טוב לי :) \ רע לי :(

Ayelet 363

New member
טוב\רע

טוב- השתפרתי בנהיגה - סוף סוף, לפני שבוע, ראיתי את הארי פוטר 7 - השתפתרי בנהיגה! שבוע הבא כנראה ייקבע לי טסט פנימי -פתחתי טוויטר. אם מישהו מכם רוצה "לעקוב" אחריי- AltheaVestrit@ רע- טעויות מעצבנות בשיעורי הנהיגה... -חששות מהגיוס המתקרב- עוד פחות מחודש. -גילתי שיש ב-imdb מישהי (אני מניחה שהיא בת, בגלל הכינוי) בכינוי Althea Vesrit ב-imdb. הייתי בטוחה שהאלתיאה וסטריט היחידה שקיימת חוץ ממני היא בספרים (משי- את מזהה, כן?
אפילו שזכור לי שאמרת שהיא עיצבנה אותך...)- והיא הגיבה בקשר לסדרות "איך פגשתי את אמא" ו"יומני הערפד"- אבל גם בנוגע ל"אבודים" שלא ראיתי, אז היא לא פיצול אישיות הזוי שלי... XD אני גם רגילה להשתמש בשם אלתיאה בכל מיני כינויים... אמנם בעיקר ב- Althea_V, אבל בכל זאת... XD סורי על החפירה.

G Baby

New member
טוב לי / רע לי

התחלתי לעבוד!! ואני גם עובדת עם חברה שלי
אחותי חזרה לשיעורי הנהיגה ואני שמחה בשבילה
הכרתי אנשים חדשים ונחמדים בעבודה
היום יום שישי...מחר שבת מנוחה
חסרות לי שעות שינה
אני שוב בפיגור של פרקים של על טבעי
אני חולה (שוב!!)
לא יוצא לי לבקר פה בפורום כמו שאני רוצה...

Ayelet 363

New member
תרגישי טוב!!!

ואני שוב מצוננת- או ליתר דיוק- עדיין מצוננת XD. יפה שהתחלת לעבוד! כל הכבוד לך!

איים באק....../images/Emo13.gif

רע
עבר על כל המשפחה שבוע מאוד קשה, בנדוד שלי החייל נפצע בצבא מאש כוחותינו (ממש כל הכבוד לצה"ל
) היה מאוד מותח ומפחיד כל העניין ומן הסתם הייתי בדיכאון רוב השבוע. טוב
המצב של בנדוד שלי הרבה יותר טוב..עדיין יש הרבה בעיות אבל היום הייתי בבית חולים וממש לא ציפיתי שהוא כבר יהיה מסוגל לטייל במסדרון! מדהים הבחור הזה..
אכלתי במסעדה סינית בחינם עם אמא ואחרי זה נפגשתי עם ידיד שלא ראיתי שנה וחצי והיה ממש נחמד

למעלה