדי להיות בריאה וחזקה

מיקה יקרה ../images/Emo24.gif

אצלי לא תקבלי רחמים מצטערת ... אומנם לא בחרנו להיות שחקנים בסרט הזה של החיים ,ולא הכל בחיים ניתן לבחור את לא מסכנה !!!! אני לא מסכנה!!! וכל אחד אחר כן שמתמודד עם מוות של בין הזוג לא מסכן!!! אומנם לא בחרנו להיות שחקנים בסרט הזה של החיים ,ולא הכל בחיים ניתן לבחור יש לנו את היכולת לקום ולדאוג לעצמינו,לצמוח ולהעשיר את חיינו, אז אנחנו לא מסכנים .. והמלאכים שלא איתנו ,כואב על חסרונם,על ההפסד שלהם ,אבל זה נתון ואין מה לעשות רק לחייך לעולם וליצור חיים יפים ... שיעור נהדר לחיים קבלתי מילדתי . ילדה שהגיעה אלי בת 3 ,אחרי מסכת עינויים .. נטישה הכאה וגדילה ביהח ..עם נכות קשה .. אבל לא ויתרה לעצמה ...אמרו שתזדקק לכסא גלגלים ..אמרו שבגלל גודל רגליה לא תוכל ללכת ..שאקח אותה בעגלה והיא פספוסית בת שלוש אמרה אני גדולה לא רוצה עגלה... והיא לא ויתרה נלחמה לצאת לטיולים כמו כולם צעדה למרות הקושי והכאבים ..השתתפה בכל טיול בתנועת נוער .. ספגה הערות מילדים על קומתה רגליה על כך שהוריה הביולגים זרקו אותה .. אבל תמיד חיכה ..ותמיד אמרה אני יכולה לדאוג לעצמי ...כשהיתה בת 9 עברה סדרת ניתוחים קשה .. ד"ר לנדאו, המלאך מביהח הדסה, בא להוציא לה תפרים ,בסבלנות אין קץ ,ישב איתה ובכל סיכה שכנע אותה שישתדל לא להכאיב ואכן הודתה שלא כואב אבל בכל סיכה היה צריך לשכנע אותה שתתן לו להוציא ..באמצע הוא עצר ושאל אותה ..את לא סומכת עלי ? והיא אמרה" לא סומכת עליך" ..ואז שאל על אמא טלי את סומכת על אבא? והיא ענתה לא!!! אז על מי את סומכת? והיא ענתה תשובה שהעלתה על פנינו חיוך מריר .."רק על עצמי"...בת תשע!!!! זהו מיקה יש לך את עצמך ..עם יכולות לראות להרגיש לעשות ולצמוח ...אל תוותרי לעצמך ותשקעי לרחמים ..תשתדלי להקיף עצמך בעשיה ...שלא תתן לך זמן לשקוע .. התמודדי את יכולה ... וצאי מהמסכנות ...הצטרפי לסדנא ועבדי את האבל, הפרדי ממנו וכך תנח נפשך וינוח הוא על משכבו ... מציעה לך לעשות משהו שמסטיקנית הציעה לי ועזר ..רשמי את כל תחושותייך כעסייך ,רגשות האשם ,הכאב במכתב ..לכי לים קראי את המכתב שחררי אותו מתוכך ושרפי את המכתב את תלכי בשדה עפרה חזה מילים: לאה גולדברג לחן: חיים ברקני האמנם, האמנם עוד יבואו ימים בסליחה ובחסד, ותלכי בשדה, ותלכי בו כהלך התם. ומחשוף, ומחשוף כף רגלך ילטף בעלי האספספת או שלפי שיבולים ידקרוך ותמתק דקירתם. או מטר ישיגך בעדת טיפותיו הדופקת על כתפיך, חזך, צווארך וראשך רענן. ותלכי בשדה הרטוב וירחב בך השקט כאור בשולי הענן. ונשמת, ונשמת את ריחו של התלם, נשום ורגוע וראית את השמש, בראי השלולית הזהוב. ופשוטים, ופשוטים הדברים, וחיים, ומותר בם לנגוע ומותר לאהוב, ומותר ומותר לאהוב. את תלכי בשדה לבדך, לא נצרבת בלהט השרפות בדרכים שסמרו מאימה ומדם. וביושר לבב תהיי ענווה ונכנעת כאחד הדשאים, כאחד האדם.

מיקה 42

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif

חבל טלי,. אני זקוקה כרגע לרחמים עצומים כי אין לי די רחמים עצמיים. אם אף אחד לא ירחם אלי מה הייה איתי?

