טוב לחזור...

slave4brit

New member
טוב לחזור...

נעלמתי לתקופה קטנה כי השמדתי את המחשב שלי ואז קנו לי מחשב חדש..וגם שכחתי את הסיסמא של תפוז אז קיצרתי את השם שלי (slave4britney) אני יודע שזה לא קשור...אבל מישהו כאן ראה ביום חמישי את הסרט על מייקל ג'קסון?????? אני ראיתי ואני חושב שמייקל ג'קסון הוא הבנאדם הכי טוב שיש....מישהו כאן ראה איך הוא רועד שהוא מאכיל את הילד שלו?....הוא אמר שזה בגלל הטראומה שהייתה לו מאבא שלו...זה היה סרט ממש עצוב

K © B I

New member
כן! אני מת על הבנאדם הזה! נשמה...

כזאת עוד לא הייתה... ראיתם איך הוא דואג לילדים? איך הוא אפילו דואג לעולם???? איך הוא נותן לילדים שמתארחים אתלו כל מה שהם רוצים?!?! איך הוא עזר לילד גוסס להבריא? ואחרי זה כל העיתונות הזאת משפילה אותו ואומרת שהוא מטריד ילדים מינית, והוא עושה ככה וככה...וזה ממש לא נכון! אנחנו יכולים לראות שמה שעושים למייקל, גם עושים (אולי לא בכזאת מידה) לבריטני, רק בגלל ההצחלה הענקית, וטוב הלב שלהם העיתונות רק קוטלת אותם ויורדת עליהם!!!! אבל בריטני ומייקל חזקים ולא שמים עליהם!!!!
מה אתם חושבים?

../images/Emo41.gifברוך השב.. ../images/Emo24.gif

כמו שכבר אמרתי לך, לא ראיתי את הסרט.. *הייתי כאן, בצ'אט, עם בת אל*..
ראיתי רק את הפארק המדהים שיש לו בבית
הוא אוהב לעלות על הקרוסלה (של הסוסים) ולשים מוסיקה קלאסית, או ברברה סטרייסנד..

960milibarNOW

New member
כמה אופייני למעריצי בריטני...

מאמינים לכל שטות קטנה שפולטת התקשורת. בא איזה מישהו, שאתם אפילו לא יודעים מי שלח אותו, ועושה סרט על מייקל ג'קסון, והפלא ופלא: מוציא אותו טהור כתליון זהב 24 קאראט... מאיפה אתם יודעים שהסרט לא נועד להוות קונטרה לאותם אלה שרוצים לחשוף את מייקל האמיתי? מאיפה לכם שהוא לא עשה הצגה של "אני מסכן, דפקו אותי"? כמה אופייני לכם...

slave4brit

New member
כל שטות

בגלל "כך שטות" כמו שאתה אומר חיים של הרבה מפורסמים נדפקים. אם זה מייקל ג'קסון, בריטני ספירס מריה קארי ועוד הרבה

i4britney

New member
עד כאן! הגזמתם!

עד כאן! עכשיו ממש הגזמתם להשוות את המצב של בריטני ספירס למייקל גקסון או מריה קארי ממש הגזמה פראית למה היו לה אלבומים כושלים? שלושת האלבומים שלה היו הצלחה מטאורית והיא לא עוד כוכבת נופלת היא בסה"כ יצאה לפסק זמן וגם התקשורת לא קוטלת אותה כמו שהיא קוטלת אומנים מסוג: מייקל גקסון,מריה קארי וכו'....

960milibarNOW

New member
מה הבעיה שלו?...../images/Emo12.gif

כנראה ששכחת מיהו מייקל ג'קסון ואת ההצלחה המסחררת שהוא זכה לה...כנראה שכחת את האנשים שהתעלפו כאן כשהוא הגיע לארץ. יש לך זכרון קצר...

i4britney

New member
אין לי שום בעייה!

אין לי שום בעייה אם ההצלחה של מייקל גקסון או של כל אמן אחר אבל אל תשוו את בריטני ספירס למצב של מייקל גקסון כיום כי היא רחוקה מאוד מלהגיע איתו או שאתה שחכת מי זאת בריטני ספירס ?!

slave4brit

New member
הכוונה שלי הייתה

לא התכוונתי לשוות את בריט למייקל או למריה קארי (שאני אגב מעריץ של שלושתם) אני התכוונתי שכל שמועה שמפיצים בתקשורת גורמת לאמנים לאכול חרא! ואמרתי שהיא שהאמנים שהכי סבלו מה"תופעה" הזאתי הייו מייקל ג'קסון מריה קארי וגם בריטני!

TetiBETTY

New member
ברוך השב../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif

תזכיר לי מה היה השם שלך הקודם
...(סנילית,או לא סנילית
) ולסיכום,אני מסכימה עם ההודעה האחרונה שלך...

slave4brit

New member
תודה ../images/Emo24.gif

השם הקודם שלי היה אותו שם רק ארוך יותר slave4britney..... גם אני סינלי......זה בסדר......

למעלה