טוב לי
\ רע לי

טוב לי ../images/Emo45.gif \ רע לי ../images/Emo31.gif

-רבתי עם חברה.כל יום,כל ה-יום!! -נתקעתי מחוץ לבית איזה שעה עד שהחלטתי לעשות מעשה..! :) וכמו שאתם רואים.....אני בבית O_O -אני מרוששת. -כמו כל צופיי על טבעי...גם אני מובטלת..
לא להרבה זמן. -מעריצה של 30STM מתה לפני יומיים מתוך שינה
טוב לי :)... -יש טקס היום לאחותי,עכשיו היא מפקדת -מצאתי מאנטור לתופים שלי,אני רק צריכה להיתקשר אליו ולהתפלל שהוא יגיד כן. -הפרק השולט של על טבעי,קראולי

Ayelet 363

New member
טוב\רע

רע: -אחותי עזבה. -סיימתי את אנג'ל. -אני לא מצליחה להתגבר על הביישנות שלי ולהתקשר לחברות. -הבית ממש ריק אחרי שאחותי עזבה. אני תוהה אם כך זה יהיה תמיד עד שגם אני אעזוב (להוציא אולי את המעט שהיא כן תהיה בבית). טוב: -אחותי חוזרת מחר לשישי שבת! -התחלתי לראות את בית הבובות (ראיתי היום פרק עם מארק א. שפרד- קראולי- בתפקיד אורח!). -סוכריות גומי!! XD

alonback

New member
איזה כיף זה לראות.....

באפיסטית/ווידוניסטית בהתהוות, טוב לדעת שלמרות שבאפי כבר שנים לא משודרת עדיין אנשים מתמכרים לסדרה.

Ayelet 363

New member
XD

וטוב שאני מכירה לפחות עוד כצמה כאלה שאני יכולה לדבר איתם- (מה שלא מונע ממני לחפור על זה לאנשים שלא ראו את הסדרה ונאלצים לסבול חפירות עליה, כשאפילו אין להם זמן לראות אותה...). והווידוניסטית הכי גדולה שהכרתי (אחותי) עזבה...

lilith93

New member
טוב לי \רע לי, שלי

טוב- היה לי שבוע שכלל הרבה בית.. קיבלתי ציונים טובים במבחנים גבעת חביבה מעבר לעופק(-זה מן טיול כזה שבו במשך יומיים אנחנו במתחם שבו עושים אומנות כל הזמן... הכי כיף שיש) רע- הייתי בבית כי אני חולה פיספסתי אימון של ההכנה לקרבי ותמונה סתם כי בא לי

אני!! ../images/Emo3.gif

טוב
-אייריס התארחה אצלי ויצאנו..אומנם היציאה עצמה יכולה להיכלל גם ברע כי ציפיתי שיהיה יותר נורמלי אבל לפחות עכשיו אני יודעת לאיזה ברים לא ללכת
(דבלין-ערסיאדה)..היה חוויה בסה"כ! תנקס נושה! -השבוע עבר ממש מהר.. -נחמד להיות בקשר עם החברים של הידיד שלי שטס.. -לאמא יש יומהולדת מחר וקניתי לה פרחים והיא ממש שמחה ובראשון אני אקח אותה לארוחת בוקר
רע
-היה סיכוי קטן שהידיד שלי שטס לדרום אמריקה יחכה חודש אבל בסוף הוא טס במועד שתוכנן
-לא ישנתי הרבה ביממה האחרונה..(תנקס שוב נושה
) -התחלתי סטטיסטיקה וזה לא עושה רושם טוב..נקווה לטוב!

למעלה