מיקה עיבוד האבל זה לא רחמים

רחמים רק ינציחו את המצב ויובילו לדכאון ומחלות , לדבר איתך לעודד אותך לעשות מהלימון לימונדה זה מה אנחנו מנסים ככה שתוכלי להמשיך לחיות להיות האמא של הילדים להוביל את הילדים שלך כאמא לא מובלת ע"י הילדים תני לאשה שבך זו שילדה וגדלה לקום לתחיה תני לה את הכוחות להמשיך להיות בית חם ואוהב בלי דמעות תוכלי לעשות את זה , הדמעות מפילות אותך אל עבר הדכאון הייתי שם ברגע שנכנעתי לדמעות, שקעתי בדכאון , ובכיתי קפץ עלי הסרטן תודה לאל שיצאתי ממנו , אני אומרת לך כל הזמן , תעבדי על העתיד לא העבר

ברחמים לא תשגי דבר ..../images/Emo24.gif

חיבת לקום ולהבין שחייך בידייך ורק את קובעת אך יראו , במשחק החיים הבחירה היחדה שלנו היא רק איזה שחקנים נהיה .. גם אני כמוך איבדתי בין זוג נפלא ,חבר אמיתי, אח, אב,אדם נפלא. (וכי היתי נשארת עימו29 שנה אם לא היה כזה?) זוכרת ממנו דברים נפלאים , אבל גם לא שוכחת את הקשיים שהיו במערכת הזוגית .. ואל תספרו לי שיש מושלם ... וכואבת את לכתו ,ולו היה אפשר להחזירו היתי עושה הכל למען זאת , אבל לא יודעת אם היה אוהב את מי שאני היום כי השתנתי איני אותה טלי ,לטובה ולרעה ... מכל דבר שעוברת בחיים מתעצמת מתחזקת , ומשתדלת לפרוח ולהתאים עצמי לסרט החדש שנופל בחלקי להיות בו שחקנית הכי טובה שיכולה ... אוהבת טלי

itaf10

New member
מיקה יקרה

מכירה גם את התופעה שאת עוברת עכשיו. שוחחנו קצת, זוכרת? גשי לרופאת המשפחה והיא תקל עליך על מכאוביך כדאי ולא יזיק לקחת בפרק הזה תרופה להרגעה זה יעזור, לי עזר... לקחתי חצי כדור "ציפרלקס" קצת יקר אבל שווה. אולי כדאי שתנסי? יש לי חדשות משמחות, אימצתי כלבה קטנה וחמודה. הגיע אלי ממרחקים, התברר שהיא מעורבת בת חודשיים בלבד אבל מתוקהההההההההה חבל על הזמן. זו עוד דרך לא להיות לבד. מקווה שאימצתי חברה אמיתית.

../images/Emo24.gif

חדאגי לחיסונים לקטנטנה וקשר טוב עם וטרינר קרוב כי הקטנים הללו צריכים אילוף ע"מ שהחברה תהיה נשמעת לך

itaf10

New member
כן, הייתי ודברתי עם וטרינר

בעוד שבוע תתחיל את החיסונים. כדור נגד תולעים נתתי לה כבר היום מקווה רק להתגבר על "הצרכים" שלה. הבית מוצף בעיתונים, ובכל זאת מפספסת. למטה עדיין לא למדה לעשות את הצרכים מחכה עד שנגיע הביתה ומיד היא עושה... כמה זה מרגיז.

BennyKa

New member
מיקה יקרה !

גם ממני לא תקבלי רחמים, המיסכנות איננה מובילה לשום מקום התקווה והתפילה לעומת זאת כן ולכך אקדיש לך שיר תפילה ותקווה !!! קישור לקליפ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2117826 ברכת אלוהים חופית מילים: אלון צדוק לחן: שמואל אלבז מול קהל גדול ולפניך אלוהים מודה אני לך על מעשיך בראת לי הכל בראת לי עולם כל מה שיש לי בזכותך קיים נושאת עיני אליך למרומים שלח נא ברכתך הו אלוהים ברכני ותן לי כח לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד מול קהל גדול ולפניך אלוהים מודה אני לך על מעשיך נתת לי הכל נתת בי חיים את כל האושר בצחוקם של ילדים נושאת עיני אליך למרומים שלח נא ברכתך הו אלוהים ברכני ותן לי כח לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד מיקה !!! ראש למעלה ולהביט קדימה באומץ ואז גם אלוהים יתן לך את ברכתו בני

למעלה