טוב לי
\ רע לי

טוב לי ../images/Emo13.gif \ רע לי ../images/Emo10.gif

מה קורה,חברי לפורום?
התגעגעתתתי לפורום כ"כ!!!!

Ayelet 363

New member
היית חסרה!! ../images/Emo23.gif

טוב: - שחזרת.
- לא הייתי בהופעה רצינית כל חיי אפשר לומר- וסוף סוף! - מפגש פורום גלי. היה טוטאלי אוסאם. - אייקון (אבל הייתי רק בדוכנים
). קניתי 4 ספרי באפי... - בילויים עם חברות
- כריזמה קרפנטר (קורדיליה מבאפי) שוב צייצה לי. רע: - קשה לי לישון. החופש (כמו בהרבה סופ"שים שכבר היו) במקום להשלים שעות שינה אני רק מחסירה שעות. >< ועוד כל מיני בעיות עם השינה.

הוו3>

איזה הופעה הלכתת?..וכן,אוי.....שעות שינהה!!@## אי אפשר ככה XD אפילו בחופש אני חייבת לקום משעון מעורר לעבודה -_- העיקר שבשישי דופקיםם שינהה!! O_O

Ayelet 363

New member
הייתי בהופעה של מוניקה סקס בשישי

הבעיה הי אשנאי לא יכולה לדפוק שינה אף פעם. דווקא בחגים ובסופ"שים, לא משנה אם אני עושה הרבה או כלום, אני מאבדת שעות שינה... זה אחד הדבירם שהכי מעצבנים אותי בעניין הזה.

riktal

New member
גם אנחנו התגעגענו ../images/Emo24.gif

שמחה לראות שחזרת

התגעגעתי לפינת הקיטורים הזאת ../images/Emo6.gif

טוב לי
שיש לי תוכניות בערך לימים הקרובים..עושה לי טוב לצאת..
שאני מסיימת את הספר פרש הברונזה (זה עושה לי טוב לדעת שאני לא מתעצלת..וגם דיי, זה לא כזה זרם לי..)
שראיתי עכשיו פרק מעולה של SN! ושנשארו לי עוד פרקים של סדרות לראות (THE SECRET CIRCLE וצווארון לבן ובגוף ההוכחה..
שאין לי הרבה ידידים בנים לצערי אבל אלה שיש לי מפתיעים אותי לטובה כל פעם מחדש
שיום שני לקחתי יום חופש כי לאמא יש יומהולדת ואנחנו הולכות לספא! רע לי
שיכול להיות שהתוכניות של מה לעשות בספא עצמו ישתבשו ואני אצטרך להוסיף עוד כסף
שאני מרגישה אשמה שבזבזתי יותר מדיי כסף על יציאות לאחרונה (יותר נכון על אוכל) אבל אין ברירה! חייבים לצאת..
שהשבוע אני מתחילה סמסטר
שכל הסטודנטים שאני מכירה יתחילו ללמוד בקרוב ואז לא יהיה עם מי לדבר וכולם יהיו עסוקים מדיי בשבילי..
שאין חגים עד חנוכה (שהוא לא ממש חג עם חופש) ויש לי הרגשה שאני אתגעגע לחופש (כן, למרות שהתלוננתי שהיה לי יותר מדיי!)

ממממממ תורי <:

טוב לי -עוד 13 ימים ההופעה של 30STM (להקה הכי אהובה עליי) בליטא,ואני הולכת להיות שם!@# *~~~~~~*
נראלי שזה הדבר היחידי בטוב לי <: רע לי -חופש נגמר -אני שונאת עבודה -אני מקוצרת בכסף בזמן הכי קריטי(עקב הטיסה לליטא אני צריכה כמה שיותר כסף :( -יש לי עבודה במתמטיקה ובלשון ואני לא יודעת כלום בלשון ולא זוכרת כלוום במתמטיקה!!! O_O -סיימתי לקרוא את הספר "כמה טוב להיות פרח קיר" אני פשוט מאוהבת בצ'ארלי(דמות ראשית) נואשוות,וזה לא כייף בכלל... :< -מחכה עוד שנה לסרט של "כמה טוב להיות פרח קיר" שיצא לקולנוע :<

G Baby

New member
יא מאגניבה!!

תהני המון המון בהופעה!
כיף לראות אותך שוב פה

וואו תהני בהופעה! איזה כיף לך ../images/Emo13.gif

האמנ אני דיי חדשה פה אז לא נראה לי שאת מכירה- נטלי ,בת 14
אממג את עומדת לראות את ג'ארד לטו מקרוב |קנאה| תהני

אני דווקא זוכרת אותך ^_^

היית פה עוד לפני שהפכתי להיות סמויה כזה <: כבר ראיתי אותו בישראל (מקרוב) אבל עדיין
תודה33>

למעלה